Fler tävlingsbilder

podmena traffica testge" src="https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/705398/images/2009/dsc_1077_40283525.jpg" alt="" />
(västen gör att jag ser uppblåst ut haha!)
Längtar tills den 7:e. Förresten så är alla bilder tagna av Elina Jälkemo.

Torsdag 28/5-2009

podmena traffica testvar.
--------------------------------
Datorn har lagt av lite smått igen, därav den osynliga uppdateringen både här och på stalleden.blogg.se. Bara så att ni vet att jag fortfarande lever! Sen är det lite knasiga bokstäver och sånt som dyker upp ibland, som däruppe ungefär..Idag va jag till tandläkaren tio i elva, så kändes onödigt att gå till skolan innan så jag och mamma tog en sovmorgon haha. Allting såg finfint ut tyckte bettspecialisten, så jag slipper tandställning! Wiheeeeeej. Blev super glad :) Ikväll har vi öppet hus också! Sen har jag kvällsfodringen efter det, glen ska få bli lite longerad i paddocken idag är det tänkt :)

Imorgon är jag ledig igen ehehe, så ska in till stan och simma först med mamma. Sen möter jag upp Fanny för vi ska åka/gå och köpa Sofias konfirmationspresent. Åh den kommer bli världsbäst :D! Längtar till söndag. Och lördag.

Nu måste jag borsta tänderna och sen har kalle anka börjat igen, som vanligt - disney channel i mitt hjärta!
Haha, puss på er.

Måndag 25/5-2009

Lite glest här då men äsch, tråkigt när man inte har nått vettigt att skriva ju:) Först och främst måste jag berätta om det viktigaste just nu; igår hälsade vi på valparna. Dom va så himlaaaaaaaa söta. Har aldrig sett nått så sött! Och lille söte Love vilel bara bita i min tå och strumpa haha. Kan ju berätta att det är.... 18 DAGAR KVAR TILLS DEN KOMMER HEM TILL OSS! Jag är SÅ glad just nu :) Och idag har det vart fint väder också, vad mer behövs liksom? Dagen blev bättre och bättre, matteprovet gick bra, jag slutade halv två och tog bussen direkt. Mötte en Fannsan, och vi gjrode ritningar på alla hagar och ridvägar. Helt onödigt men ruskigt kul hade. Sen gjorde vi en hemlis ;D haha! Snodde Manne av Sofia idag så att jag kunde rida ut med Fanny, vi red barbacka, mycket mysigt. Sen kom Michelle, och vi red som planerat i skogen. Vi sprang i lervattenpölar och sånt, jag längtar tills vi ska på terräng-träning alla tre!!!


puss på oss!

glöm inte att kolla; http://stalleden.blogg.se. dagliga uppdateringar av världens bästa människor.
nu har jag lagt på luren precis, fanny och jag är exakt lika okencenterade när vi pratar i telefonen. haha, lite kul sådär.
nu måste jag leta bilder och sen duschaaaaaaa.


Hopptävling i Julpa

 
Älskar hans framben här! Och hur mycket det är mellan han och hindret hihi.

Min ponny är absolut det bästa jag har, inget snack om saken.
Du har lärt mig så himla mycket under dom här åren, utan dig hade jag stått stilla.

Torsdag 21/5-2009

Wieeeeeeeeeeeee. Tävlingsdags! Och vi var super taggade, iallafall jag. Igår va jag i stallet från halv tre till halv nio hihi. Mycket mysigt. Bland annat sprang vi runt på trädan, Fanny red Manne, och på slutet red hon jockey haha! Samtidigt som Michan lekte Zorro med sin Antonio Banderas ;D HAHAA. Mycket kul. Sen badade vi söthästarna och fixade/packade allt för idag. Glen var mycket söt med knoppad man, Fannys schabrak, läderskydden, stora nya padden, Fannys huva, Michans förbygel, Nollans bett och fina nosgrimman. Haha, mycket som inte va mitt eget märkte jag...Super fin iallafall. Sofia hoppade 50&60cm på Manne först, 4 fel i första och vägrade ut sig i andra. DUM HÄST:( Duktig Sofia. Och i min 70cm klass så gick det bra, inte jätte bra, men bra. Det blev 0 fel, men tempot var lite för lågt. Fast så brukar det vara i första klassen så va ganska beredd på det. Sen i 80cm gick det så himla mycket bättre! Då rejjsade vi runt banan istället haha. Noll fel där också, toppenfina språng gjorde han, sötenpöten. Har kollat på film på oss på tvn också, det är förresten ett mycket bra tips på att förbättra saker, det är nyttigt att kolla på sig själv när man rider:)

Ikväll ska jag bara ta det lugnt och sova ganska tidigt, ja efter Scrubs såklart men ändå. Imorgon åker mamsi och jag in till stan för att handla lite, sen simma som vanligt efter det. Blir även en liten runda till Hälla och Spiltan, måste köpa spån och kanske kanske hittar jag någonting till min söt också hehehe.. Har kvällfodringen imorgon också, myspys.

PÅ SÖNDAG SKA VI TILL VALPARNA OCH HÄLSA PÅ!!!! lycka lycka lycka lycka lycka.
Nu ska jag lägga upp riktigt mycket bilder från idag. Min favoritbild får komma först:)

p.s. Ni måste gå in och kolla på vårat stalls blogg, http://stalleden.blogg.se. Ni kommer inte ångra er, det lovar jag:D d.s.


Tisdag 19/5-2009

Hej på er. Har inte så mycket att säga på mina vardagar, fortsätter med att må illa men hoppas att få reda på någon lösning imorgon. Annars har vi elevens val idag och imorgon, sen lediga torsdag + fredag. Riktigt skön vecka. Såklart är jag med mina bästa tjejer på elevens val, hade nog små dött annars..

Förresten så fixade jag och Fanny en gemensam blogg till vårat stall! Haha, kommer bli super fint:) Ska fixa lite med designen sen när vi väl fått bilder på stallplanen osv.. Sen måste vi ta nya kort på alla hästar, sen så. Adressen skriver jag sen eftersom det inte är klar än, men håll ut, jag vet att ni väntar! :D

Nu är det snart Bångbo, sen måste jag rida Glen idag också. Han brkar ju få vila på tisdagar men inte idag, oh kommer dö...

uppdate: 21,00


Min kväll i bild. Har varit ensam hemma en bra stund sen vi kom hem, så har underhållit mig med Ben&Jerry's, Gossip Girl, The City & Hannah Montana. Kan det bli så mycket bättre? Nu ska jag bara plugga en kort stund och sen duscha med min vanliga söndags-hårinpackning. Sova tidigt kommer jag nog också göra när jag ridit 3-2½ häst idag. Först C, sen G, som för övrigt gick som en klocka! Så underbar. Super pigg och busig var han också :) Men fortfarande är det alltid den där att längtan att få komma upp på högre höjder som förstör hela grejen. Det försvinner liksom inte ut ur huvudet, hur mycket jag än vill/måste. Sen hoppade jag ett par pytte hinder med F också. Haha sötoböto. Är lite sliten och trött i benen nu känner jag, det tar på krafterna det här haha! Tur att det är så roligt då.

Nu ska jag inte störa så mycket mer, vi hörs när vi hörs:)
När det väl borde, varför känns det inte bättre?

Uppdate; 13,26

Hej på er :), Helt underbart väder idag! Passade perfekt för en ridtur hi-hi. Kom tid lite tidigt så passade på att gå och hälsa på alla små söta hästarna.(= Patchanga, såklart.) Sen kom Sofia och hennes syster så vi började ta in alla hästarna, och sen såsmåningom göra i ordning Charlie & Imperius. Till att börja med, hans sadel haha! Den va helt .. åh. Typ som att sitta i en soffa:) Red i paddocken för Flisen(?) var upptagen av lektionerna, och det gick jätte bra faktiskt. Vart lite förvånad, men vi passade rätt bra ihop. Helt perfekt storlek är han också! Tror att jag blev lite småkär haha.. Så söt. Och vilken trav! Åh. Tror till och med att han var den mysigaste hästen jag någonsin ridit:) Jaja, efter en stunds lite lätt joggande så ställde vi in dom och köpte glass he-he.

(stör mig på mina händer på ridbilderna, vinkla uppåt anna!)

Och till igårkväll, trodde inte att jag skulle orka resa mig upp från soffan och åka till R men gjorde det iallafall vid sju. Och visst gjorde jag rätt val! Hade så himla kul. Nibban, Timman, Robyn, Jag och Becca gjorde egen pizza, kollade på finalen i ESC osvosv. Roligaste på riktigt riktigt länge. Bara Aldi och Bella som saknades liksom. Åh mina tjejer är världens bästa:) Puss på er!

Ska iväg och hoppträna snart, kameran ska med också så hoppas på bra bilder. Nu väntas lite mat först.

Söndag 17/5-2009

Haha gårdagen var ju ganska klockren vill jag ju bara säga! Hade jätte kul som vanligt i Sura, gick toppen för Fanny & Stina också, fyra fel i båda klasserna :) Korten kommer såsmåningom. Sen skulle jag & Michelle rida på Lista-rundan men jag fick lov att gå av för att jag mådde så illa. Försökte till och med få mig själ och spy men kan ju säga att mina spyreflexter suger rätt mycket märkte jag. Mysigt va?! Hahaha ,tack till underbara Michan iallafall, du va ju lite sådär bäst
 på att underhålla mig! Kvällen berättar jag om senare, säger bara attt det blev skratt till tusen.

Imorgon rings läkaren, Nu måste jagskynda mig till bussen, Rocklunda, syster och Charlie. Idag har vi(jag och Glen) även hoppträning med S & M, sista innan Julpa, gogogo!

Världens sötaste valpar? Ja men visssssssssst!

 River,
 Ally,
 Ally,
 Love,
Ally & Love fick stora bilder eftersom det antagligen är någon av dom som vi ska ha. Är dom inte gjgjgjigjirgirji-söta?:)
(alla foton är tagna av Michelle & Annelie Angerfelt, snor ni dör ni:) )

Fredag 15/5-2009

No no,orkar knappt skriva nånting idag hörrni. Är så himlaaaaaaaaaaaa sliten just nu, red både Glen och Manne idag. Gick förvånansvärt bra på båda faktiskt, Manne va riktigt mjuk och fin, inte alls så springig, även fast vi va på trädan :) Och Glen fick gå på å-rundan och i paddocken. Behövde få bort alla överskottsenergi han har just nu så lika bra att han lägger ner den på dressyren haha! Men det gick helt okej, blev lite kaos och brottningsmatcher i mitten men på slutet vart han fin:) Lille söten.

Imorgon bär det av till Sura med Team Fann, minus Sofia. Den ungen ska på födelsedagsparty, för hennes mamma. Så tidig morgon tomorrow, och nästan lika tidigt upp till Rocklunda för Charlie & Imperuis. Men inte helt fel och hemskt ändå ju, går man upp för roliga saker är det ju nästan okej. Nästan. Sen imorgon kväll väntas mys hos R, det gillas mycket.

Uppdateringen i helgen kan bli gles, men vi får väl hoppas på mycket bilder på måndagkväll dårå. Nu tänkte jag slänga upp 4-veckors bilderna på valparna som jag har fått, hihi:)

bilder säger mer än tusen ord

Har ägnat min dag till att kolla på film, shrek 3, spiderwick osv..

Jag har även läst igenom några av böckerna vi fick för någon dag sen,
jag tror inte att ni fattar hur ivrig jag är för det här. Min puppy liksom:')
Lite blandade bilder från veckan;

tror att det va alla, haha älskar bilderna på oss med hästarna!
nu måste jag gå och duscha innan tvn börjar, sooo long:)

Onsdag 13/5-2009

Sjuk.Sjuk.Sjuk.Sjuk.Sjuk.Sjuk Sjuk.Sjuk.Sjuk.Sjuk.Sjuk.Sjuk.Sjuk.Sjuk.Sjuk.Sjuk.Sjuk.Sjuk.Sjuk.Sjuk.

Har ganska nyss lagt på luren från att ha pratat med mina girls, saknar dom redan. Samma sak som dom flesta andra gånger jag är sjuk, illamående, ont i huvudet osvosv.. Kan ju säga att mamma börjar bli ganska galen på mig. Så om det håller i sig till måndag blir det att åka till farbror doktorn. anna kommer blir rädd:( jag tror inte att min kropp gillar mig riktigt? Igår va iallafall mysigt på Bångbo, vi red ut super längre. Mer än va vi får haha. Hade älskade Itana! Red längst bak och lite efter alla andra så att jag kunde ta vara på chansen och rida henne ordentligt, när jag väl får ha henne liksom. Och bra gick det:) Haha, hon va rejält svettig. Kondisträning nästa? Slapp regnet gjorde vi också.

Nu är det,imorgon, bara en vecka kvar till Julpa. Jag längtar längtar längtar! Och tills på lördag. Och söndag. En ny höjdpunkt måste jag lägga till. Ska träffa min syster på söndag, länge sen nu, vi ska rill Rocklunda stallet = PATCHANGA! Åh sötan då:). Sen är det även fixat att hon ska rida Imperius och jag ska få prova på Charlie lite(Sofia Anderssons stora svarta dösnygga hopphäst för er som vet...?). Det ska bli så himla roligt. Sen 7 juni hihi.

Nu måste jag gå och prata med mamma om jag får åka till min söt idag fast jag har varit hemma, har ju lovat att jag ska till skolan imorgon. Det är ju låtskrivasfestivalen och det vill jag inte missa..


Måndag 11/5-2009

Finns det inget sätt man kan ta bort måndagar på? Och tisdagar. Imorgon väntar helvetesdagen på veckan haha, bara tråkiga lektioner. D.Ö.D. Iallafall så är det här den sista "riktiga" veckan vi har kvar i skolan, alla andra har temadagar,lovdagar,elevens val osv.. Så himla skönt, så det får väl bli min räddning imorgon. Och Bångbo såklart. Att se Itana gör väl hela världen glad! Åkte som vanligt till stallet direkt efter skolan, väntade en stund på Michan så att vi kunde gå över läskiga å-rundan tillsammans. Det har flyttat dit ormar:((( Red i paddocken med henne och Fisken också, men först red vi fram super länge med Fanny & Sofia. Mysmys. Bilder kommer imorgon tror jag, orkar inte nu. Det gick bra att rida idag också, han va ganska mjuk redan från början:) Och han lyssnar ju så himla mycket bättre nu! Allt på grund av Michelle's träningar, puss på henne!

Sen hade jag ju tänkt skriva rent min recension av teatern idag men nejnej, kommer inte ihåg vart på datorn jag la kladden, och går inte att söka på den heller. Åh, jag som hade skrivit flera sidor. Super roligt!! Så nu strejkar jag och inte skriver nånting idag, letar vidare imorgon. Blir sur om jag måste skriva om allt. Hann med att skriva våran träningsdagbok till idrotten iallafall, lite duktig är man väl:D

Höjdpunkter:
- Igår betalades handpenningen på valparna in, lyckan kommer närmare och närmare.
- Änmälde mig till Julpa-tävlingen tidigare idag, 70&80cm. Med tanke på hur han gått nu på senaste tiden har jag ingenting att vara nervös för. känns lite lagom skönt sådär he-he.
- Lördag. Först hästskötare för Team Fanny Engström(haha) som åker till Sura för tävling. fotafotafotafota. Sen blir det girls all night long!

Nu börjar snart tvn igen, godnatt på er(:

seasons come and go, will you follow me around?

Åh måste få berätta om gårdagskvällen. Så himla rolig. Gick och mötte Robyn,Becca & Nibban vid ica. Godis blev inköpt och vi gick hem till R. Låg där ett tag och sen kom Timman, då ställde vi oss vid vägen dansade, vinkade åt bilarna, sjöng, ställde oss på en rad och kollade på bilarna osvosv.. Såg helt störda ut haha! Sen gick R och åt så jag, T & N gick vidare mot centrum. N gick och åt, så då satt jag & T och hittade på historier om två killar som vi satt och tittade på. Hahaha, så himla kul. Drack cola samtidigt så båda va väl ganska hyper kan man väl säga. Skrattade så mycket att jag inte kunde andas till slut, men det är så det ska va! Sen kom R tillbaka och hängde med i skrattet, N kom också och Elena dök upp. Satt där i flera timmar och bara skrattade. Sen blev det lite för kallt så drog mig mot mamma och hennes kompisar, satt där inne i värmen nån timme och sen gick vi hem och va hemma vid halv ett - ett nångång.
Tack tjejer, ni är världsklass!

Och det gick sviiiiiiiiiiiiiiin bra att hoppa idag. Så jätte jätte jätte nöjd med ponnyn. Kom upp till 90cm på en oxer, och vi tränade en massa svängar. Väldigt klurigt till en början eftersom han är så stel men funkade bättre och bättre:) Åh hihi. Så ska rida igenom honom i paddocken imorgon också, kommer nog gå bra då med. Nu ska jag kolla på det sista av One Tree Hill, buhu inte alls lika kul när både Lucas och Peyton kommer sluta.. Ikväll är det Gossip Girl tjohoooo!


Michelle:
Träning onsdag eller torsdag?

Söndag 9/5-2009

Wohow, nyss hemkommen från ett mycket jobbigt och svettigt pass på gymmet. Antar att man kör hårdare när man är på dåligt humör. Tackade nej till en tidig födelsedagspresent idag, vart erbjuden en systemkamera. Slutskrivet om det, anledningarna håller jag för mig själv.
 
Nu är det tänkt att jag ska vara i stallet om 7 minuter, jag & Sofia ska hoppa för Fanny idag! Måste börja komma upp på de gamla höjderna igen så idag blir det hårdkörning. He-he. Kommer nog somna tidigt ikväll. Men ruggigt kuuuuuul. Måste slänga i mig lite mat innan bara, Fanny får väl skritta fram Glen eller nått. Antar att det här med tidsplanering inte är min starka sida.

Åhnej nu började det regna ju..

I got to be strong so just keep pushing on.


I can almost see it that dream I am dreaming,
But there's a voice inside my head saying "You'll never reach it".
Every step I'm taking, every move I make feels lost with no direction,
my faith is shaking.
But I gotta keep trying, gotta keep my head held high.

There's always gonna be another mountain, I'm always gonna wanna make it move.
Always gonna be a uphill battle, sometimes I'm gonna have to lose.
Ain't about how fast I get there, ain't about what's waiting on the other side,
it's the climb.

Bilder från olika dagar

Nu kommer en lite bilder från förra helgen,igår,idag osv. NJUT!:)
 Dagge är sötig(:
 haha fikastund på slingan!
 sötan igår:)
Och nu det roligaste en känd bloggerska någonsin har skrivit på sin blogg:
Blondinbella la upp en bild på hennes pojkvän Nils och en på Chace( i Gossip Girl) och skrev "Många tycker att de är lika". Hahaha, jadu flicka lilla, vi alla kan väl drömma!


Lördag 9/5-2009

Heeeeeeeeeeeeelg så det bara skriker om det! Och än så länge är den svårslagen. Igår va jag på stan först med mina girls(Robyn,Bella&Aldi), Patrik och Daniel gick med oss en stund också:) Vi drog med dom på gina en stund och dom oss på carlings osvosv.. Haha kul vare. Sen gick vi tjejer och åt på spicy hot, alltid lika mums! Vid 6 gick vi till bion och glodde på filmen, wohow för killen hon vart kär i! Snyggblond. BLOND?! Weird av mig. Sen åkte vi hem i spöregnet och jag somnade typ direkt he-he.... Därför vaknade jag tidigt idag också, redan vid halv nio? Jo men jippie. Så låg och kollade på tv tills jag drog mig till stallet. Sofia kom vid ett och då red vi ut på lite ungefär världens bästa,roligaste och mysigaste ridtur på riktigt riktigt länge. Vad ska man säga, tillsammans är vi som galna småbarn som får äta sockervadd för första gången i sitt liv! Helt tokiga va vi haha. Red iallafall på en grässlinga som nu är våran egna slinga, bara våran liksom:) Eller okej, Michelle & Fanny kan få låna den ibland om dom är snälliga flickor hihi. Där va de hur soligt som helst, precis vid vattnet. Och allting bara glittrande. Ni anar inte hur .. glad man kände sig då. På riktigt, det var äkta. Sofia är bäst maha. Kom också på vart vi ska bo när vi flyttar hemifrån, det säger vi tack & puss på!

Ikväll ska jag leka med R, det blir funnyheeeeey. Och det är typ orkan ute så småmänniskor blåser bort:((
och ännu än gång visar det bara vem som är den bättre personen.

Onsdag 6/5-2009

Oj, klockan är visst över nio! Hoppsan. Första gången typ.. någonsin som jag inte sitter vid Grey's från start. Brukar ju vara så himlans noga med mina tvtider på vardagarna. Men det får bli ett litet snabbt inlägg om dagens helhet nurå, utan bilder idag också eftersom bloggen bara blir mer och mer dryg för varja dag som går. Seriöst DÖD.................................

Idag har vi vart och kollat på West Side Story på teatern, den va lite mindre än tre timmar lång men kändes som om det gick mycket fortare. Knasigt nog va den inte så dålig. Mina grannar(R&B) gjorde de mesta roligt. Dansarna osv.. Sen att det fanns två snyggingar på scenen gjorde ju allting lite bättre haha! Ska skriva en recension också till musiken, fast jag är nästan klar redan med kladden. Hade så långtråkigt i stallet när jag väntade på Michelle & Fanny så skrev det som fick plats på pappret redan där. Toppen liksom. Sen onsdag = Dressyrtränning såklart. För Michan, såklart. Trodde att de skulle spöregna hela tiden men vi klarade oss precis. Och det gick super bra idag! Han va mycket piggare redan från start och jag(eller ja, båda?) märkte stor skillnad på arbetet med bakbenen. Åh, blir ju så glad när det går bra. Fast han blir ju så trööööööööött. Och jag blir så trött! Blir helt död i sadeln ibland och då ska han självklart smita undan genom att springa mot utgången eller bara köra huvudet rakt upp och dra iväg. Lite smådrygt sådär. Har suttit och funderat också på hur det va för ett år sen ungefär, då hade han tre, ibland två, vilodagar i veckan. En av dom kanske man skrittade ut/promenad. Nu har han en vilodag i veckan som han står helt, om jag inte går på promenad, och sen longerar jag en dag ibland. Det är därför man märker så himla stor skillnad på hans temperament nu mot då, ju mer motion han får dest mer verkar han behöva. Och bra kondition har han ju fått, riktigt bra. Springkondis iallafall. Så man kan ju säga att jag rider 7 gånger i veckan nu, varje dag. Månad ut och månad in, och folk tror att jag kommer tröttna snart. Men nej, faktiskt tror inte jag att jag kommer göra det. När man hållit på med det så länge så kan man bara inte lägga av sådär. Och hohohoho på gymnasiet, hur ofta kommer jag rida då? Hum, 5-6 gånger i veckan på min egen häst(Glen?) och sen 2-3(michan,hur många?) gånger i skolan. Åh jag kommer va i himmelriket haha! Längtar ihjäl mig till döds. För en gångsskull kommer jag faktiskt vilja gå till skolan på morgonen.

Borde väl inte svika Grey's nå mera nu, måste ju kolla hur det är med Izzie. Hörs imorgon!

Tisdag 5/5-2009

Suck tisdag igen.. Fast ändå inte en super suckig-tisdag. Skolan gick snabbt och vi kollade på film strösta delen av dagen. Fick mycket gjort på tekniken med Bella och vi hittade vårat älskade rosa flufftyg till våran låda:) Blir nog perfekt sen. Försöker fortfarande fundera mig fram hur jag ska kunna klara av att inte vara i samma klassrum som R & B.. Kommer bli ett av dom större problemen, men vill ändå inte byta bort min handledare så lika bra att gå kvar det sista året. Har ju Aldisen iallafall:)). Spöregnat har det ju gjort också. Typiskt. Hoppas de blir finare imorgon eftersom jag ska rida för Michelle, mer än en vecka sen nu så vi får väl se hur de går haha :p

Hade Era på Bångbo, eftersom hon bara är 4 år än så länge så är hon inte speciellt utbildad, vilket ni antagligen kan förstå. Hon blev inriden sent på grund av mammaledighet (mamma till Besito), har bara ridit henne några enstaka gånger tidigare. Bland annat den första gången hon va i en paddock som va full med andra hästar, haha. De va ju lite ... spännande. Men nu har hon börjat gått mycket mer, och man märker verkligen skillnaden. Hon va mycket mer arbetsvillig nu redan från början, och så himla mycket mjukare i alla övningar. Hon är så mysig:) På slutet blev hon mega trött och bara hängde ner med huvudet, blev ganska jobbigt att hålla ihop henne då men gick rätt bra ändå. Spekulerades även om dom skulle ordna en tävling innan sommarlovet också, vi får väl hoppas att Glen inte är halt dårå...

Åh suck igen! Tänkte ju ladda upp bilder idag men funkar ju aldrig på dåliga blogg.se. Börjar bli såååå irriterad på det här. Funderar faktiskt starkt på att byta, dö.dö.dö.dö.dö.dö.dö.

the reasons are gone for why i was holding on too you.

Have you ever been a part of something
that you thought would never end?
And then, of course, it did.
Have you ever felt the weight inside you,
pulling away inside your skin?

There's nothing simple when it comes to you and I.
Always something in this everchanging life,
and there probably always will.
Now that time is getting harder to come by,
the same arguments are always on our minds,
killed this slowly fading lights.

Åh, varför ska du göra allt krångligare än vad det redan är?

Måndag 4/5-2009

Hellohello. Idag sov jag ända till halv två:) Va bara tvungen att berätta det, eftersom jag börjat blivit dålig på att sova, har vaknat vid nio-tio varenda helgdag i många månader nu. Men wiho idag ändrades det haha. Åkte till stallet i spöregnet och red i paddocken, blev ju lite sparkar i luften och halvbocksprång när det regnade som värst. Han blir ju så himlans störd då. Sen har jag hunnit gått ut o träffade Robyn, Timman & Nibban. Det va såklart roligt även fast det regnade en massa och jag är på väg att bli förkyld igen. Så tycker att det kan bli varmt och soligt igen nu.

Just för tillfället sitter jag och läser lite på olika valpsidor, är riktigt spänd inför att få hund igen. ÅH jag längtar ju ihjäl mig här ! Ska kolla vidare nu och sen gå upp och duscha. Imorgon är det tillbaks till skolan, & jag får träffa mina tjejer igen! Okej, inte så många timmar sen sist men ändå liksom. Finns inget bättre. Sen är det ju Bångbo också. Vill verkligen ta vara på dom här sista lektionerna innan sommaren, det här får bli min sista termin. Och det känns faktiskt som en bra sak, det här med att sluta. Det börjar bli för dyrt för lektionerdär jag inte utvecklas så mycket. Jag vill ju lära mig mera. Och jag älskar verkligen att rida för Michelle, vilket jag verkligen vill fortsätta med. Så förresten borde vi bestämma en dag den här veckan, kan du onsdag eller torsdag Michan:)? Tar med filmen imorgon också haha!

Godnatt för idaaag.


Veckans snygging v.18(?)

Ojsan, ganska stort mellanrum mellan v.13 och 18 men äsch nu kör vi på igen!
Vore ju konstigt om någon annan än självaste Zac Efron fick tronen som veckans snygging,

Två av bilderna är från våra favoritscener i filmen också, mums!:) Nu är det snart oth, bääääst att springa.....

Söndag 3/5-09

Dags för Rocklundatävlingarna! Wiho. Och gårdagskvällen va ju helt klockren. Filmen var .. ganska underbar sådär. Måste ju få säga att han va vääääääldans snygg i vissa vinklar haha! Mot slutet blev det tyvärr lite för sorgligt och Sofian började snyfta lite, vilket nog resten av salongen också göra, så lite vattniga ögon blev det he-he... Sen skulle vi åka buss hem vid nio typ, men vi missade bussen och då hade vi redan börjat gå hemåt mot Önsta så vi fortsatte hela vägen lång. Mysigt va de:) Och varmt ute! Jag älskar det. När vi kom hem sen när vi hämtat cyklarna vid centrum så slängde vi i oss lite mat och la oss och kollade på Twilight och I Am Legend, den sista är dålig tycker jag, fast vi alla sov typ så de gjorde inte speciellt mycket haha. Sen så la vi oss och somnade direkt vid tre, utslagna som jag-vet-inte-vad.

Imorse va det bara att mosa sig upp 06,09, jobbigt läge liksom ... Men vid sju så tog vi cyklarna och åkte till Rocklunda. Och då va de dags för Fannsan att börja rida fram för sin första klass. Och wehej va fort de gick! Typ 180km/h? Men det såg fortfarande mega bra ut och dom fick en nolla:) Sen var det unghäst-klassen, så då passade vi på att kolla på dom söta nykomlingarna. Sen va det upp på hästen igen och dags för andra klassen. Gick ännu bättre den här gången, och det blev en till nolla! Duttiga flickor. Antagligen blev hon placerad med dom 16 bästa, av över 60 ekipage. Så vi va super nöjda, och det va nog Fanny också:) Självklart följde kameran med;

Tror inte jag har så mycket mer att säga just för tillfället, återkommer senare. Imorgon är jag ledig! Sovasovasova.

Fredag 1 maj 2009

Ny månad! Kanske en mer skrivmånad? Vem vet. Håller på med en ny design, lite knep och knåp än så länge bara. Har bytit stil och färger nu lite snabbt bara. Gårdagen var mycket.. kall på slutet. Men det bjöds på en hel hel HEL del skratt och skojj. Bilder kommer kanske sen. Idag var/är början på våran otroligt roliga stallhelg! Kommer umgås med stalltjejerna,M,S&F, hela helgen lång. Idag red vi bara i skogen och busade runt i stallet, men imorgon händer det en hel dagsplanering ska ni bara veta. Har först morgonfodring, alltså upp vid sju......., sen sega mig en massa, städa hela stallet först osv osv.. Sen vid kvart över elva(!!!) kommer M,F & S och då ska vi rida ut till mossen. Sen skulle vi fika och mysa i solen:) Tills det blir dags att ta in hästarna, sen cyklar vi(Jag,Sofia & Michelle) och handlar godis och söndagsmaten, vidare till Michelle, där också valparna finns! Kommer svimma typ. Efter nån timme där drar vi oss ner till stan och går på bio, 17 again ska vi se. Med Zac Efron. En gråt-film enligt Sofia, som redan sett den på bio?, men hon gråter till det mesta så haha. Sen till Michan igen där vi också ska sova över, vi ska tvinga Sofia att kolla på Twilight för första gången!! Fick ju hem filmen i tisdags:D Sen på söndagen är det upp tidigt igen och cykla till Rocklunda för Fannsan ska tävla på Stina, hihi. Tar med mig Karins kamera också, så bilder blir det nog allt:) Sen tillbaks till stallet, rida Glen m.m. Sen visar det sig om vi följer med Pelle när han betäcker Nollan & Mössan på eftermiddagen. Beror på hur trötta vi är .... Haha. Så riktigt riktigt riktigt roligt kommer det iallafall bli. På grund av de tidiga mornarna den här helgen får det bara bli en hemmakväll idag, ikväll får det bli Never Back Down(<3<3) som visas!

Kom nyss in från en promenad med M&P, fotade lite. Dock lite halvdåligt ljus ... Men slänger bara upp några innan jag ska gå och äta:)
  

RSS 2.0