30 augusti

Hello. Känner mig seg idag. Helt trött och.. jag vet inte. Tankspridd kanske. Red lite i skogen och klättrade med Sofian vid lunch, red vilse tre gånger tror jag. Som tur är, är min häst smart som få så han letade på rätt på vägarna igen. När vi va ute mitt i skogen, bebis vart våran räddning. Fick bli lite galopp nått varv runt trädan också för att dom skulle springa av sig. Det har inte Glen kunnat gjort på va blir det nu.. tre veckor snart :( Så lät han springa på lite idag, då vart han glad! :) Imorgon har jag tänkt att jag skulle köra lite galoppträning, korta/länga galoppen osv.

Släktträffen va super mysig. Bjöds på mycket skratt och prat. Imorgon väntar skolan, men jag går bara till halvtolv. Pratat med Thomas så fick sluta efter lunch, sånt gillar vi! Men nu ska jag duscha. Sen titta på nått avsnitt av första säsongens Lipstick Jungle. Har hittat en sida med alla avsnitten så nu har jag fått en ny hobby..

G'natt.

Har inte tid att skriva nått så vi kör på en sån här nu;

Dagens låt : hum.. green day - 21 guns tror jag.
Dagens frisyr : lockigt, saltvattenspray<3 fick bli min räddning idag!
Dagens smink : som vanligt, mitt underbara mineralpuder, solpuder och lite mascara.
Dagens klädsel: mjukiskläder i stallet, och nu leggings,linne och lång grå kofta med svart bälte.
Dagens roliga händelse : släktträff!!
Dagens planer : samma som ovan-
Dagens vill ha : fingnegg huhu.
Dagens saknad : :(. plus bella & bestisrobyn!
Dagens drog : musik som vanligt
Dagens tråkigaste : har inte haft så tråkigt idag faktiskt :)
Dagens finaste : ponny va lite söt idag
Dagens fulaste: -
Dagens måste : inget måste idag inte!
Dagens dricka : cola hihihu
Dagens köp : ingenting alls
Dagens mat : pannkakoj
Dagens kärlek : tha music
Dagens mående : lite smått irriterad på ponny men annars mår jag faktiskt rätt bra:)
Dagens skratt : våra videosar från igår, som inte vill läggas upp här!!
Dagens tanke : ohno.
Dagens smycke : som vanligt - mitt musikhalsband.
Dagens just nu : ska åkaaa.

Och med det säger vi hejdå och hörs efteråt!


always knocks you down


Hahaha. Men jahej här taggar vi för fullt! Hög musik, såklart. Ikväll ska jag, Robyn, Johan och Albin på bio :) Sommaren med Göran! Blir nog grymt. Men vi åker in redan om en timme även fast filmen början halv tio, ska äta på Spicy innan osv. Kallt som jag-vet-inte-vad är det ute också, SUCK! Så eftersom jag redan är en förkyld åsna så får jag ta skinnjackan och mössan åker på också. Men visst älskar jag mössor av alla färger och former :) Längtar faktist till vintern, mysig årstid.

Nu borde jag väl kanske göra någonting vettigt av tiden som är kvar innan vi drar oss mot bussen.. Milton fick möta mig vid skolan och träffa en massa folk idag förresten, plutten lilla.

Hoppas ni får roligf fredagkväll, för det ska jag ha, det vill jag lova!

gnegg





Hon kommer bli så underbar att hoppa med när hon lärt sig lite mer och fått känna på fler hinder! Det var dock svårt i början att underlätta i språnget då hon tycker att de va sååååå roligt och hoppade JÄTTE stort på pyttehinder, man hängde inte riktgit med. Är ju van med Glen ... :p Så därför gick det mycket bättre i slutet, när man hade kommit på henne lite :)!

Annars ingen speciellt dag. Benhinneinflamationen är tillbaka. SUPERKUL!

Måndag och Prison break avslutning..

Lite kortfattat dårå;
Åkte till Glensi nästan direkt efter jag varit lite social mot Milton. Pållen va såååååå fin!! Red lite på stubben, ska börja sätta igång han lite nu - äntligen. Sen till Bångbo, red igen. Och vi skulle hoppa precis då hihi. Red Era, unghästen jag skrivit om förut you know?, hon är inte alls mycket hoppad, men hon är ju så jäkla snäll att hon hoppar allt man styr emot :) Gick jätte bra! Tog ett tag innan jag kom på hur hon funkade, men på slutet blev det riktigt bra. Mamma tog lite kort också, bilder kommer sen.

Idag var det även slutet på en av mina favoritserier - Prison Break. Har följt den serien från start, för att inte tala om att jag offrade alla mina sömntimmar förra sommarlovet åt att kolla på den hela nätterna. ÄLSKAR!! Fint slut, men usch så sorgligt. Kommer sakna det på måndagar!

Har varit ute och sprungit idag också. Efter Bångbo. Dock är jag mördbultat nu, för att inte tala om mina revben(?) som har gjort ont i lite mer än en vecka nu. Suuuuuuuuuper kul. Sliten tjej, eller vad. Undra om min kropp egentligen ska finnas på en 65-årig tant som bara håller på med sina blommor i trädgården, eller nått sånt. Det måste ha blivit nått fel. Så här stel och sliten borde inte en tonåring vara.................

Godnatt.


födelsedagsfirande - en månad efter.

Nackdelen med att fylla år mitt i sommaren är att ingen är hemma, nästan alla är borta på semester just i slutet av juli. Eller så kanske det är en fördel? Att få presenter av släkt, i mitt fall - pengar, en månad senare är kanske inte så dumt ändå .. Iallafall, idag kommer mina kusiner hit. Min bror + Linda är fortfarande i Paris, jag vill ockå!!!!111, men annars så kommer alla hit.

Glömde förresten skriva grattis till bror som fyllde 65 år igår! Hahaha. Nejdå än så länge är han bara 24, även fast han kör Volvo ... I mina ögon kommer han aldrig bli en dag över 15, då han är lika barnslig som jag :) Så;
GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA BROR! (
Nu borde du kommentera ett tack också, vet att du kommer läsa det här...)

Kräftskivan igår ja.. Hahahaha de va kul. Mötte R & M vid nio och vandrade bort till partyt som hela Skultuna måste hört! Inte visste jag att gamla människor kunde dansa så sjuuuuukt mycket. Roligaste va när en gubbe visade hur vi ungdomar dansade och började skaka på rumpan hahahaha!! Sen tog vi ut datorn, och ja jag till och med dansade tryckare med Robyns pappa ehehehe ... Vid ett började Milton gnälla lite hemma sa mamma, han va trött och ville sova, så då fick det hela ta slut för mig. Hahaha ruggit kul kväll!

Trött som ett litet barn va jag idag också, vaknade vid ett av att Milton hoppade upp i sängen och väckte mig. HELT DÖD. Dammsugaren va i farten och min fjolla till hund är rädd för den! Ändå försöker han spela kaxig mot den .. Inte hinner jag till stallet heller, så snällaste Michelle kollar till Gleni åt mig. Vad skulle jag göra utan mina stalltjejer? Tur att ni finns.

Nu måste M ut innan folket kommer, vi höres och synes!


snabbuppdatering

Kom nyss klivandes ur duschen, och innan det har jag vart hos Bella med hon, Robyn och Aldi. Kollade på film - skräckfilm. Mahaha vi gillar att plåga oss själva! På Rocklunda gick det ganska bra tror jag, svårt att tolka Fanny, men de va en kul träning att titta på iallafall, många fina pållar :) Lite kort blev det också, men dom tar vi sen.

Måste springa ner och torka håret nu, tar ju en evighet... Skaffa aldrig långt hår. Eller tjock. Tjock och långt hår. Och sen får vi hoppas på det bästa ikväll!




(psst.. vi har en liten pakt att få kjelle full så att vi kan filma, men ha-ha, de låter rätt omöjligt...)

regndroppe regndroppe regndroppe HEJ!

ehehe.. De här med en uppdatering varje dag gillas inte alls! Iallafall har jag inte haft för så mycket för mig dom senaste dagarna, lite allt & ingenting liksom. Har försökt spenderat all min tid i stall och med girls, som jag inte är i skolan såklart. Skolan ja.. Idag hade vi nior gjort stationer till dom små barnen. (årskurs 5-8). Min, Amandas & Joannas gick ut på att en skulle köra en kompis i skottkärra genom en bana med konor, och ha ögonbindel på sig. Den i skottkärran skulle helt enkelt styra genom att förklara vägen i ord. De va de tänkt iallafall, de där med orden.. Många blev irriterade på när de som körde inte svängde åt det hållet dom i skottkärran PEKADE åt.. Ilskna barn de där. Hade en del favoritgrupper också såklart. Söta va dom. Och mycket pluspoäng fick dom. Så dom vann hela alltet! Hahaha. Snällt av oss :) Annars har vi alt ut några i nian, bland annat jag,A+J, och några i åttan, som ska få inreda osv i ett klassum som ska bli film/grupp/rastrum. Kommer nog bli great, fats än har vi bara hunnit kastat ner alla gardiner haha. Målas ska det också göra! Inga lektioner har vi fram till vecka 37 heller. Sköööönt..

Glennpa är ikke längre halten. inte stel heller. Pigg som tusan också! Kul att han kommer typ.. explodera sen. Han är inte heller så stel som jag fasade för att han skulle vara, de är ju mega bra :) Har dock bara joggat på hackamore och barbacka än, men nu känns han finfin.

Min kväll idag har jag förresten spenderar med Robyn och Bella, efter stallet cyklade jag till R's farmor och farfar och hälsade på Maja's pyttelilla valp Chaplin! Jag dööööööööööööööööör va söt. OCH LITEN! Då verkar Milton stor ... Haha. Mötte Bells sen och vi gick på promenad, va ute i över en timme faktiskt :) Nu när vi inte ses i skolan mer än på morgonen, måste vi ju prata om allt någonannan gång. Så promenaderna kommer ju bli toppen liksom. Gick till R, och sen va det bra hon och jag kvar och då samlades hela familjen + jag,som är som en extra familjemedlem där haha, och åt av Kjelles typ.. underbara mat. Seriöst mitt andra hem. Världens bästa familj det där.

Nu borde jag snart sova, behöver all sömn inför morgondagen jag kan få. Ska till stallet vid 10 så att jag hinner rida Glen och sånt innan jag följer med Fanny till Rockis. Hon ska träna, så kameran får användas lite. Funderar på att ta med enbentsstativet nu när jag inte behöver vara hästskötare.Blir lite skarpare med andra objektivet då. Ja så får det bli! Men regnar det så skjuter jag någon. Dagen sen består av film hos B. Kvällen visar sig, men det lutar åt kräftorna, så de kan bli en lååång kväll ;)

Hihi. Puss och godnatt!
(förlåt om jag inte har några bilder, det är super tråkigt att läsa då - jag vet. men har helt enkelt ingen ork att ladda in:( )

liten-sisådär-mega-sliten-människa-som-egentligen-borde-sova-i-100-dagar

Jahap ja. Back to school. Berättar kort va jag har haft för mig de senaste dagarna:

- Drog in till stan med Bells & Robs. Behövligt. Köpte blanda annat kofta, schampo,inpackning,balsam osv.. Nödvändiga saker liksom. Även ny väska. Sen åt vi självklart på vårt favoritcafé, sallad med kycklingfilé :) Mötte upp en syster och gick efter ett tag till henne och klippte mitt hår. Eller ja, toppade. Va så himlans slitet, och är inte så sugen på att gå till frisör för det lilla. Blir sen inför förändringen i höst ;M

- Städdag i stallet på lördagen. Va där i exakt TOLV timmar! Deeni. Men det behövdes och herregud va rent och fint det vart :) Super just! Och mkt mer plats i foderrummet, finally. Men efter att ha skrubbat boxar och allt va vi gjorde, så blev man rätt.. trött ja. Gick upp klockan kvart i sju förresten. Det behövde nämas tycker jag :)

- Tävling med Fanny & Stina. Klart jag va med. Till Rimbo. Så två timmars bildresa haha! Och dåligt gick det, för allihopa. Mina bilder blev dåliga. Och för f & s gick det också rätt dåligt. Bläsh :( Och idag gick jag upp 05.53, duttigt.

Imorgon har jag upprop klockan tio. JAG VILL INTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE. Glen är halt också. Så det gårbli kort longering och lång promenad på bra underlag. Städa rummet måste jag också hinna med imorgon. Och kanske till Bångbo för att rida igen mina 5 gånger. Det vill jag inte heller.. Och nu borde jag sova, och det lovar jag att jag vill, för just nu harj ag ont i hela hela kroppen, speciellt min rygg, den dödar mig!


Det är någonting med killar från England alltså...



S.e.r.i.ö.s.t. människan måste vara världens svar på naturlig och gudomlig skönhet!

Milton-uppdatering!

Har visserligen inga speciella bilder nu, men va ett tag sen jag uppdaterade just den här kategorin så tyckte att det började bli dags igen. Vi har anmält oss till valpkurs! Börjar med ett möte 31:a augusti, och jag kunde inte vara mer nervös, redan ...!!! Men som det är nu går allting över förväntningarna med Milton's träning inom lydnad. Så därför hoppas jag verkligen att han visar sin goda sida, och inte tappar koncentrationen på grund av de andra hundarna. Det är just det som jag är extra rädd för att han kommer kunna göra .. :p Men vi får helt enkelt göra vårat bästa :)

Idag körde vi lite "snabb-lydnad" ute i trädgården, har inte så mycket tid nu på dagen. Bäst att jag först förklarar hur våran tomt ser ut då haha! Från ingången har vi i mitten en gång till huset, gjord av stenplattor. På högersida(från vägen) finns en helt "tom" gräsmatta, finns bara träd, blommor,flaggstång osv.. Det är gräsmatta 1. Gräsmatta 2 liggerpå vänstersida av gången, där har vi ännu mer träd, gammal lekstuga(som nu är en typ.. gammal-lekstuga-full-av-nödvändiga-saker-vi-egentligen-ej-har-plats-för), poolen, 54841leksaker till M, och lite annat. Typ så ser det ut på framsidan.
Då skulle Milton stanna ungefär i mitten av gräsmatta 1, medans jag gick vidare till gräsmatta 2 tills han inte såg mig längre. Sen stannade jag där, medans jag kastade bort leksaken några meter ifrån mig. Visslade, han kom som en raket, jag tog upp handen - sa "stanna!" Så stannade han vid mig, gav direkt ögonkontakt, jag gav varsegod och han hämtade leksaken. Ni förstår? Ha-ha, jag och mina förklaringar..

Efter en tids jagande och busande med leksaker, va det dags för snabb-övning nr.2. Den involverade våran hembygda tunnel, vilket innebär en rätt lång kartong som ligger mot husväggen.  Han låg ner längst bort på gräsmatta 2, jag ställde mig bredvid "tunneln" och kastade bort leksaken några meter ifrån mig, som innan. När jag ropade "kom hit" sprang han snabbt till mig, jag visade med handen och rösten att han skulle igenom tunneln, vilket han också gjorde(!!!!!), och sprang vidare emot leksaken. Kom till mig med den, jag sa "loss", och då gav han den snällt till mig och la sig ner bredvid mina fötter :) Är han inte duktig or what?! Jag älskar min lilla puppy...♥

( Onödigt inlägg kan många tycka, men det är kul att berätta om hans framgångar, även kul för Michelle & Annelie att få veta(?) :) )

Nu ska jag till stallet snart, löshoppning står på scemat för Stina & Glen idag! Sen ska jag rida Patchanga, för kanske sista gången innan hon åker. Blir bara sorgligare och sorgligare..

kameran säger kliiiiiiick





Tagna av: http://karinwittur.blogspot.com/.

Tror väl att det va alla jag har fått än så länge, kommentera gärna :)


-

Jovisst hade jag tänkt skriva allting här. Få allting förklarat, men det är ändå bara tomma ord. Varför ska dom ut här egentligen? Valet att trycka bort allting var lätt. Dom som bryr sig, bryr sig. Dom andra, existerar inte.

One day she will tell you that
she has had enough
its coming round again.

Do you feel like a man,
when you push her around?
Do you feel better now
as she falls to the ground?
Well I'll tell you my friend,
one day this world's going to end
as your lies crumble down,
a new life she has found

Face down in the dirt she said,
this doesn't hurt she said
I finally had enough.






10 augusti 2009

Igår låg jag och m ute och solade helhela dagen. Eller ja, jag i solen och han i skuggan.. Förståeligt iof. Sen kom m&p hem med mat från Spicy! Muuuums. Åkte till stallet efter det och mötte en Fanny. Bestämde oss för att rida ända till "Rustbergaåkrarna"  för galoppträning. Helt perfekt varmt, helt perfekta åkrar, helt perfekt fullmåne, helt perfekt pigga hästar, och såklart - helt perfekt sällskap! Jätte mysigt va det :) Vi körde även lite styrketräning för oss, stod i fältsits i hela traven och galoppen, och det vill jag lova va de jobbigaste jag gjort på ruskigt länge.. Har lite träningsvärk i rygg, lår och vader också, så nu har vi två bestämt oss för att försätta med det här haha! Yes, de kommer ju gå bra. Sen vart det poff helt plötsligt kolsvart ute, så va väl hemma vid elva på kvällen. Samma tid idag nästan, nån timme tidigare. Sitter nu och äter rostade mackor och dricker oboy, mat smakar alltid bäst vid halv tolv på natten ♥ Iallafaaaalll, idag hoppade jag och K lite. Gick väl sådär, bra antar jag. Tog det rätt lugnt eftersom det va ett tag sen sist.



Från när tjejerna var här i fredags, fick dock ingen bild på Hannsi(ovanligt haha). Va super mysigt, åt en massa melon först när vi kom hit. Pratade osv. Sen gick vi vidare till Robyn och lång historia kort - jag & H blev bjudna på mat av den Kjelle som vi alla tycker så mycket om! Muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuums. Seriöst, vad han än lagar - äter jag. Och jag är åndå riktigt kinkig med vad jag äter .. :p Sen efter maten så pratade vi med honom om allt från åldersskillnader inom kärlek till framtiden. Ha-ha, jag älskar våra såna stunder!

Nu måste jag mosa lite på hunden då han ligger på MINA kudder, argh ....Godnatten.







8 augusti 2009



Ska snart och möta girlsen. Vi kör på nytvättat & lockigt hår ikväll haha! Orkar inte platta, helt sjukt varmt. Sen jeansshortsen som m&jag gjorde slitna idag och GT-linnet. Adidaströjan får också följa med :)
Hörs när vi hörs.






torsdagkväll



Jahapp så här många bilder kunde man lägga upp idag. Tjoho.. Iallafall, mycket mysig kväll.




-

Ibland saknar man det gamla mer än man egentligen borde.
Vill bara sova bort det sista året i grundskolan. Jag vill till gymnasiet. Börja om på nytt.

Så för idag, vill jag inte vara med längre.

5 augusti 2009

Morsninngkorsning. Gårdagskvällen bestod av Wall-E, sötfilmen där va. Idag är m och jag lite uttråkade så vi ska ta med oss Milton till stan och fika :) Miljöträning! har lite ärenden också, så lika bra att passa på.Varmt och skönt är de ute, så man behöver inte ha jeans på sig, woho för de! Ikväll ska jag och syster rida också.

Tar med kameran så att det finns bildbevis på busen he-he. Jaja, nu ska jag borsta plutten så att han visar sin bästa sida ;D Vi hörs ikväll!




4 augusti 2009

Tänker strunta säga hej, hallihallå osv, blir ju tråkigt efter ett tag..  Haha. Iallafall, idag har jag visat min morgonpigga sida. Va i stallet redan halv kvart i åtta imorse! Deeeet ni. Farbror hovslagare skulle komma kl nio till Patchanga, så tyckte att det va lika bra att rida Glen innan. Lite segt gick det att komma upp, men Milton tyckte ju att de va skönt att få hela sängen för sig själv ;D

BLOGGEN DAMPAR!!!!!!!!!!! Dampbilder som inte vill läggas upp. Äh kom igen nu Blogg.se .........




3 augusti 2009

Hellelo. Har nyss duschat och fixat i ordning mig lite inför bion ikväll. Är lite för seg för att hitta på något nytt att ha på mig, så kör på ungefär samma som igår fast med jeans haha! Det funkar det med. Glen va jätte jätte fin idag. Longerade ute på åkern, trodde han skulle va as dryg när jag inte ridit ordentligt på hela sommaren - men tvärtom. Han va så duktig så med, kom i fin form tidigt och ner i låg form på slutet :) Kör på de en gång i veckan nu, så han kommer igång lite snabbare. Annars blir han ju så jäkla tråkig att rida dressyr på hihu..

Jaja, nu måste vi gå  mot bussen och min Mr. potter!




myskväll

Kom hem nu reda från R, va en mysig kväll. Slapp gå också, fick skjuts på moppe, mycket snälligt :)! Satt ute på altanen mesta av tiden, drack drink med en massa frukt i(haha, fult ordet drink låter?!) och pratade om allt som hade hänt under sommaren. Bells hade mycket nytt från hennes semester må ni tro! Hahaha sötan.

Imorgon ska jag & mams på bio, äntligen ska vi kolla på Mr. Harry Potter :) Som jag har längtat!! Kommer bli mysigt, länge sen vi gjorde någonting bara hon och jag. Men först ska jag ut och rida med Sofia vid tolv, länge sen det också. Men nu är hon hemma, och ska för ovanlighetensskull inte bort någonting de närmaste veckorna.

Annars har jag och tjejerna planerat in en hel filmdag/kväll/natt. Känner att jag måste prata med dom då också. Så att dom hajjar läget liksom. Men det lämnar vi för ett tag, låter de vila det lilla som är kvar av den här dagen.

Present fick jag också, från Robyn hihu. Väääärldens finaste halsband & örhängen, tack världens bästa! ♥

Irriterande att det inte går att ladda upp några bilder.....





it's killing me

Vaknade upp ensam hemma, åkte till stallet och kom hem till ett ensamt hus. Jag älskar det! Så här ska jag bo. Sen att sova ensam i en stor villa är en annan sak, men på dagen är det helt .. underbart. Att sjunga, hoppa och skrika hur mycket man vill, utan att störa någon. Att bara sega och dö halva dagen.

Så har min dag varit idag. Ingen mamma. Ingen pappa. Inte ens en Milton. Skönt. Nu ska jag ut till robyn,bella,amanda & hannah! R är ensam hemma, men vädret imopnerar så vi blir nog ute ett tag. Till och med så varmt att jag kan ha shorts på mig, wiheiiiii! Vi hörs inatt.







Hopptävlingar all day long

Ouff va trött jag är .. I fötterna, i huvudet - överallt. Skulle kunna lägga mig ner och sova när som helst känns det som. Men dagen har varit bra, riktigt bra :) Stina va såååååååååååååå fin. Och det gick suuper bra i båda klasserna, fyra fel i första, och sen vidare till omhoppning i nästa klassen, där vägrade hon på första hindret, men annars gick det hel bra :) Stolt över flickorna ! Va väl tillbaka i stallet vid fyra, lååång dag. Red på Glen, fick bli lite korta/länga galoppsprång, backträning osv.. Jobbigt tyckte han.

Orkar inte ladda upp tävlingsbilderna idag, har sjukt ont i huvdet. Så har tagit fram cola,ipren och ska kolla på världshistoriens mest sorgligaste kärleksfilm(efter titanic...) och bara... .




RSS 2.0