Filmer från igår;



hahahahaha HÖR NI ALLSÅNGEN?

Stadsfestival i Västerås!

kopierar från bilddagboken om igårkväll, orkar inte skriva ny:
GALET rolig kväll åhåhhå jag dör
kan ju bara säga att dagen gick från att jag inte hittade någonting på stan, ett litet äckligt barn attackerade mig och en rulltrappa stötte på mig ett antal gånger, till att kim(made in sweden) ställde sig framför oss och drog upp tröjan(snygg mage hade han också), gick in i snyggrobin bengtsson och jag såg min farligt snygga man M i SP. hohoho lite bra dag va.

har aldrig sjungit,dansat och skrikit(på samma gång) så mycket i hela mitt liv hahaha. mina fötter är döda idag, min hals mår inge vidare, mitt huvud dunkar och jag hör lite halvdåligt - MEN DET VA SÅÅÅ VÄRT DET. bussresan hem va ju också lite smårolig haha, det borde nämnas liksom. fast förlåt amanda och sofia för dom onödiga telfonsamtalen som bara innehöll när jag & r asgarvade, haha!

och imorgon åker hannah och robyn till gotland i en vecka - avlider. MEN idag har jag kramat ihjäl sofia! bo hos henne nån dag ska jag också göra snart. sen har jag sagt hejdå till michelle, ojhoppsan va mycke kramar det blev. saknade är dom allihopa.

kan ju inte säga så mycket mer än - happyface är jag nu, livet lekerrrrr just för tillfället :)

Milton hälsar:

Jajuste, mamma tyckte att jag skulle hälsa det här från sötmilton:
Idag har jag hjälpt min gamla matte att plantera blommor, då såg jag en mask som kringlade runt mina fossingar. MUMS! sa jag och tog en smakbit. Superfräschigt av mig va :)

Söt är jag iallfall!

Lördag

Till att börja med va Milton suuuuperduktig igår med träningen, helt(nästan iaf) lugn även fast lite sådär alla ville komma fram och hälsa på han :) Vissa tog till och med kort haha! Idag har han också fått lite träning, farmor fyllde år idag så vi tog med han bort dit för att visa släkten, barn fanns ju där också. Duttig plutt.

Annaras har jag gått upp klockan sju både igår och idag, vart i stallet tidigt och hemma redan vid tolv. Skönt ibland det med. Att bara vara där själv liksom. Funderar på att åka med pappa i liknande tid imoron också. Hum ja.. Vi får se. Dom har ju fått kommit ut på ett litet minibete nu, Glen och Patchanga, innan dom släpps på det "stora" den 27:e. Men javisst, Glen njuter redan av gräset, så villig att motioneras är han väl kanske inte .. Så lite synd är det väl, men antar att han förtjänat semester :)

Igår kollade jag på Never Back Down igen, tyckte att jag behövde tillägga det. Säger bara mums!
tjarååååå

Midsommar 2009!

Ville bara önska er alla som läser en riktigt glad midsommar :)

Nu ska jag och mamma ta med Milton till ett midsommarfirande för miljöträning! Hitills har jag inte gjort så mycket idag, bara vart upep sen sju, haft morgonfodring och ridit med Loppan och Monte, mysigt :) Funderar på att gå upp lika tidigt imorgon och åka till stallet, skönt att ha det gjort liksom. Sen ska vi till farmor på eftermiddagen, självklart ska lillen med, spännandespännande..

Ha en topppppppen dag allihopa!


Still can't leave everything behind

Hallo i stugan. Kommer inte bli så mycket mer uppdateringar i veckan än va de är nu, har inte tid helt enkelt :) Stallmöte igår, mys. Konditionstränade Glen sen, han tror att han får gå på sommarledighet nu men så äre väl inte tänkt va;D Så för han vart det jobbigt haha!

Milton har varit iväg på äventyr både iförrgår, igår och kommer idag. I tisdagskväll va han med och busade i stallet, plutten, och igår va jag och han först bort till den lilla kullen och tillbaka, suuuuuuper duktig att gå i koppel :) Stolt matte! Sen va mamma och bärde bort honom till en stor gräsmatta också, de tyckte han va ruligt. Om vädret tillåtet så hade vi tänkt att gå en liten bit i skogen, jag mamma och han. Har ingenting annat planerat idag, inte ens till stallet. Dom ska vila och Michan skulle kolla till sötnosarna. Tacktack! Imorgon är det midsommarafton, vad ska ni göra? Jag har bara hoppträning på morgonen bestämt och planerat. Jippie och tjoho..

Vi ska även borsta lite mer idag på Milton, och prova klippa några klor, vore trevligt om han kunde bli lite trött först ... :)
Tjingelinggggggggg.

Från gröna lund!


hahahahhahahahhaha
"Hej jag heter Joanna, jag känner Kenza och jag gillar kex!"

Sommarlov, underbara sommarlov...

Jag älskar det! Läget nu liksom. Just för tillfället skiner soler ute, jag är nyduschad och Milton sover. Kan all den här lyckan bara bero på årstiden? Förändrar vädret oss så himla mycket verkligen? Jag vet inte, men nu mår jag bra, bra på riktigt. Igår vart det en riktigt myskväll med hanns och robs. Va ute större delen av kvällen, bland annat ute med hundarna på långpromenad, men också träffade vi på en elena och robin, alltid skratt med dom.

Och dagen idag ska väl spenderas i stort sätt på samma vis, med H&R. Dock förväntar vi oss lite mer sol.. :) Ikväll har vi kvällsfodring och möjligtvis att Milton följer med till stallet, haha spännande! Glen får bli riden i paddocken, vi slöade ju lite igår. Patchanga har även kommit, sötan:) Så Glen och hon får gå ute nu dygnet runt i några veckor, sen blir det lite hagförändringar. Mysmys, annars saknar vi alla Sofia lite för mycket tror jag ... OCH DET HAR BARA GÅTT FYRA DAGAR?!?!?! :(


Allting går helt perfekt med Milton som kom hem i fredags, det här med koppel och halsband är ingen riktig favorit, men det fungerar helt okej:) Att springa lös på gården ääääääälskar vi, säger han! Och varenda morgon när jag har vaknat och sätter mig ner på golvet, så kommer han springandes och lägger sig och sover i mitt knä :') Där har vi ett stort bidrag till denna lycka. Han är världens bästa valpis :)

Skolavslutningen vart en dröm, helt klart. Orkar inte skriva så mycket, men det va riktigt sorgligt att krama hejdå till alla, speciellt såna som man alltid säger: klart vi kommer ses i sommar! Men som man egentligen vet att man inte kommer se förrän augusti. Sorgligt. :( Men grönan vart det bästa slutet på ett bra år med bra människor, dead by april va sagolika. underbara. klockrena. finns inga ord. skrek helt klart av mig halsen! bilder finns på bilddagboken, men jag antar att alla som läser min blogg har mig på bdb också haha!

Nu ska jag gå och väcka både Milton och mamma, jag är ju hungrig haha.

Tack&Bock :)


Onsdag 10/6 2009


Till att börja med har det kommit lite nya valpbilder, de flesta från 7veckors ålder. Men jag tänkte bara lägga upp dom på Love, visst är han världens sötaste?! :) Och snart är han här, hemma hos oss. Det enda i mina tankar just nu, iiiih :)

Idag va Glen dum. Och pigg:( Fast inte brapigg då, utan dumpigg. Han drog och drog och drog, jag som hade tänkt o ta de lugnt idag, HA-HA på mig va!! Fick rida en halvtimme på slutet i paddocken istället, där va han dock super mjuk. Duttig. Jag och Sofia funderar även på en sak, Michelle ska sälja sin gamla dressyrsadel för 600:-(till oss), och den passar på Manne. Antagligen passar den på Glen med, får veta imorgon, i så fall blir det nog så att vi två köper den tillsammans. Jag menar, vi rider aldrig dressyr tillsammans, och om vi väl skulle göra det någongång så får vi väl samsas :) Värsta fienderna är vi ju kanske inte direkt haha. På tal om det, idag va det lite små sorgligt i stallet. Manne lämnas på bete på lördagmorgon, = INGEN SOFIA! Och vi kommer inte hinna ses innan dess, åh va vi kommer dö. Buhu :( Men funderar på om jag ska bo där någon natt med henne i Sala i stugan, det skulle va mys. Michan, vill du leka med oss då? :D hihi.
Så för att säga hejdå idag så gick vi upp på höskullen och låg i höet, mycket mysigt. Haha så skrattade vi åt ingenting. Mest för att det lät kul. Kommer sakna Sofiabuuuus! :( Sicken tur att jag har kvar Michan och Fanny då under sommaren, iallafall M nästan hela hihi.

Nu ska jag duscha och fläta håret inför imorgon, då väntas SKOLAVSLUTNING, GRÖNA LUND OCH SOMMARLOOOOOOV!!!!!!!!!!!!!! huhu. Trötta och glada på fredag kommer vi alla va hahaha.

Tisdag 9/6 2009

Hellooo. Sitter på en, ja vad har vi för lektion? Vi har nyss skrivit hennes CV haha. Och håller nu på med mitt. Visats sig att jag börjar gå journalistiks högskolan i Göteborg år 2014, sen ska jag och min kära syster starta ett musik- och mediaföretag. Skivbolag också Musikproducent ni vet. Haha! Drömmardrömmar..

Har även jobbat på Aftonbladet och Expressen som musikrecensient, m-m-m passar mig bra .. :) Våra referenser är också lite roliga, Timman har ett eget skivbolag som heter Timms Music Corporation, Nibban skaffar barn med Peter Facinelli och adopterar sen bort dom - Facinelli Baby's hahahahaha. Robyn har ett eget band - Robyn's Funkies. Bella opererar kändisar, som inte riktigt är nöjda med sig själva, snormycket med pengar får hon också, rika tjejen va! Haha. Företaget heter ... Bellas Flashy Surgical Processes. Hihi. Åh va roliga vi är. Nu ska vi bara skicka iväg mitt sen ska vi leta på lite ord :)

Hejjjjj på er.

Ibland behövs det tomma sidor..

...för att få tillbaka skrivkraften.
Har varit lite små jobbigt dom senaste .. va blir det nu? Fyra veckorna med min sjukdom, som jag inte ens vet om jag borde kalla sjukdom. Existerar den ens? Att gå till doktorn va ju rätt meningslöst, fick inte reda på någonting, förutom att det va viktigt att äta ordentligt varenda dag. Ja men visst sa jag, det gör jag ju ändå. Typ. He-he. Gjorde iallafall ingen skillnad, kanske att min mamma blev lite stoltare över mig och mina matvanor haha, men annars inget. Och nu har jag inte varit i skolan på en vecka imorgon, men borde mosa mig upp imorgon. Hört att skåpen ska städas och det känns ju rätt nödvändigt att gå dit för om jag ska va ärlig. Också känns det lite som om jag bara vill lägga det här "sjuka-hej-saken" åt sidan nu inför sommarlovet, vill bara njuta av dom här sista dagarna i åttan. Med alla. Sen är det bara hejdå, och det vet vi. Nian kommer inte bli detsamma, men det verkar som om jag kommer stanna i klassen jag blev vald till först iallafall. Har spekulerats lite åt andra håll men väljer att va kvar. Eller ja, stort val va det väl kanske inte..

Men iallafall, skolavslutning på torsdag nu då. Kommer bli helt galet och sanslöst roligt.
Alla i hela åttan kommer åka till Gröna Lund och se:
Mando Diao (Swe)
Dead By April(Swe)
Milow (Be)
Flipsyde (US)
Måns Zelmerlöw (Swe)
Janet (Swe)
Swingfly (Swe)
så visst kommer det bli ganska så lyckat, ett perfekt avslut helt enkelt.
På fredag, dagen efter, kommer vi även antagligen hämta hem Milton/Love (namn väljs fortfarande, kommentera vad ni tycker!). Oh. Happiness:) Förra veckan inköptes det koppel&halsband, lite så där världens sötaste också hihi, godis och en massa leksaker. Har fixat fram en alldeles perfekt sovplats för foffen i mitt rum, där den kommer få sova. Känns som ett bra sovplatsval eftersom jag har sommarlov och,för den anledningen, inte har något emot tidiga morgonar. Så då får ju m&p sova:) Sen är de ju alltid roligast att ha den nära mig haha! Puss på bebis.

(Annelies och Systers bilder)

Helgen har varit braaa, träffat P och varit en hel del i stallet. S har ridit min ponny, snäll som hon är, när jag inte mått så bra. Hon är gaaaaaanska bra att ha hon den där :) Kommer sakna henne i början av sommaren! Blev ingen Bångbotävling heller, paps sjuk. Men det håller vi tyst om. Istället blir det nog en dressyrträningstävling i Lillhärad med Glen på söndag, den 14:e, lite pirrigt hahaha. Har aldrig "tävlat" i dressyr förut, kommer nog göra bort oss helt så rätt bra med bara träningstävling dårå ;p Men men, finast av alla kommer Vickan & han vara i alla fall :)

Har även sett att jag haft 15st unika besökare under alla dagar som jag inte ens skrivit någonting, haha spännande! Tack för att ni är trogna läsare ;) Nu ska jag gå ner till mitt rum, min dator har fortfarande virus och ett ikkefungerande internet:(:(
Nattinaaaatt


-

Det här måste få ett slut. Nu.

RSS 2.0