I EN ROSA HELIKOPTEEEEEEEEEEEEER(8)

FÖR JAG SKA OOOOOA HELA NATTEN, OOA HELA DAN, OOOOOOOOOOOOAAA:D:D:D:D:D:D:D:DD::D:D:D

lite mycket energi ni veeeeeeeeeeeeet
okej nu ska vi gå och hoppa runt lite, HEJDÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ


Nyårsafton-08

Tänk hur snabbt känslan kan försvinna.

Morgonfodring, gick snabbt. Hann träffa både Michelle & Fanny, vilket alltid är skojsigt. Haha, tror Fanny va lite småsur och väldigt trött, passade på och hämnas imorse. Ringde och väckte henne redan vid halv tio, äh rätt åt henne ju;D

Ska väl äta, fixa & trixa här hemma. Sen somsagt till Amanda, resten får väl visa sig.

Slutet på 2008 är snart här, så vad har hänt detta år?
Jo, det började väl hos Jennie på nyår förra året. Sen nångång på våren, febrari-mars nånstans där, började jag hoppträna Jossans islandshäst Geira. Hästen är verkligen pytteliten och hade väl hoppat typ .. aldrig? Sen har jag aldirg nånsin ridit en islandhäst heller.Så det vart en utmaning, och i början tog de väl ett tag innan vi förstod oss på varann. Jag ramlade av och gjorde illa höften rätt rejält också, haha men det får man väl tåla. Sen gick det bättre och bättre, och hoppa kunde hon ju verkligen. Känndes som om man flög nästan. Så vi åkte till Dräggesta nångång där efter nåra veckors träning. Där väntades ett ridhus och en träningstävling. Men det gick förvånadesvärt bra, 8fel i båda om jag kommer ihåg rätt. Skärpte sig i högre klassen. Och söt va hon! Sen så hade jag väl inte så mycket tid efter det och sen flyttade Jossan hem sina två hästar så det va väl bland dom sista gångerna jag red Geira. Men det va kul,och man lärde sig mycket. För att försätta i hästvärlden, i maj nångång så åkte jag,michan & sofia med våra hästar till Julpa på landet och tävlade där, på skoj liksom. Nolla i båda. Fast Glen har ju tävlat förut så de va ju lite skillnad :p Men kul va det, älskar att bara planera allt innan och sen åka iväg, så spännande. Sen vart det ju en tävling i Rustberga i Skerike för inte så länge sen, hösten nångång. Nolla där också. Och då gick det mycket bättre, högre klasser också. Puss på ponnyn.
Sen fick jag ju en ny kompis också, Patchanga. Min systers ja va det nu är för nått.. sköthäst/f.d sköthäst? Hon stog hos oss på bete iallafall, och jag red väl henne praktiskt taget varanandag nästan. Tyckte inte om henne i början om jag ska va ärlig, men när man lärde känna henne blev hon så.. speciell. Så personlig liksom. Känndes som om hon kunde prata med mig haha. Knasigt, men vissa hästar är ju så. Sen åkte hon när sommaren va slut, saknar henne.. Mest för att det va så kul att lära sig rida en ny häst, liksom hela tiden. Inte som på Bångbo, det är ju inte samma sak. Men a, så va det iallafall. Nått mer .. Ajuste, Frida flyttae ju till London i juni nångång så det va  ju då som jag började va i stallet 7dar i veckan, förut hadej ag ju mycket mindre dagar.

Annars har det väl inte hänt så mycket .. Jag spelade ju innebandy helavintersäsongen förresten. Det klarade jag. Tills slutspelet. Sista halvan av den matchen så kännde jag att jag kanske inte borde spelat nå mer nej .. Det höll inte helt enkelt. Och fotboll spelade jag ju också, på Big Mac och lite matcher här & där. Fast en dag blev det nån sån där liten grej att det vek sig och jag ramlade ihop, Då när allt hade gått så bra och jag va i form igen. Tror att jag blev så sjukt besviken på allt att jag inte orkade kämpa för fotbollen längre. Säkert om jag började träna ännu mera skulle jag kunna spela, kanske inte helt som föut men väldigt mycket mer än jag gör nu. Men ska jag vara ärlig så vill jag nog inte längre, jag har vuxit ifrån mitt största barndomsintresse, och det känns som om det inte kommer vara värt allt jobb. Alla andra har kommit så långt fram medans jag står ett helt år tillbaka. Och tiden räckeri nte till, om jag sklulle börja träna igen skulle jag aldrig ha tid med Glen. Knappt alls. Och all den här tiden i stallet skulle jag inte offra för nånting, man mår så bra där. Det är som en helt annan värld när man kliver innanför dörrarna. Allting stannar utanför. Älskar att ha en såndär plats.

Antar att jag kunde skriva så mycket mer om mitt 2008, men jag har varken tid eller lust. Mer har inte hänt. Jag försöker njuta av allt såfort jag kan, för jag vet att allt kommer försvinna en vacker dag. Så ta vara på allt. Åh, det ska bli mitt nyårslöfte tror jag. Ta vara på allt när du kan.. Japps, det blir bra. Hejdå nu:)

Gott nytt år på er förresten!

-

HAHA Sofia och jag hade lite tråkigt i stallet så vi gjorde egna foderstater till oss och Fanny&Michelle.
Såhär ser dom ut;

Fast Michan&Fannsan måste få skriva i sina smaker:(:(
Sen busade vi lite med Bill, han är sötig och ville busa i mitt skåp,
så då satte vi billebus på hyllan längst upp vid mina filtar m.m, hihi:D

Suddigt och sånt med det var mörkt och min mobilkamera tycker inte om mig då:)
Där ser man förresten lite av mitt nya schabrak också, billigt & snyggt.
100kr bara, fynd! (y)

R&A - skratt och bus

Tisdag, fortfarande. Hos Robyn blev nog alla väldigt mycket mer taggade inför nyår. Vi kollade på Mamma Mia(ja igen hah..), sjöng, hoppade runt & gick ut med charlie en bit, då vart det såklart högljuda skratt,sånger och ja, ni vet hur vi brukar va:) Sen nu har vi fixat all nyårsmusik till imorrn, allt från Lady Gaga och Metro Station till Caramell.
 Haha, men liksom, är det nyår så är det!

Så imorgon då, har frågat förut, men kul at få veta igen. Vad ska alla göra?
Först så kommer jag ha morgonfodring i stallet, hem & duscha och packa osvosv.. Sen bär det vidare till amanda på dan, städa, fixa, laga mat och lite allt möjligt. När Hanna och Robyn kommer sen blir det tagg helt klart, hoppandes i sofforna, hög musik och allt som vi brukar göra jaa. Sen kommer väl killarna nångång vid sju och då hittar vi väl på nånting. Sen sover jag,Amanda,Oscar & Simon kvar. Iallafall tror jag. Blir säkert bara Ogge som sover över haha.

Det blir nog supersuper det här, Hinner nog skriva efter stallet imorgon,
Så vi hörs då, Hejss för ikväll!
  
nyår 2007, och yesbow jag va väldigt blond..........


Tisdag tror jag va?

Hejj&Håpp! Vaknade vid elva redan, typiskt att man inte kan sova när man får:(
Släpade mig upp och hämtade fjärrkontrollen och satte på tvn, och då va det precis den mysigaste filmen på vääldigt länge, om nån liten pojke & en häst. Och i slutet när hästen dog efter att hon hade räddat killens pappa, då dog jag.
Så sorgligt. Nejni, hästar är bra mycket bättre än människor ofta. Inte alltid, men ofta.

Idag ska jag då somsagt träffa mina flickor, mötas först vid ica och vandra hem till robyn.
Som vi brukar alltså. Det kommer bli skrattigt och det behövs.
Världen är verkligen på tok för full av steniga människor som inte njuter av skrattets goda sida:)

Haha, okej innan jag börjar låta för gammal för mina fjortonåriga år så är det dags att platta igenom håret,
Förresten kollade jag lite på ScoobyDoo imorse också,mest för att rädda min ålder he-he.
Barntider rules vettja!

Everytime I try to fly, I fall without my wings.

Så ja.. Nyår alltså. Verkar alltid bli såhär. Folk som inte kan.
Folk som ska nånannanstans.Folk som inte orkar.
Äsch, vi får väl göra det bästa av situationen eller ?
Nu är mina tvprogram slut och jag ska börja plocka undan lite kläder från mitt golv snart,
sen är det scrubs som gäller såklart!
Men jag antar att vi säger godnatt så görs vi innan jag drar mig till robys hus imorgon, så ja,
Ha det bra alla.
Jag ska också försöka ha det.


jag antar att jag inte behöver skriva att du är den som håller mig kvar,
jag tycker att du kan få bo i min lekstuga:)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
I'm strong on the surface but not all the way through.

En måndag på Hälla

Hejsvejs! Kom hem från hälla för ett tag sen, blidde en ny vinterjacka & en "stol" till mitt rum, vet inte rikigt va de är men den är till för att jag ska slänga alla mina kläder på den iallafall;p,och sen spånbalar,broddar &ett schabrak till lillhästen. Timmarna vi har hunnit vart hemma har vi fixat upp min lampa som vi köpte för evigheter sen och sen ställt dit stolen och lagt dit fluffigt fårskinn,mysigt:) sen har vi även tagit ner och flyttat på lite saker, och planerat vart spegeln,hyllan,tvbänken och nya garderoben(inte köpt än) ska stå. Det börjar ljusna och nu har vi bara sprialspegeln & garderoben kvar att tänka ut. Sen såklart tapetsera och måla. Och sätta upp min fina svartvita tavla på två hästar som står och kliar varandra på ryggen,den är finfin! Och när allting är klart kommer jag nog äntligen bli nöjd över rummet som jag alltid är i när jag är hemma. Jag menar, jag har allt jag behöver här, dator,tv,musik,kläder,säng - vad mer behövs liksom;D?

Nu ska jag fortsätta o leta efter garderober på internet, sen är det tv igen,
dom två serierna som inte har slutat för säsongen än, yeyyeyyey!



Ganska dålig & mörk bild, men mysmys är det iallafall.
Och sen sitter såklart den signerade neverstore affischen uppe:D

Natt på er.

Kvällen börjar dra ihop sig mot sitt slut och jag kom nyss ut från badet.
Har haft ansiktsmask och hårinpackning, skönt skönt:) Ska väl till stallet imorgon på dan och sen kommer m&p så åker vi till hälla för att köpa spånbalar. Och bara för att jag inte va i stallet idag så känns det som om jag glömt att åka dit, som om jag ska åka dit snart. Jag saknar faktiskt han lite sådär. Knasigt hur det kan bli.

Frågan är vad jag ska kolla på ikväll ...? Vill inte kolla på oth för har kollat i 7tim sammanlagt nu och vill ju inte tröttna :p
Så de kanske blir smekmånaden ändå, såg att den gick på 6an och den va rätt rolig sist jag såg den. Det visar sig.

Nu är jag iallafall uppvilad och redo för en ny vecka, och inte vilken vecka som helst, nej det är nyårsveckan. Vad ska alla göra på nyår? Självklart kommer jag busa runt med mina bästa hos amanda, det säger vi tjoho på!

  bilder från i veckan.

Wihoooo

Åh jag dör! eller avlider. eller båda två på samma gång.
Min design är klar, och den blev perfekt ju:) TACK johanna!

Nu ska jag inte störa mer utan gå och äta ett kilo frukt och kolla på film, so long!

För det är så jag säger det, Du är det finaste jag vet

Hon låg på gatan medan rymdskeppen
sände meddelanden genom atmosfären
 

Hon skär sig i handleden i solskenet
För hon säger att hon redan sett Spanien
och världen förtjänar inte dig


För du är det finaste jag vet
när allt annat här
är falskt och fel
och jag går bara ner mig

för det är så jag säger det
du är det finaste jag vet


Det kan ta slut i morgon
eller hålla på för alltid
ibland är det så


Så säg som det är
för den här gången krävs det mer
innan jag öppnar armarna
förlorar mig
och känslorna faller fritt på midnattsgatorna
för vem skulle bry sig
om våra hjärtan blev förstörda?
Men allt det här vänder sig in i mig


Och du är det finaste jag vet
när allt annat här
är falskt och fel
och jag går bara ner mig

för det är så jag säger det
du är det finaste jag vet
  


Söndag

Hej på er! Mitt 200:e inlägg nu. Och sova fick jag ju verkligen göra, tack till fanny som INTE ringde och väckte mig:D dock skickade oscar sms , men de va vid ett så de va väl helt okej då. Kollade på nåra avsnitt av oth innan jag gick upp och cyklade iväg till gymmet med mamsi. Har inte tränat på en vecka och det märktes...........
Hej på träningsvärk som jag-vet-inte-vad imorgon!

Nu är jag hemma igen och mamma har börjat fixa min frukost/lunch - plättar såklart;D Hon har även lagt i min Hellstöm skiva i stereon i köket och nu kommer...spår nummer tre. åh. det är ju om du vill ha mig nu kan du få mig så lätt. en av mina favoriter. Och sen kommer ju ramlar. Och en vän med en bil. Och känn ingen sorg för mig göteborg. men åh! nej jag klarar inge mer jag måste gå och sätta mig och lyssna, vi hörrrres.

-

Har kollat på one tree hill i över tre timmar nu can't get enough haha. Tror nog att jag blev mer & mer kär i Luke för varje gång;M. Men nu är det väl dags för mig att sova tror jag. Får en hästfri dag imorgon så att jag både kan sova,plugga & träna utan att stressa ihjäl mig, skönt att slippa åka ut ibland också.

Godnatt på er:)

En lördag i centrum

För det första, Trevligt att min käre dator inte vill starta. Blir bara blåig och ful:( pappa måste kunna laga den!
mina bilder&min musik annars</3
För det andra, bra dag idag. änsålänge iallafall. Eller ja, halvt. I början va jag inte alls sugen att åka in till stan, och hittade ingenting. Men allt slutade med att jag kom hem med fyra saker från rean, så rätt okej ändå då. Och den ena saken va, dodododdidiiidaaa; ett par nya svarta converse. Mina gamla svarta har ena skon gått sönder och dom va ju mina favoriter;( så mamma köpte ett par nya på rean för bara 450:- åt mig:):) tack bästa du. Sen letade vi efter vinterjacka åt mig också, hittade en som va hyffsat billig och fin, men jätte mycket för stor eller för kort i armarna-.- så vi ska kolla på hälla sen istället, wiho. 

Min andra lördagkväll av detta jullov ska spenderas på bästa sätt hos min söte i stallet, sen framför fjärde Harry Potter-filmen & sist men inte minst fyra avsnitt av oth. Jag är ingen fantasy/harry potter/sagan om ringen-männinska alls, men tredje och fjärde HP-filmen är ju faktiskt bra. väldigt bra. 

Nej, nu ska jag gå ner och äta frukt & glass med m+p. vi hörs senare, hoppas ni får en ruuulig lördag:)

tack a för räddningen av min dag ♥


Tack för idag, slut för idag ...

Har ingenting att skriva mer än godnatt just nu, är tom i huvudet & behöver sömn.
Njut av othbilden nedanför och extra mycket av snygge Chad.
nattinatt.

jag visste,jag kunde. jag vet inte, jag kan inte.


Torsdgkväll

Hos farmor va det faktiskt rätt mysigt, fika och mys med ljus. Ikväll har jag tänkt att kolla på One Tree Hill säsong1 boxen som jag fick i julklapp av min käre bror. hihi. Men först, lite bilder från imorse på Glenni med sitt mega stora nosludd:D;

 
  
visst är han sötast:)? 


Imorgon ska jag släpa mig upp och ta fem i elva bussen till stan med Amanda och handla på julrean,
frågan är bara hur jag ska orka det ? Jaja, jag får väl sova på söndag istället,
så om nån(fannsan)ringer och väcker mig så kommer jag slå ihjäl den, grrrrr!

Annandagjul hos Farmor

Hello:9 Blev en mysig joggingtur runt kohagarna imorse med Glenni, han va så söt så.
Värsta pigg, knasigt, trodde han skulle va trött eftersom dom sprang så pass mycket igår :p
Mamma tog lite bilder på oss i snön också:) eller ja, snö och snö, det är väl så lite att man inte
ens kan kalla det för snö.

Nu ska jag gå och locka håret med min nya vågtång,
resultat visas ikväll efter fikandet med släkten(:
Hörs&Hej.

En liten början till helt ny design

Mamma Mia va mysig, och en sån där få-en-att-må-bra-film, man blev liksom glad av den.
Sen att den va lite småseg här&där gjorde ingenting, den är iallafall helt klart sevärd tycker jag.


Sen har Johanna(www.intheheadof.blogg.se) lekt omkring lite med min bloggdesign, änsålänge är det bara småsaker men ny bakgrund och sånt kommer såsmåningom.
Känner på mig att det kommer bli super!

Nu kanske jag borde gå och lägga mig, har morgonfodring imorrnbitti och även fast Annelie fodrar åt oss så måste vi vara där tidigt ändå ........ Men skönt att ha det gjort också. Sen bär det av till Sura och träffa släkten för julfika. Där antar jag väl att det absolut största samtalsämnet är min kusins som är med barn, men jaja jag får ju träffa farmor och då är det hellugnt:) Nej, nu får ni sova så gott så skriver jag mer imorgonkväll!  

Mamma Mia The Movie

både jag&pands är döda så blir inget ikväll, tråkigt såklart men d får jag ju tid o kolla på filmen,haha.
fast jag saknar er tjejer!

så nu ska även jag "bli en i gänget" och kolla på Mamma Mia filmen,mamma fick den i julklapp igår. 
sofia sa att den sög medans fanny sa att den va bästig, så de är väl dags för mig med att se den och bestämma.
så jag antar att jag skriver min åsikt sen, vi hörsshej!

Endast för Michelle Angerfelt såklart!

nejmen ajuste, höll på att glömma en very viktig sak. Michan, nästa lördag, alltså helgen efter nyår, ska du,jag,fanny&sofia gå på bio, eftersom vi fått biocheckar av linda&pelle i julklapp. bara så att du vet liksom;D
talk to you later i stallet, puss!


Juldagen, också kallad dagen efter?...

nu så är årets julafton över och det är ett helt år kvar till nästa firande. tänk att nått man slitit så hårt för och planerat är så över så snabbt. igår va roligt och kusinerna va här ända till nio på kvällen, och när dom åkte hem delade jag ut alla julklapparna. det blev täcke&grimma till glen, parfym,kläder,smink,vågtång och lite små saker sådär. mysig dag illafall, de är väl de viktigaste :). usch där lät jag för gammal. idag va min plan att bara sova sova sova så länge jag kunde för att riktigt vila ut mig inför resten av lovet, jomenvisst va. planen förstördes redan halv tio då fanny ringde och väckte mig, borde vart beredd på det eftersom hon gör det sisådär varannandag -.-. ungefär såhär ondödigt va samtalet;
jag- ja fanny va vill du
fanny- haha jahaa, väckte jag dig? amen va gör du? nejjuste,dumfråga. när kommer du till stallet blablablabla.
jag: vid ett, nu vill jag sova, hejdå. så la jag på.
ursch jobbig människa haha. vettigt att ringa just mig när hon vet att jag vill sova? men jag kunde somna om iallafall, i typ en halvtimme för klockan tio så smsade amanda och skrev nånting,svarade som en tröttmumie, tror inte ens jag svarade på rätt fråga eheh? iallafall så sov jag till tolv och sen låg jag kvar till ett då mamma skrek på mig - som vanligt.

åkte till stallet och red ut med sofia och manne, onaturligt pigga ponnysar hade vi. bara sprang och sprang och sprang. fick ju knappt stopp på dom. iallafall så pratade vi om hur det skulel bli när vi inte får chansen att göra sånt där, när vår hästar.. inte finns längre. tragiskt samtalsämne men inte så svårt att tänka tanken p.g.a kulan&mini. då slog det mig att då harj ag ingenting, ingenting alls kvar. jag har ingen hobby, ingenting att göra på dagarna, inget liv. när nåtttar upp så här mycket av vardagen blir det så småningom hela livet, allt man gör & allt man kan. och Då kommer allt vara förstört. borta. skrämmande. jag tror möjligtvis att den dagen är dagen då en otroligt stor del av mitt liv går under, iallafall min vardag.

okej, bort med dom scarytankarna. har vart trött hela dan, och bara helt inte som vanligt. ska träffa amanda ikväll , kanske även robyn. behövs mest i världen just nu. denna kväll väntas julmys & julfika, eller ja iallafall om jag får välja ;D
på tal om det ska jag gå och försöka få tag på mina tjejer och lämnar därför datorn, ha en bra tis .. ? nej torsdagskväll, tror jag väl att det är? knasigt att man inte kan hålla koll på dagarna när man har ledigt.

julisafton del2

  
jul,jul,jul,jul. mysigt värre. gröten imorse va kul men vi saknade fannsan;( och mini va hemma! gosigare föl lär man ju få leta länge efter. hem och kolla på sjukaste filmen med bror&sis,HAHA. blod överallt typ. snart kommer kusinerna så de är väl dags att dra sig mot soffan - snart börjar kalle anka ju!

ha en kunglig julafton:)

julaftonsmorgon

GOD JUL! lär jag ju börja med att säga, fick öppna mina fyra första paket imorse. smink och lite andra smågrejjs. snart väntar grötfrukosten i stallet som är mega mysig så jagska snart åka hemifrån. sen kommer kusinerna vid tre så blir nog ingen datortid förrän i natt, efter julklappsöppningarna!!

hoppas ni har en mysig julafton, det ska jag ha:)!

död åt skador och sjukdomar!

 
mini mini mini mini mini mini mini ..
mitt favoritföl av dom alla, den gosigaste. och nu har hon fått infektion i kotleden och opererades idag. och tråkigt nog får vi veta om fyra dagar om hon ja .. överlever. och jag blir så arg på den här världen ibland, varför behöver just dom två snällaste och oskyldigaste få råka ut för såna här saker när det är andra som förtjänar det bättre? tänker nu inte bara på hästar nej .. åh, tycker så synd om henne. hjälpte ju pelle o lasta henne, och nollan(mamman) stog redan i transporten och va så grymt orolig och nervös, hon skakade typ och bara ville kolla bakåt hur de gick för hennes bebis. och två stycken på mindre än en vecka, på 6 dagar. jag blir tokig när sånt här händer. så onödigt. klart att man alltid har de bak i huvudet att de nångång kommer hända men man reagerar ändå alltid likadant. kan ju bara inbilla mig hur jag kommer vara den dagen jag står utan min häst, förstörd föralltid.

okej nuska jag kolla på lite gamla sommarbilder, vill tillbaka. vill ha patchanga. vill ha sommarlov.
 puss.

dagen före julafton

tusentals julklappar ska slås in så min skrivork är som bortblåst,så jag tar väl och gör en nyårslista jag med då.

mitt år 2008;
1. gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? - ja
2. höll du några av dina nyårslöften? -kommer inte ihåg mina nyårslöften så jag har ingen aning
3. blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? -nä men kompisars syskon
4. dog någon som stod dig nära? -ja voffs ...
5. vilka länder besökte du? -sverige
6. är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009? -verkligen,men inget man ska ta upp här.
7. vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas? -alla våra kvällar, nyår,valborg,rixfm fest., grönan, sommarlovet, finns så jätte många.
8. vad var din största framgång 2008? - tror väl inte att jag hade nån?
9. största misstaget? -och här säger vi pass
10. har du varit sjuk eller skadat dig? -ja två-tre veckor sammanlagt.............
11. bästa köpet? -finns mycket småsaker
12. vad spenderade du mest pengar på? -kläder och saker till hästen,men har inte gjort av med så mycket..
13. gjorde någonting dig riktigt glad? -självklart.
14. vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008? -here in your arms,too close to comfort-mcfly, almost lover - a fine frenzy osv osv.
15. var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? -ledsnare tror jag nog,e
16. vad önskar du att du gjort mer? -kämpat & tagit vara på tiden/saker bättre
17. vad önskar du att du gjort mindre? -säger pass här också.
18. hur tillbringar du julen? -här hemma med kusiner
19. blev du kär i år? -mjo lite halvt kanske.
20. favoritprogram på TV? -prison break,gossip girl, one three hill, grey's, scrubs m.m
21. bästa boken du läste i år? -har nog inte läst nått.
22. största musikalista upptäckten? -inte så mycket, all time low & danger radio, sen är väl de mesta likadant som förra. 
24. något du önskade dig och fick när du fyllde år? - ja de mesta förutom ett telefonsamtal
25. något du önskade dig men inte fick? - klart
26. vad gjorde du på din födelsedag 2008? - min bästa vän sov här, vi åt tårta med oscar&albin och skrattade, sen firades jag av farmor+familj.
27. finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? -jo verkligen, men så tänker man ju alltid.
28. hur skulle du beskriva din stil år 2008? -jeans och stor tröja, tråkig och inte orkar bry sig:)
29. vad fick dig att må bra? - min älskade häst & mitt älskade stall, sen mina underbaraste kompisar och alla våra kvällar.
30. vilken kändis var du mest sugen på? - oh, svårt val. får nog nästan bli chace(nate i gg), men finns massor.
31. vem saknade du? - pass.
32. det bästa nya människorna du träffat? -
måste nog bli
pontusbw, fredrik petterson och .. nawal&hanna.

mitt i natten zZzZzz....


                                                                                     
spelar ingen roll hur mycket man skjuter bort dom, minnena finns alltid kvar.


längtar nästan till takvåningen med bella & våra hundra katter 
som heter likadant när vi blir gamla,
två tragiska tanter.
kan det bli bättre? -nej. nejusch börjar bli trött på de här nu,
så nu slänger jag mig i soffan.
och om mindre än en månad åker vi, jag längtar mest i
världen att få komma ifrån allt och till sooooooooolen!

dan för dan före dopparedan

men vänta, det här va ju inge roligt .. typ stress gånger 1000? äsch. det går väl över efter julafton, får vi väl hoppas?


två dagar kvar till julisaftooon,idag inhandlades broders julklappar & min julftonskjol/klänning som jag då kanske har på nyår. ointressant som bara den men har inget vettigt att skriva ändå så. och städa ska ju göra också. helt mitt i natten. nej men jag va så smart o tänkte att jag är uppe till halv tre och kollar på reprisen på 90210 som jag missade tidigare idag, så kan jag ju städa i dom ... två timmar som är kvar tills de börjar, värsta smidigt. då slipper jag ju det imorgon. sen om jag kan hålla mig vaken är ju en annan sak, men jag får väl försöka. tar fem i ett bussen till stallet imorrn så har ju liten sovmorgon iallafall. och imorgon får jag ju träffa frida igen, happyness. bruden har ju vart i både london & på irland i ett år snart men har nu kommit hem. så hon och systern min får ha en liten lektion i paddocken för mig & min söte på dan. sen kan de få snöa mycket mycket resten av dagen så att de bli snö på julafton. ja tack gärna ! okej, nu har jag skrivit av mig lite.

och sen måste jag ju säga att jag blir avundsjuk när jag kollar runt på massas bloggar och deras fina designer, tråkigt att jag och johanna inte kan va inte på msn samtidigt ;((

okej jag antar väl att jag måste ta upp det här med städningen nu, snark snark................................

julklappsshopping again

ska åka och köpa dom sista julklapparna nu, så hinner inte skriva nu utan skriver ikväll efter vi åkt ut och fodrat hästarna.
har ändå bara vart i stallet hela dan, ha de brabrabra så hörs vi senare ikväll:)


fjärde advent 21 december 2008

fullt upp hela dagarna nu innan julafton, eller ja hela jullovet antar jag, men väljer iallafall att lägga datorn åt sidan oftast. gårdagskvällen/natten vart lyckat, riktig succé. fast såklart saknade vi oscar,niklas & vikto men de funkde ju ändå haha. det blev skratt, tjockismat, filmerx1000, fifa-07 & andra spel, men det där är bara några ord. sen hittade vi såklart på då massa mycket mer, och allting slutade i asgarv. åh usch va jag behöver er pojkar & flickor! helt sjukt, nu har det gått över ett år sen vi började lära känna varandra på riktigt, visst har de inte alltid vart "vi" men i slutändan har vi hållt ihop så pass länge. även fast vi alltid är så många. nej,jag vill verkligen inte tänka på att vi måste lämna allt när vi slutar nian nästa år. åh. eller äsch, vi tar en dag i taget tycker jag låter bättre.

kom hem vid halv tio imorse, tänkte att de vore bra om jag fick sova lite innan stallet. vilket jag gjorde också, ända tills klockan slog ett och pappa ropade på mig att de va dags att släpa sig upp. och sen jag kom hem från stallet har det vart julstök så att de bara skriker om det. först blev det julfika med papparkakor,julgodis & lussebullar, sen satte jag mig och kollade på mysiga grinchen, måste se den en gång innan julafton. haha. så rolig. iallafall, sen har det bara rullat på med att vrålstäda rummet noga eftersom vi ska fira hos oss i år och inte i hallstahammar, julpyntat i mitt rum och hjälpt mamma med resten av huset.

nu har jag nästan städat klart mitt rum, det tog sin lilla tid, men de va ju gaaanska så stökigt så. har lite kvar men tar det imorgon mellan stallet och julklappsköpen. det lilla av kvällen som är kvar ska jag kolla på the dark knight. har sett den en gång på bio förut men den va ju såååååå bra. så slutet på min fjärde adevent kommer bli brabra.


taggtaggtagggattagatataggagaga

ojoj, har visst blivit lite glest här i mellan inläggen, men jag har anledningar. igår kom jag hem från robyn och la mig och kollade på hela scrubssäsongen när jag kom hem, så då blev det ingen dator. och idag åkte jag in till stan med pandis vid elva redan för julklappsshopping, dock hittade jag inte så mycket till min bror men desto mer till mig haha. blir alltid så, när man inte har pengar, de är då man hittar allt man vill ha. hittade vinterskor -äntligen. jag har vart så petig men idag hittade jag faktiskt ett par som jag ville ha! och sen hittade jag också en julafton/nyårsaftonsklänning/kjol, okej de blev mycket men jag kan ha den både på julafton som högmidjekjol med vitt linne, och sen som en klänning på nyår med skärp och leggings, snyggit snyggit. nu gäller de bara att de finns kvar på måndag när mamma ska köpa dom...... håll tummarna med mig! sen blev det en tröja på rean och en liten present till bror, köper mer på måndag.
vid två tog vi bussen hem och jag åkte till stallet direkt, hade insläppet och longerade/tömkörde lite med mina nya tömmar också, dom va värsta bra, superduper nöjd. och nya regntäcket satt också perfekt, bra köp anna(y)

nu sitter jag hos amanda, kom nyss hit. hon duschar och snart ska vi börja fixa i ordning oss med robyn. blir kvar här ikväll, ensamma hela natten. eller ja, ensamma och ensamma, alla våra killar(10-11 st?) kommer hit och busar med oss heela natten lång, funnyfunny. så vi ska väl tagga lite nu & sen blir det skratt och hesa halsar all night long.
vi hörs imorgon någongång :D!


gulliguuuull

nejmen hoppsan! nyss plingade min granne på min dörr och gav mig ett biokort på 200kr som tack för alla kläder&gamla saker som hon fått av mig det här året, hon är ju faktiskt lite sötig av sig, och deras studsmatta gillas mycket, hä-hä. och när de gäller att ge bort gamla saker så är ju smågrannar väldigt bra att ha, ibland.

och nu lämnade även mina föräldrar mig för att "åka på ärenden", översättning köpa julklappar. hihi. det betyder ju att jag har vart snäll de här året? WOHOW!

r.i.p carissima,kulan,kulisbulis,cassie osvosv..

idag så har de vart en jobbig dag, bara massa badstuffs som hänt. igår fick våran söta "lilla" kulan somna in och flyga iväg till himlen. operationen gick dåligt och det vart nå nervfel i bakbenen så stackarn kunde inte resa sig upp sen, tycker så synd om henne, att ligga där och ha ont men inte förstå vad som händer.
och att komma till stallet idag va inte lätt,det känns som om hon kommer va där, snällhästen. och på vägen dit blev de ju inte direkt bättre, jag fastnade i leran på å-rundan och vred till knäet, så det blev enstukning så som det brukar bli, har väl hänt ett antal gånger så börjar bli rätt van med det. fick iallafall lov att ringa till sofia&fanny som fick komma med manne och en pall så att jag kunde rida på manne hem, haha sött av dom,mina små räddare:). s&jag löshoppade ponnysarna sen och dom va pigga som jag vet inte vad, fick jaga in dom i typ en halvtimme innan vi fick tag på tränsen. knäppisar. iof förståerligt, ingen av dom har blivit ridna ordentligt sen i söndags.

ikväll ska jag nog till robyn, hoppas a finns där också. behöver träffa mina flickor.


REST IN PEACE CARISSIMA <3 du lämnar oss med ett stort tomrum, vi kommer sakna dig.

-

kulan avlivades igår, försöker få in tanken i huvudet med det går inte. usch.

ska till gymmet och träna nu sen till min söte ponny, vi hörs ikväll!

julavlslutning = JULLOOOOOOOOOOOOOOV

nejmen vet ni vem som har jullov just NU? jooooooooooooooooo jag jag jag jag jag! och en riktig avslutning vart de ju också, eller okej själva skolavslutningen va jätte tråkig, dock räddade mina underbaraste mig. vi garvade åt andra saker eftersom showen va lite långtråkig sådär. och vem vann låtskrivar festivalen ? jo, jennie! och det va rätt. och bra. helbra. hennes röst är en såndär man kan dö för att få. underbar,helt rätt person:)

men ja tillbaks till våran lilla avslutning/jullovbörjan, allting började med att jag,amanda&robyn gick och köpte julmust(3st 1,5liter, eheheh) och pepparkakor,busigt! och sen traskade vi hem till r, fixade oss lite och bara latade oss till våra småpojkar kom till oss = marcus,daniel&simon. vi förtaggade med peppisarna. efter ett tag kom lillalbin och vi vandrade mot skolan där vi fick våra första betyg,de va .. väldigt läskigt. vågade knappt öppna. tänker inte skriva här va jag fick men jag är lite nöjd, eller alltså, jag har inte tänkt igenom det så mycket så vet inte riktigt va jag ska tycka. kanske är bäst om jag låter bli också, mest för tat inte bli besviken. fast ja, lite vg:n är ju alltid bra skulle jag väl tro;d
sen blev det julshow för hela slanten, somsagt vi hade roligt åt andra saker haha glasögon osvosv.. sen på vägen hem talade vi om högt & tydligt för hela skultuna att vi hade fått jullov, skulle väl tro att vi hördes ända till kina hä-hä? väl hemma hos robyn blev det lite prat,frågestund och mys med mina bästa flickor(minus bella) och några av mina bästa pojkar.


sen vid halv nio blev detatt åka till stallet för att fodra, självklart va min häst sötig. och kulan är.. ja jag har ingen aning faktiskt, har inte hört nånting, och då låter de ju inte så bra. men man får väl hoppas eller nånting.. åh sötan.


nu ska jag slå på en film, vi hörs nog imorgon, min första lovdag och allting(:


mors&hej

godmorgon godmorgon! uppe och redo för den sista temadagen innan jullovet som vi får ikväll, första betygen får vi också, spännande? nej. mer läskigt. blir nog lite skakande händer men äsch.

idag ska vi inte göra nånting,kolla på film, städa skåp, leka lekar typ, så jag får väl förbreda mig på massa skratt.
nu ska jag äta nånting,vi hörssss.

sista inlägget för dagen

JAG ÄR:

blyg: ytterst sällan
smart: inte direkt
långsam: ibland så
stressad: blir mer och mer, beror lite på läget i skolan osv.
tålmodig: verkligen inte, ha-ha.
ärlig: till 98% på ett ungefär sisådär
rolig: när jag har druckit cola och ätit ost(fråga inte) så, annars, inte vad jag vet ;d
ansvarsfull: när det behövs

JAG HAR:

svikit en kompis: mjo.
sagt att jag älskat en kompis: ja
sovit med en killkompis: oja många gånger.
pussat en av samma kön: yeps
slagit en kompis: haha ja, fråga bara robi
en kompis som vet allt: ja.

FAVORIT:

låt just nu: har många, men idag är det nog danger radio - your kind(speak to me)
film: har ingen speciell, allätare nästan.
bok: har bara läst lite men om jag kunde drömma kommer högt upp.
lärare i skolan: ullis måste jag få säga
frukt: allt typ.

JAG HAR:

sjungit i duschen: jaops
sett någon dö: näjnäj och tack och lov för det.
varit på begravning: ja fast bara en gång.
sagt att jag hatar någon: jo det har jag nog gjort ett antal gånger.
skärt mig: aldrig.

JAG VÄLJER:

svart eller vitt: båda
rött eller blått: båda, beror på vad det gäller.
vatten eller cola: loka, häh.
mobil eller mp3: mobil med mp3?
lösgodis eller choklad: lösgodis
frukt eller grönsak: frukt
film eller serie: båda, fast nu kolalr jag mest på serier.
festa eller softa: beror på med vilka och på vilket humör
kärlek eller vänskap: egentligen båda, men jag menar, vänskapen stannar och oftast inte kärleken, så blir kanske vänskapen.
OCH NU SKA JAG SOVA(:

GRATTIS TILL HÄNNIEBÄNNIE(: <3

tjenamors:), kom hem från stallet för nån timme sen, där va toppratämnet kulan som är på strömsholms djursjukhus just nu, berättar längre ner vad som hänt, och då kanske några fattar varför jag har vart tyst och tittat på min mobil hela dagen - jag hade en anledning. men iallafall, fick se en väldans trevlig överraskning när jag kom hem, mitt börjespaket har kommit!! efter bara en vecka, stog att de skulle ta 10dar? men wiiiiiiie. och tränset är skit fint, älskar det! och mysnosludd. och täcket, åh färgen. ja som ni märker är jag nöjd, supersuper! sen blev det lite blåspray,flexlindor osv osv ..

ikväll ska jag verkligen inte göra nånting, inget tvprogram och passa, inge plugg(biologi men väljer hellre en annan dag) eller nånting, har känt mig skolsliten i flera dagar så ska bara ta ett mega långt bad, lyssna på mysmusik och slå på en film sen. och sova tidigt. åh så skönt. och imorgonkväll får jag jullov - finns det något mer positivt ? nej jag tror nästan inte det. inte just nu iallafall.

jaa .. om kulis nurå, och för er som inte vet är det lindas häst som står i vårt stall, fanny tar även hand om henne ibland. och igår lyckades hon antagligen fastna i nått i hagen och vridit till benet, så hon har en spricka i skenbenet. imorse skulle vetrinärerna bestämma om hon skulle opereras eller ja .. avlivas. 50% chans att hon blir bra igen sa dom. förövrigt så är kulan bara 7 år, sju små år, det är ingenting. usch. dom på strömsholm hade aldrig gjort nån sån här operation förut och fick därför höra av sig till personer i USA, och tydligen så rekomederade dom att hon skulle opereras. och då tog linda beslutet, hon skulle ge det en chans. så imorgon kommer kulan opereras, få skruvar i sig och vi kan bara hålla tummarna att det kommer gå bra för sötan.
och grejen är, egentligen tycker jag inte så mycket om kulan, hon är oftast dryg, men söt är hon ju verkligen. och det kommer bli så tomt, och konstigt. det går liksom inte. och när jag kommer ihåg när fanny tävlade på rocklunda med henne i höstas(?) så gick jag runt med henne och hon va livrädd för allting som lät, och hon va så söt. som en liten bäbis:( uschnej. och nu har hon ont, så mega mega ont. tänk er själva liksom, hela benet. och hon har ingen aning om vad som händer, det gör ju iallafall vi människor. Nej, nu tänker jag sluta skriva, bryter ju ihop av orolighet här.
håll tummarna för söta kulisbulis imorgon!



och sen fyller hanna 14 år idag, grattis grattis säger vi till henne, right:)?
nu väntar badet, tjing !

jag gillar inte rubriker:)))))))))))))))))))))))))))

dålig anna som inte sitter vid datorn :( men iallafall så bestämde jag för att göra en fördjupning inom NO;n igår, så slipper jag stressa ihjäl mig för att hinna med allt annat tills idag också, skönt skönt. funderar på o jobba om barnens alla sjukdomar i afrika ? tror att de står rät mycket om sånt på internet .. jaja, iallfall så va de sista ridlektionen på bångbo igår kväll, synd och sånt men kommer ju tillbaka efter lovet. känns som om jag lärt mig mer än nånsin den här terminen, att verkligen alla har förbättrats i gruppen, eller ja punkt punkt punkt på en person .. tror att de är för att vi nästan bara har börjat ridit med kroppen, alltså suttit hela lektionerna och bara försökt sakta av med sätet, och det är inte lätt på en skenande itana vill jag lova ;o och sen har vi hoppat bara två gånger, fast det är ju iof lite synd buhu..

nog skrivet om hästar för idag, i skolan(som börjar om typ 20min, go anna!) ska vi kolla på filmen dagboken idag, sen ska vi skriva kort om den. har sett den ett antal gånger förut, så mysig. tror att rätt många tjejer kommer gråta i slutet?
ehehe .. sen blir det en tidigare buss, jihio, till stallet och förhoppningsvis leka med mina favoritstallflickor.

ooopps .. nu ringer amanda, dax att packa det sista stallgrejerna och gå och möta skolan en onsdag, tema/filmdag och allt, hejshejs:)

en tisdag

hej & först, dålig uppdatering - jag vet. har bara inte lagt tid på datorn sen i fredags, skönt att vara utan den ibland också. men idag börjar jag halv nio så har lite tid nu innan vi ska gå.
helgen bestod av julbak&myskväll med syster&mamsi eftersom papi va borta i riga men kom hem igår och även mycket stall som vanligt, sen på söndagen kom amanda hit en kortis, haha gick inte så bra med datorerna och plugget,men alltid kul att träffa henne ! den här veckan är det rätt mycket som händer, temadagar tills på torsdag, vilket betyder att vi går 8,30 - 14,00, mindre dagar alltså. inga lektioner har vi heller, grymt skönt. sen avslutning på torsdagkväll och efter de-
jullov! finally. och det ska firas med julklappsshopping med mamma på fredag, har planerat att köpa något till min käre broder, dock vet jag att han läser här så de är väl bäst att jag inte skriver va jag har tänkt ;D sen kanske till min syster, om jag hittar nått såklart. det visar sig.

och nu måste jag springa och ringa till pandis, vi hörs!

lucia den 13 december 2008

sista lucian för i år idag då, det gick väl bra antar jag. önskar att jag orkade skriva mer men idag finns inte orken här, jag är trött på allting och vill bara strejka. hejdå världen för en lördag.

letar förresten efter en som kan fixa om designen,
börjar dryga mig på att de inte syns va de står.


godnattnatt

kevin vann, finns väl inte så mycket att säga om saken, känns som om man visste det från början menmen..
sjunga kan ju killen göra iallafall !  nu är jag trött,död,förstörd osv..

godnatt everyone, jag behöver min sömn egentligen, men det är ju två avsnitt av scrubs,ikke missa!


onödigt ? jomentack - jag vet!

arhjk jgkmmkgjk jag blir tokig!

och herregud va jag behöver sova

luciadag 1 slutelislut.

så nu va två av tre föreställningar gjorda, det gick .. både bra och dåligt tror jag väl. fast jag måste ju få säga att vi lät väldans mycket,och de är väl posetivt ? sen att jag vart lite snurrig och fick släcka ljuset nångång är bara sånt som hör till. kommer dock inte ihåg att jag behövde göra de förra året? äsch, iallafall så va både heidi & hans stolta över oss.
nästa luciatåg är imorgon klockan 17, kom dit & kolla!

har inte haft nå riktiga lektioner på hela dagen, eller jo slöjd men det är ju bara roligt. fysikprovet jajuste, de gick på 5minuter och va jätte lätt. hade oroat mig i onödan:)! sen har vi haft julpyssel och fixat i femman som nu blivit vårat "mysrum", hihi. efter skolan traskade jag hem till amanda, va bara där en snabbis och åkte vidare till tibbleskolan där a's lillebror jonathan (stavning?) hade luciafirande. haha sötunge! sen gick jag hem i snöovädret och kollade på oth,bästigt såklart.

ikväll kommer min syster hit och sover, hon,jag&mamma ska ha myskväll framför idolfinalen nu när pappa är i riga. och imorgon ska jag upp 06,13 jippie-.- tror att jag behöver sova nu efter att jag gick upp vid fem idag uhuhuhu..

iallafall, nu ska jag gå och äta maten som mamma gjort åt mig, är inge hungrig men måste nog göra de ändå eftersom jag levt på tre mackor sen igår eftermiddag.......................

luciarepetioner

torsdag & det snöar igen! tjohej, perfekt till lucia liksom. och luciaträningar har vi haft hela förmiddagen idag, jag & amanda kom lagom till slutet på SO:n, sen va de bara spanska och matte kvar så de va ju skön dag haha. imorgon är det då lucia för skolan kl 08,15. ska va i kyrkan kl sju och sover hos panda inatt, blir därför inge mer skriv idag/imorrn.

jag,robyn & amanda stannade kvar och fotade till svenskan idag också, om kärlek. alla slags kärlek. hah, de va roligt och vi blev nöjda med bilderna:) nu ska jag åka till ponnyn och till amanda.

hejsvejs så hörs vi imorgonkväll!

happy onsdag

okej, nu är jag förstörd. eller ja, inte så allvarligt men just nu är det störst i världen. kommer ni ihåg att coldplay va här 18-19september i år? jo, kommer ni ihåg att jag inte va där för att jag inte hann köpa biljetter? m, och fick höra på radion igen att DOM KOMMER HIT IGEN NÄSTA SOMMAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! till stadion, och jag blev helt överlycklig, de är min dröm. har alltid velat höra dom live. och speciellt efter att jag fick höra hur bra dom va i sverige. och biljetterna släpps imorgon, och jag vill verkligen verkligen verkligen gå med min syster, skulle nästan kunna göra vadsomhelst. tidig julklapp liksom. men mamma säger nej,nej,nej,nej. dummaaa. okej hon är rätt bra men nu är hon lite dummig:( jag villl ju så gärna gå. och det hjälptes ju inte direkt av att såfort jag loggade in på bilddagboken så stog de; åh coldplay kommer till sverige & jag ska gå! äsch gå och lägg er ni med pengar till biljetter, jag vill ju också:((((



förövrigt en hyffsat bra dag, eller njae en väldigt bra dag faktiskt. träna,skola - vilket innbar hemkunskap,matteverkstad(som btw va sjukt rolig eftersom de bara va jag,amanda,bertilsson,simon,daniel&marre där) bild och kör. bara ruuliga lektioner. sen buss med alla, till stallet där sofia fanns, red ut med filtar och täcken, nosludd och hackamore, mysmys! sen tog vi hand om kulan(...........................) och nu är jag här. ikväll ska jag baka pepparkakor med mamma och kolla på grey's. sen ladda batterier till kameran eftersom vi ska fota till svenskan imorgon, om kärlek. och då menar jagverkligen alla slags kärlek. haha, ni kommer förstå när ni ser resultaten. hejs!

internetshop åt ponny

imorgon på dan ska mamma beställa grejer från börjes, blandannat;
    
träns,hackamore,regntäcke(fast bara kanske) och lindor.träns behöver jag egentligen inte, har flera stycken men det va billigt och jag behöver sidostyckena till hackamoret så då äre ju lika bra o köpa ett nytt ;D

nu ska jag föna håret & säga godnatt, så börjar med er alla söta läsare, godnatt:))!

i think i'm starting to loose my mind.

såpp hemma igen och sitter med hårfärg i håret, samma färg som förra gången, alltså ingen större skillnad så utväxten försvinner bara:)

och på lappen i bångbo stog det; anna-itana, underbart,en lektion till! men fort som en jag-vet-inte-vad gick de i galoppen, som vanligt dårå. men i skritten&traven va hon helt klockren, och i skänkelvikningarna, helt otrolig! jag dog tio gånger om, min sötan:) ♥ sen till glen där halva pynten va uppätet, dumma hästkrake! åh usch på han idag:( .. och nu sitter jag alltså här med färg i håret .

har förresten tänkt på hur lite vi alla uppskattar våra närmaste kompisar, man tar bara förgivet att dom finns där. men idag kom jag på, tänk så händer nånting och man aldrig hunnit berätta hur mycket dom faktiskt betyder. så från och med Nu ska jag börja uppskatta mina riktiga vänner på riktigt. och jag tänkte börja med att nämna nåra viktiga namn;
amanda,robyn,bella,albin,daniel,oscar & marcus -
ni är verkligen mina bästa vänner, utan er har jag ingen anledning att gå upp på morgonen. tack för att ni finns guys :)
(sen är det såklart att de finns flera, jag har verkligen inte glömt er, tog bara dom närmaste nu, ni är bästiga ni också!)

nu är det dags att skölja ur färgen, ciao!

'äöldchj¨äölkg

har gått runt och funderat på saker hela dan och är därför är rätt tom i huvudet just nu. men bara en vanlgi dag, skola & hem med albin & niklas , sen är det såklart stallenx2 ikväll, som en helt vanligt tisdag. typ, ge mig något nytt?

oth väntar på mig, missat 5348avsnitt , fyskäms på mig, skandal!

en måndag precis som alla andra måndagar

måndag igen, ny vecka och allting sånt där. fick reda på matteprovet idag också, blidde inge omprov så de känns ju skönt iallafall. sen till stallet, söten hade haft ner granriset -.- red en stund i paddocken, regnade tyvärr men pållen va duktig och känndes väldigt mjuk och fin :) åh galoppen i höger börjar bli lite fin nu juu. julmyset igår i stallet va roligt, mycket skrattskratt. jag och sofia lär ju ha den finaste "ponnylängan" tihi. sen hoppade jag & sofia för lina ett tag, gick mega bra för mig, dock sämre för sofia vars ponny inte ville va med haha .. men somsagt, min häst kändes bäst !

nu har jag väl inte så mycket mer att säga, känner mig rätt trött på det mesta och har ingenting att skriva om så blir mest korta och tråkiga inlägg nu för tiden. hoppas ni inte slutar läsa iallafall, nu ska jag duscha. och ikväll äre prison break!

 jag saknar dig, gosan.

we've become strangers,
happy now?

andra advent går mot sitt slut

okej,hinner inte skriva alls idag. mysigt i stallet & julpyntet är succé, fast iof ska vi fortsätta imorgon!
nu börjar wallander igen,pussssssss.

7 december

idag är det söndag och sista dagen på veckan, igår va a&r här och vi kollade först på edward scissorhands, mys. tror att alla fick en tår i ögat på slutet , man kan ju inte låta bli ha-ha ... sevärd film ! sen kännde vi att vi behövde skratta så vi kollade på mrbeans semester, sista gången jag kollade på den va med eve på väg hem från gotland, på båten, och då skrattade jag nog så mycket at tde hördes till kina.
resten av kvällen/natten låg jag och kollade på sunes jul, säger bara haha på den också. idag ska resten av familjen/släkten till min bror och fira, ja va blir det nu ... mamma tror jag? hon fyllde år i november ehehe ... iallafall så ska inte jag med, jag ska till stallet där hela tjejligan + pelle med stort P finns, vi ska julfika(tårta,kladdkaka,pepparkakor osv..) och julpynta i stallet och boxarna, mysmys verkligen. resultat av allas pyntning visar jag senare.

nu har jag int orkat startat min dator så sitter uppe vid pappas, vilket betyder att alla mina gamla bilder är här. blandannat på mig & glen i somras, och man ser verkligen skillnad på hans päls och färg, HAN ÄR JU LJUSBRUN HÄR :o och nu har jag tröttnat på den här årstiden, va de nu än är för nått , höst-vinter-vår-regn/snö-äckliga-årstid. jag vill ha sommar,soligt värder & sommarlov ! och framför allt en häst utan vinterpäls, han ser ju ut som en björn just nu:(

nej nu har nån skickst tre sms på 5 min så borde kanske gå och kolla vem som skriver, hörs ikväll, ha en bra söndag!
 
känner att de nästan bara är hästbilder på bloggen nu,
men va ska jag säga, han är mitt liv & min vardag.

julig lördag

åh mamma spelar julmusik och julstädar. okej, kanske inte så mycket åh för städningen men jag antar att de också behövs göras, iallafall så är julstämningen great här hemma. pappa är på sin hockeyträning så de är bara vi tjejer hemma nu. själv vaknade jag vid ett av att mamma började damsuga ha-ha .. pallrade mig upp som en mumie och drog med mig täcket till soffan och slog på en film. idag ska jag bara inte göra nånting, sen kommer nog mina små söta flickor hit och busar en stund somsagt:)

nej jag antar att jag borde hjälpa mamsi lite, och åh kanske mina julgardinder vill upp idag :DD?


 tror nog att min lilla ponny slår alla rekord i söthet när de gäller att va rudolf med röda mulen:)?

en fredag

fredag=helg, sjukligt skönt. engelskaredovisning gick bra, har lämnat in svenskan och hemkunskapen också nu. great att ha allt gjort. efter skolan tog jag bussen in med mina småpojkar, bästis(albin) och johanb,skujjsskujjs. sen mötte jag upp mamma&syster, köpte ett par nya jeans fast jag inte hade tänkt att kolla på nånting, haha. tack mamma! sen gick vi och fikade,mumsmums. m&,p&jag åkte vidare till stallet där min sötnos väntade. han va kall & blöt eftersom de har regnat hela dan:( fixade allt och packade upp allt från globen, sen iiih - lånade jag fannys hackamore, mest för att testa hur han skulle reagera eftersom han aldrig haft de förut. men det gick helbra, haha så grymt söt med nosluddet också. och han gick o kontrollera fast han va piggelin ;D och lyssnade bra och allt. så de blir att beställa sånt på börjes nästa vecka:)).

kom hem och kollade på slutet av idol, robin åkte ut så de blir kevin och alice i finalen. kevin va ju självklar, han är så säker på de han gör så de är inget att snacka om. och sen alice, min favorit från början, tyvärr har hon vart dålig vissa gånger på slutet men tror de här blir bäst ändå. robin är duktig(och nte så ful heller......), men hans röst håller inte i vissa toner och han behöver ta i mer. men de kommer nog bli bra för han sen också(:

nu ska jag ... ja vad ska jag göra? skönt att äntligen få tänka så. kommer få en stallfri dag imorrn, sofia rider ponnyn och mamma fodrar på kvällen. jag tror att jag ... ska sova, lätt. massa länge. och sen ska jag bara inte göra nånting. tills på kvällen då de blir myskväll här med amanda & robyn, hoppas bells kan också. kan behöva lite skratt och skaller, thihi,
okej, nu ska jag nog gå och kika lite på fredag hela veckan, tycker oftast att de är halvtråkigt, men verkar ju inte va nått annat på tv just nu. dock två avsnitt av scrubs ikväll, tjohooooo!!!


 
tre söta flickor i skolan & en vääääääldigt söt ponny! puss på er bästisarrrrr

go'natt

nu är jag äntligen klar med hela min planering av min tordagkväll och kan äntligen slappna av. ska bli skönt med en halvtimmes sovmorgon imorrn, hah okej en halvtimme låter pyttelite men det känns verkligen att man sover dom där extra minuterna, de känns som om skillnaden mellan 06,37 & 07,07 är mega stor.

kommer va borta hela dagen och är nog inte hemma förrän idol har börjat, vid åtta-halv nio alltså. har kommit på att jag bara spenderar ca 2timmar hemma på vardagarna, och då pluggar jag en av dom ;o så jag säger det igen - ge mig lov nu!

okej nu ska jag sluta tjattra på om onödiga grejjs, skolan väntar ju imorgon.
 
(klicka för större bilder)
och för er ohästintresserade puckon så visar bilden till höger allting från globen:), vilket är;
fram&bakskydd, schabrak som soon ska få wittúr skrivet på sidan, päls-,man-&svansglans,kedjegrimskaft,jacka,longeringsspö och äntligen har jag fått en fluff padd(under sadeln), har velat haft en sen jag såg en från första gången och nu har jag fått en, hihi. dock beställs hackamore,tömkörnings/löngeringstömmar och fluffludd till hackamoret på måndag, som vi förövrigt köpte nya tyglar till idag. haha okej för 75:- men dom va fina&fräscha(:
nattnatt!

sucky torsdag

arghhbödl kbm,r nä ikke bra humör idag, vart iof skön skoldag, va på mässingsbruket med robyn,hanna&nawal. som förövrigt åker bort i en/två månader imorrn, åh jag som nyss börjat lära känna henne, usch va jag kommer sakna människan! och idag gav vi hennes biler och texter, hihi det blev ett litet gråtmoment men hon är värd det.

håller på o skriver det sista lilla på min svenska som ska in imorgon, syster ska få läsa också. sen gör jag hemkunskapsreflektionen imorrn i skolan, engelskaredovisningen muntlig för ullis imorrn också, teknikreflektionen i helgen/måndag och helt klar med SOn. så nu har jag bara fysikprov på fredag(12/12) och sen biologin, sen är jag väl klar för den här terminen då. kommer antagligen få VG i SO, känns skönt eftersom jag va rädd för ett G pågrund av mitt stoooooooora ointresse för ämnet, men wiho. och VG i svenska också, engelskan har jag ingen aning men har visat allt förutom muntliga så får väl antagligen reda på slutbetyget tomorrow. och sen, äntligen - det efterlängtade jullovet, PLUS snart gran canaria, ska bli så ooooooootroligt skönt att komma bort från allt.

imorgon ska jag antagligen till stan med mami, sen går vi nog och simmar. sen äre kvällsfodring också.

okej, nu ska jag försöka hinna packa tills imorgon, duscha och bli klar med svenskan, ska försöka hinna ta kort på allt från globen, bättre sent än aldrig haha. men helst vill jag bara sova............

som en ängel utan gloria*

nu har jag pluggst matte i två timmar, är totalllllllllly slut för längesen. och jag har ont överallt. och jag tycker synd om amanda. och jag vill ha lördag. och jag kommer sakna nibbs. och jag är trött. och jag har en något sneryggrad(!!). och jag vill rida på en toooor pållle som man kan tävla högt på. och varför går jag inte och lägger miggggg?


psst. imorgon är det torsdag & jag ska köpa spån och stigbyglar,kolla efter hackamore osv...,
sen är det fredag = helg wihoooooooooooooooo.

 
alltså, nu är det såhär, att jag vill ha en hund. en liten sötigpötig valp. och vi ska köpa - i vår. efter vi har vart utomland och allt, men jag vill ju ha en ny. en sån liten som spice(michelle's voff), och åh. jag saknar min lilla stallhund spiciiii:(
okej nu SKA jag sova.

näääämen titta en onsdag

nehejni idag har anna verkligen ingen lust eller ork att skriva nånting, och plugga matte behöver hon också. prov tomorrow. nå mer viktigt ...?

jajuste, mega rolig skoldag & sen direkt till stallet där jag,fanny och sofia åt kexisar till vi spydde(vilket är kanske.. två stora paket hihi), sen tävlade vi vem som kunde ha flest kex i munnen, vilket slutade med att jag skrattade så mycket att jag fick upp typ häflten igen:)
alltid myspys i vårat stall !

nu bara skriker matteboken efter mig, kan dock inte säga att jag längtar lika mycket till den som den längtar efter mig,
hörsshej

itanaitanaitanaitanaitanaitanaitanaitanaitanaitanaitanaitana<3

vi red markarbete med bommar på långa tyglar & jag hade älsklingsitana, hon va värsta gosig & det gick imponerande bra fast hon va helt ufhrtjnmkgndmklöfpigg och dansade upp och ner så fint i galoppen:)
tänk hur bra mycket bättre än människor djur kan va, hon verkligen räddade min dag.
den dagen då jag vinner pengar ska jag köpa dig,du ska bli min egna häst.


  gamla bilder men lika fin då som nu.

nu är jag ensam hemma och ska duscha och plugga matte, sen är det ju dom desperata hemmafruarna ikväll också !


suck suck suck...

tisdag igen och tillbaka till skolan igen, musik imorse, sen blev klar med tekniken, studietid,matte & no. känns som om dan gick jätte sakta fast vi "bara" gick till tre .. har skrivit klar svenskan nu, om mammas första kärlek, eller ja första och första, mer hur lätt det är att vara kär när man är liten. nu ska jag snart kolla på oth , har missat massor så får se om jag kommer fatta nått;( och sen bångbo, har för mig att vi ska hoppa idag men är inte säker, hoppas de, då är väl det de enda som kan rädda min tisdag. ingen ponny sen heller eftersom frida kommer hem från london idag och åker till irland redan på onsdag, så då är jag snällig och lät henne ta hand om söten idag, fast saknar han ändå, min fina bebis.

skrev en helt annan sak här för en timme sen men väljer att ta bort det efter att jag pratat med mamma(<3), bättre att låta det vara bara, nu är det bångbo !

1 december

hejs, har kommit hem från stallet. kunde inte rida så myket eftersom mina stigbyglar har gått sönder buhu.. ska iväg och träna med mamma på gymmet snart, springa av mig allt osv .. sen borde jag städa mitt rum och plugga lite svenska också, får se om jag hinner.

ghs va bääääääääääääääääääääääääääst såklart, fast blev väldigt irriterad när mamma och jag hade stått i kö för att brodera "wittúr" på ena sidan av mitt nya schabrak som vi köpte, hon före oss fick 2 täcken och 1 schabrak broderade men när vi kom fram sa dom att dom inte hann göra mer -.- så ska leta runt i hela västerås efter affärer så att jag kan få de broderat, hihi de kommer bli ascoolt! resten av de vi köpte får ni se på kort,
för mycket att skriva ^^
iallafall så vart dagen lyckad och jag håller på o laddar in alla 250korten nu, så slänger upp dom också sen.

nu skaj ag fortsätta hålla på med alla bilder, hejsålänge !

overkligt

kort inlägg eftersom min buss går snart;
globen va ja ... underbart & obeskrivligt , som alltid. och väldigt utdraget på sista julshowen, haha. kom hem mega sent igårnatt och kunde inte somna förrän halv fyra så imorse klockan sju va jag rätt så trött mhm;o så mamma lät mig stanna hemma, stackarn själv hade massa o göra och hon va mer död än mig:( ..

ska somsagt till stallet & rida + ta in hästarna nu, men återkommer vid fem - halv 6(:

RSS 2.0