31 juli 2009


Dom absolut två första bilderna med nya kameran. Helt & fullt oredigerade, men har ändrat till svartvitt dårå. Är lite såld på svartvita bilder nu.. Weird. Har inte hunnit lärt mig så mycket än så dom här bilderna ser ju "helt vanliga" ut, men tyckte att det va kul att lägga upp dom allra första jag tog :) Imorgon har jag ju K bara ett telfonsamtal ifrån om det skulle behövas en snabb lektion på tävlingsbanan. Får väl hoppas på att det blir lite fina bilder också! Sötstina var mycket blank och fin, så nu är vi kompisar :) Jahapp ja, nu är det dags att sova snart. Tidiga mornar är väl ingen storfavorit i min värld, men när det gäller sånt här är det faktiskt helvärt det - tro mig!

Puss & godnatt people.





Ny avslutning, hiss eller diss?

30 juli 2009

Jag har helt enkelt ingen skrivkraft dom här dagarna.. Inte mycket kraft för annat heller. Förutom häst & bra människor. Idag har jag ridit två hästar. G & P. Pluttisarna. Imorgon ska jag tjäna 50 kronor på att schamponera Stina, ha-ha lätt förtjänta pengar eller vad! Imorgon kommer min finaste kamera. Hejshejs.







t.r.ö.t.t.t.t.t....

Åh, kudde, sova... Trött.... Ha ha trodde jag va. Den, vanligtvis mycket lilla, hunden har tagit MIN plats i sängen, och brett ut sig så jag vettefan vart jag ska få plats nånstans.. Seriöst, hur kan han bli så... lång ? OCH HAN HAR TAGIT MINA KUDDAR!! Jaja.. jag får väl mosa ihop mig på den ytterst lilla delen som är kvar på min 120cm säng, och hur stor är hunden, 15 cm? Äh kom igen nu va......





28 juli 2009



Har inte så mycket för mig om dagarna, tiden bara går iväg. Ska till Avesta med Fanns på lördag och fota, wihu! Ikväll beställs kameran också. Tavlor har börjat kommit upp på väggarna, hyllan också. Mycket fin :) Blir personligare då också. Visar sen när allt har kommit upp. Hej så länge!





27 juli 2009

Hellohello. Seg dag idag. Har städat, gjort i ordning i rummet, spenderat mycket tid med Milton och har kollat runt en hel del på objektiv. Nu har vi bestämt oss iallafall, blir antagligen köpt på cyberphoto.se. Då med två objektiv, ett normal och ett telezoom :) Bra att börja med. Är även sagt att jag ska betala ungefär 4.000 kronor på det här, eftersom det blev mycket dyrare än tänkt he-he. Men känns helt okej att göra så, jag menar dom kommer ju ändå betala över 6.000 så lite får jag väl bidra med ;D

Ska åka till stallet om nån timme, men blir bara lite lätt joggning idag. Han kändes helt ofräsch igår, stel osv. Så är väl bäst att ta de lite lugnt från och med nu då.. Suck.. :(







Nattinlägg

(Skrev det här inatt men har tydligen inte kommit upp...)
Ops, klockan är visst mer än jag trodde.. En snabbuppdatering om senaste dagarna nu då. :) Till en början en super mysig kväll på fredagen, bjöds på mycket skratt. Va ute en stund och träffade folk vi inte sett på länge, alltid roligt. Sen vandrade jag, roby,hannsi & tessan hem till R's altan. Mös med filtar, ljus osvosv.. ända tills klockan slog halv tolv och jag gick hem och sov. Tjejerna är bäst! Upp tidigt. Skönt att komma iväg och till Stockholm. Gick på ställen jag aldrig hade vart på förut, kul det också. Köpte hem en svart klänning, mkt söt. Sen solpuder och ett vanligt vitt linne. Billig och bra. Sen ut och bara rida Stina på kvällen, ååååååååh. Det gick mega bra och hon va helt underbar :) Bilder kommer imorgon!


Idag var det kalas för fulla muggar. Haha. Okej, inte så mycket folk. Men det va ändå jag,mamma,pappa,syster, bror+linda och farmor :) Fikade, åt tårta och kollade på våran film från när vi va barn! Alltid lika rolig hahaha. Imorgon ska jag och fanny firas i stallet antaligen.. Visar sig imorgon hur det blir. Hemma senare mot eftermiddagen iallafall.





listen, they all sing for you.



Nu ska jag ut & bli firad av Robyn, Amanda och Hannsi, ih mina tjejor :) Vi får se när jag kommer hem, borde inte bli för sen då jag ska upp kl 6 imorgonbitti! Men känner att jag behöver få andra saker i huvudet med tanke på dagens frågor & svar. Imorgon ja, då bär det av till Stockholm med syster. Sen ska jag till stallet och rida både Glen & Stina - ja JAG ska rida Stinisen!! Får se om jag kommer överleva, roligt som tusan kommer de bli iallfall :) Puss.






GRATTIS TILL BÄSTASTE FANNY ENGSTRÖM!!

Är ju itne hemma imorgon på hela dagen, så laddar upp idag istället :)
25 juli 2009-
GRATTIS GRATTIS GRATTIS!

Hoppas du får världens bästa dag:)





B-day.


Plutt. Gick inte alls bra att rida idag.(bild från länge sen) Hostade en massa gjorde han. Ska låta havren vila ett tag & köra på betfor, kolla om det blir bättre. Stel har han blivit också, och anledningarna vill jag inte ens tänka på.
Jag vågar inte tänka på dom.

Annars är jag nybliven ägare till en Canon eos 450d, tack m&p, nu gäller det bara att bestämma sig för objektiv .. Suck. Blev inte så mycket firad idag, väljer att ta det på söndag istället. Spöregnar gör det också. Imorgon ska jag träffa tjejerna. Oh så länge sen. Tycker att det kan behövas nu..





happy birthday to me


Idag är det min dag :)






hemma hemma hemma!


resten på bilddagboken. samma människor som läser ju. kan bara säga att jag har skrattat mig igenom dessa dagar, haha kan inte sluta när jag tänker på det vi gjort - speciellt "jag-har-aldrig" och allt vi kom fram till igenom den frågeleken hahaha. ni vet nog inte hur bra ni är :) puss på er iallafall. nu ska jag kämpa mig igenom alla mina bildmappar på alla datorer som vi har för att göra ett grattis fanny 18 år kollage, det ska bli så mkt bättre än förra årets!! :D





Liver från Önsta/Gryta, wohoooow!

Hellohellohellohello. Jag har nyss duschat, och michan gör't nu. Har färgat hennes hår också! Hihi, va lite nervöst men blir nog bra :) Loppsan kommer hit alldeles strax, så då ska vi fixa våran sena "lunch", haha klockan fem ... Men vi alla är hungriga så lika bra :D Upp tidigt imorse va vi också, somnade väl, fyra stycken i en dubbelsäng, vid kvart i fem. Berättade jag inatt att jag & L fixade kaffe klockan tre? Iallafall, de gjorde vi. Hihiihihih jag har hittat en kaffekompis!!! Dunkar musik har vi gjort helhela natten&dagen också, mycket bra bra tycker vi. Grannarna kanske inte håller med men lite får dom väl tåla ;)

Igårkväll fixade vi i ordning tacos och kollade på två filmer, Wild Child(alex<3<3<3) & Prom night(kellan<3<3<3). Mycket bra, roligt & läskigt! ´Hahahah Sofia fick lite småpanik på skräckisen. Mesen där va ;D.. Men ikväll blir det mer "fira-anna-kväll", partyhatt, kladdkakstårta, dansa, sjunga jag må hon leva osvosv.. Spännande hur de här kommer sluta hahaha!

Imorgon åker vi hem, tyvärr. Åh, skulle älska att bo med dom här tjejerna hu-hu. Det skulle va livet vettja :) Tack för dagarna iallafall tjejer, bäst är ni! Nu ska det firas vidare, hare bässssssssssssst. :)

R&H - ni är saknade!






mums

Pussssss.







03,15

Ohja, visst är vi vakna fortfarande! Galen kväll. Galet roligt. Bilder och text kommer sen. Nyss har jag och Loppan fixad kaffe till oss, ha-ha vuxenpoäng till oss!

Alla är kvar här imorgonnatt förutom S, firandet fortsätter självklart. Hahahaha, ops nu börjar Michan dansa som en pingvin, bäst att jag går och räddar henne!!





Just nu:

Nu är det dags att packa upp allt så att jag kan packa om imorgon, haha. Men självklart inte utan musik.

Annars har jag kollat på tv hela tiden jag har varit hemma, pussade en massa på Milton. Som jag åker iväg från imorgon igen :( Avlider. Sovit har vi också gjort, myshunden.



Michan gjorde en mycket fin bild till imorgon, muy muy muy bien :) NU TAGGAR VI!








Filmer från helgen:

Hahahaha man ser ju INGENTING. Men då får ni lyssna istället, här sjunger Loppan & Fanny med stängd mun:



dom låter som småbarn hahaha.

Och nu när först Råttan och sen Mini går in på auktionen:)
 



Puss!

SKARA 17-19 JULI 2009

HEMMA.HEMMA.HEMMA.HEMMA! Men åh vill ju bästan tillbaka haha. Har haft grymt roligt. Mini fick följa med hem igen, dock till Morten, och Råttan vart såld till Skåne. Mkt bra och trevliga personer :) Jag orkar inte skriva om allt vi gjort, men med några få ord så har vi;
 
- Åkt dit i dunkadunkmusik, svennebanan, falling down och when it was good fick bli helgens låtar. OJojojoj, allsång på hög nivå!
- Badar på Skara sommarland, mkt mkt roligt. Karuseller fick det bli också.
- Grillat marsmallows(?) på gruvägen vid elva på kvällen, super mysigt :)
- Shoppat i Skövde, även gått runt på mega stora Skara hästsport, där fanny slösade bort några tusenlappar..:D
- Vart på auktionen
- Bus på campingen på lördag kvällen/natten. Modellbilder och sång - HAHAHA.
- Åka hem i dunkadunkmusik.


Helgens bild.
Filmerna kommer i ett eget inlägg alldeles strax :)

Imorgon firas jag förövrigt av Michan(som kommit hem från G-land haha!), Loppan & Sofia, jovisst taggarrrr vi! Ensam hela veckan är hon. Hohohoho.

15 juli 2009

Nej, idag orkar jag faktiskt inte skriva. Längtar till Skara och vill bara åka bort. Nu väntar "Lemony Snickels berättelse om syskonen Baudelaires olycksaliga liv", eftersom jag spenderat mina senaste tre timmar framför hästannonser. Och drömmer mig bort. Jag vill. Jag ska.

dagens&kvällens låt:

you've got to get better,
said, it's all in your head,
we could live through these letters
or forget it altogether,
see the months they dont matter
its the days i can't take
when the hours move to minutes
and i'm seconds away,

just ask the question come untie the knot
say you won't care,
say you won't care,
retrace the steps, as if we forgot,
say you won't care,
say you won't care,
you try to avoid it, but there's not a doubt
and there's one thing i can do nothing about...

when all that we need is just a reaction,
its too much to ask for when there's no attraction anymore,
chasing our dreams is just a distraction
i want to remember what i know
that i can't go back

Tisdag 14 juli 2009

Hellohello. Har nyss fixat mammas hår lite slarvlockigt och vinkat iväg dom, ikväll är milton och jag ensamma hemma :) Dom ska på konsert, så vi har laddat upp med en massa gott och filmer! Mysmys. Idag har vi varit hos farmor hela dagen, hann inte ens till stallet, så världens bästa sofia fick rida och kolla till busungarna idag, puss på henne.

Nu är det väl dags för den lilla plutten att äta snart, så bäst att jag blötlägger maten innan han kommer och skäller på mig :)

Just nu:

Eight Below med snyggingen Paul Walker i huvudrollen, åh va jag kommer dö om hundarna dör:(

Nattinattiii.

12 juli 2009 - hoppträning

Seriöst. Död. Hunnit med o sovit tre timmar inatt, och sen va det bara upp vid nio och iväg o hoppaträna med fanny, yehej? Men bra gick det iallafall :) Lite snirkliga vägar& banor osv.. Imorgon ska vi åka iväg med söten och vaccinera honom, sen till hööks och lite mer, och sist ska jag till stallet och rida med Sofia! Lite länge sen nu.

Annars väntar Skara på oss, på fredag drar vi oss ditåt! Kommer bli gräsligt roligt skulle jag nog tro :) Hur och vart vi än sover. Sen har jag också en hel del födelsedagsfirande inplanerat nästa vecka, bland annat av Sofia & Michelle, sen av stockholm/syster, och familjen såklart. Mer ska det bli också. Fast planering är väl kanske inte våran starka sida då, så de blir väl nått bestämt dan innan, haha!


Annars vart det väl inte så fina språng som fastnade på bild ;p Söta är dom iallafall.


10 juli 2009

Nej men oj, titta det regnar ute igen! Ovanligt.. Sverige ligger inte på min favoritlista nu, jag vill åka utomlands!!

Idag var det tänkt att vi skulle måla paddock i stallet, men det sket sig ju, så vi får göra nått annat. Får se om det blir grillning ikväll eller om vi struntar i det .. Jaja, nu piper voff så vi måste gå ut :)

9 juli 2009

Helt sjukt vilken slö dag. Går runt i samma kläder som jag sov i, haha, helt död. Regnar verkligen hela hela tiden, vilket gör att man blir så himla trött, även fast man inte gör absolut någonting, som jag & M idag. Vi har växlat mellan soffan och min säng, film film film. Tv tv tv. Regn är ohälsosamt haha!

Iallafall, hundtävlingen igår va jätte rolig, slapp regnet nästan hela tiden :) Annelie, Michelles mamma/Miltons uppfödare, va där med Chilla, så lille M fick äntligen busa med sin syster! Hihi , dom va jätte söta, och kände direkt igen varandra. Tog lite bilder, men får se om dom kommer upp. Kanske filmer också. My, som kommer ifrån B-kullen, kullen innan Milton&Chillas kull, va med och tävlade, skiiiiiiiiiiit duktiga va dom :D Ååå ser så himla roligt ut!! Avundsjuk som en grön apa..

Men nu ska vi åka och kolla till våra söta hästar, som har fått stått inne idag på grund av regnet. Med fleecetäcke och mys:) Men inatt får dom gå ute igen, dock med täcke på sig. Hört att det skulle regna mindre inatt/imorgon så lika bra.

Men vi hörs väl sen, Puss!

8 juli 2009


Nu är det dags för oss, plutten och jag, att gå ut på koppelträning/ lite längre promenad. Börjat fundera lite på hur jag ska rida Glen oc Manne också, jäkla regn att förstöra allt! Trodde seriöst det skulle bli typ översvämning inatt, har nog aldrig regnat så mycket utanför här förut. Milton va lugn och sov redan från läggdags, gick liiiite sämre för mig, somnade vid halv fem, men inte tänkte jag sova längre än halv elva nej, det tiden är förbi :).

Förresten, har ändrat nu på filmen på när M visar "sitt", så nu går det att kolla!

Borstade valptänder och dödsfundering

Som en liten daglig uppdatering om M's träning så har vi bland annat borstat hans lilla minitänder för första gången idag. Och .. det kunde ha gått sämre, haha. När det bara va vatten på tyckte han att det va helt okej, nästan gott, så då gick det super bra. Det här med tandkräm va inte riktigt hans grej tror jag.. Men när vi fick borsta nån tand med det så gav vi oss för idag :) Imorgoneftermiddag ska jag och mamma till IP och kolla på agilitytävlingar, ska bli super kul! Älskar allt som har med sånt att göra, farten,kluriga hinder och sammarbetet mellan hund & människa :) Får väl se om vi får lite tips för våran blivande träning också he-he ;D Det är ju tänkt att när han blivit gammal nog, så ska vi börja träna i det. Har märkts länge på han att han skulle passa perfekt för en sån roll, och han är snabb som sjuttttttton vill jag lova! Åh världens duktigaste puppy :)

Annars är det stort ståhej på grund av Michael Jackson's död, och just idag - hans begravning. Jag dömer verkligen inte folk som har detta som huvudämne i snacket just nu, inte alls, men jag kan inte låta bli att tycka att det är lite konstigt att en människa som så många har klagat på, skämt ut, hängt ut i tidningen osvosv.. kan få så pass mycket uppmärksamhet, bara för att han är död? Betyder man verkligen så mycket mer då, och tänker mer folk på en människa, när den inte lever längre? Han har gjort mycket bra saker och inspirerat många, det erkänner jag, och jag är inte emot honom alls, dåliga saker gör vi alla, och jag vet inte ens om det här är speciellt riktat emot MJ just. Men som jag och Robyn sa för någon dag sen, alla dessa människor som har gett honom så pass uppmärksamhet honom just i denna tid, verkligen brytt sig om honom, eller faller man för detta grupptryck? Är det nu man börjar upptäcka och bli tacksam för de bra sakerna han gjort? Kan en död ändra åsikt åt folk, även såna med dålig/trasslig/kalla-de-va-ni-vill- bakgrund?
Men har inte tidigare skrivit det så får väl skriva det nu -
Rest in peace Michael Jackson, den stjärnan han en gång var.

Och med det säger vi godnatt :)!

Just nu:

Har kommit hem från stallet och hunnit varit ute med Milton och mamma på promenad till centrum,
där fick han träffa på Oscar, Jepser och en massa andra killar, m-m-m uppmärksamhet tycker Milton om :)


Nu har jag installerat webbkameran(söt han är!!!) och vi ska kolla på film, komedi så jag & mami är redo för skratt!

Morgoninlägg och kaffetankar

Morsningkorsning! Lilhunden väckte mig redan halv nio imorgon, jiho... Oftast är han snäll och sover längre än mig på morgonen, men vissa dagar tycker han att det är alldeles för tråkigt att ligga still. Så då hoppar han upp och väcker mig, jäääätte kul säger jag .. :p

Men nu ska jag äta frukost och försöka lugna ner den söte lite, kanske att han till och med kan somna. På grund av det fortfarande lika dåliga vädret så får frukosten bestå av en mega stor kopp te :) Japp, är fortfarande inne i min téperiod! Dissar kaffet lite nu på sommaren, har tidigare vart så fint väder, och jag har aldrig riktigt förstått hur människor kan dricka kaffe när det kokar utomhus? Iskaffe - okej, åh va gott med iste förresten.. Haha, det ska jag säga åt mamma att köpa!

6 juli 2009

Hej på er. Milton ligger brevid mig och sover, så är tvungen att ha de kolsvart i rummet. Liiite svårt att se vad jag skriver, men hoppas ni förstår ändå :p Ganska glad är jag ju just nu va, har haft en toppenkväll med tjejerna, prison break har börjat igen och äntligen har en dator  flyttat in på mitt rum igen! Vilket gav papi en anledning att skruva ihop det nya lilla datorbordet också, iiih va fint det blev! Passa alldeles perfekt till resten av rummet. Nu är det bara alla tavlor som saknas, SEN är jag helnöjd:)

Har Milton hela veckan, från morgonen till fyra på eftermiddagen, så får inte bli så mycket fritid den här veckan. Tills på torsdag ska jag även rida två hästar varenda dag, så stallet tar upp mycket tid. Men tro mig, det gör mig ingenting, det är mitt val och jag skulle inte ändra det för någonting. Så då passade det mig helbra när vi bestämde oss för att gå på bio idag. Mina bästa, Hannah & Robyn, har ju äntligen kommit hem från Gotland, som jag har saknat ihjäl mig. Min käre bror har ju rekomenderat att se nya Transformers, vilket vi också gjorde. Och den va helt klart sevärd! Mycket bra. Haha, blev förvånad över hur mycket humor dom hade fått in i en sån actionfilm, och hur söta små snälla maskiner kan vara. Blev nästan sugen på att skaffa mig en sån he-he!


Annars är största delen av Sverige grå och tråkig just nu, tyvärr regnar det här igen hör jag utanför fönstret .. Åh sommaren.. Kanske det är det här vi får eftersom de flesta klagade på hur varmt det va ;p Kanske något man borde tänka på, det är väl ändå värme vi vill ha här..

Jajuste, har ju inte berättat om Miltion's lilla tripp till skogen. Som miljöträning tog jag och mami med honom när vi skulle plocka blåbär(hahaha skogsmullar?!), och han blev helt TOKIG!! Hahah fast på ett bra sätt då, glad liksom. Han ville skutta och hoppa och klättra och nosa överallt. Speciellt när jag inte va beredd så drog han iväg med mig, "hoho kolla va stark jag är matte" typ!

Jaja, nu börjar Scrubs vilken sekund som helst, så bäst att jag lägger mig och glor vidare på det :-) Vilken tur att jag har dator nu, kanske det kan bli ett litet inlägg redan imorgonbitti? Hihi. Godnatt!


Miltons egna bloggkategori!

Som ni kanske har lagt märke till har jag nu gjort en ny kategori - Milton's bilder & filmer. Har tänkt lägga ut lite filmer, bilder, texter och sånt på vad vi håller på och tränar på just nu :) Blir väl lite mer i framtiden, men då är det ju alltid roligt att blicka tillbaka och kolla från början!

Har en film i mobilen som jag kan lägga upp, det är från den första veckan då vi började träna begreppet "sitt". Nu kan han det helt, om det inte skulle vara något mycket mycket mycket roligare att titta på än matte, men nästintill alltid fungerar det :) Han är så duktig så.

Haha, förlåt för den dåliga kvaliteén.. Mobilkameran suger att filma med. Och min nyvakna morgonröst, och att han sätter sig av sig själv andra gången hahah!

Han är även riktigt duktig på att stanna kvar när man går bort flera meter, till ett annat rum osvosv, ni förstår:)? Har fler filmer, men i filmkameran och den sladden har pappa gömt, så det får bli en annan dag.

4 juli 2009

Ouff, trrrrrrrrrött som en åsna. Har ridit tre hästar idag, både Manne och Patchanga fick gå i paddocken, och sen Glen lite dressyr på trädan - barbacka. Gick inte sådär jätte bra, men han bärde upp lite fint på slutet så gav efter och gick in. Regnade då också, njae inte så mys..... Skruttan och M va båda fina, P tog ett tag innan hon släppte spärren och började jobba lite, men då va hon helfin i traven :) Manne fick gå med gummisnodd, och det gav resultat! Super super fin.

Idag åkte ju Sofia igen, men har hunnit spenderat två hela dagen med människan iallafall. I torsdagskväll frågade S's mamma om jag ville följa med och hämta hem henne i Sala, självklart ville jag det! Då fick jag träffa Elly också, Mannes beteskompis, söt va hon. Vi red tillbaka henne till gården och sen skulle vi lasta Manne, och alla tre va beredda på att han inte skulle gå in så vi va lite små irriterade. Men det tog bara två minuter, han gick in direkt, ny häst? Alla tre stod helt förvånade i nån minut och bara kollade på varandra hahah! Sen i fredags kom hon hem hit och solade, åt kladdkaka + jordgubbar osv, sen åkte vi till stallet och red tillsammans, mysigt :) Nu kommer hon hem på onsdag igen, tjoho! Michelle - vi saknar fortfarande dig..

Robyn & Hannah har kommit hem idag också, så dom bör träffas inom närmaste framtid. Har annars inte så mycket mer att berätta för tillfället. Ska lägga upp lite gamla & nya filmer, och knepa på en ny header. Hejsvejjjs.


-

you won't understand how much it hurts to let you go,
and all this time you've been telling me lies, guess i'll never  really know why.

sitta-i-bilen-och-lyssna-på-musik har en otrolig knepig deppmakt över mig, scary.. har funderat på det länge eftersom jag alltid gör det, men inte mår jag sämre för dom tio minuterna, kanske mår man bättre i helheten om man mår dåligt, ibland? behövs det? jag tror det. för att kunna må bra, behöver man kunna uppskatta de dåliga stunderna, kunna vända dom till bra och för att sedan någonsin kunna gå vidare.

Haha, funderare.se, tycker nog att det är dags att vila huvdet på kudden nu...

1 Juli 2009

Hur ska man göra när skrivkraften inte finns där? Eller så kanske jag inte ska säga, för visst finns kraften där, orden bara inte vill skrivas ner. Jag har haft riktiga toppendagar än så länge på detta sommarlov, och några bottendagar. Just den här veckan har det blivit många likadana dagar, hemma på dagen med Milton = sola/bada. Stallet på kvällen. Ensam hemma, ensam i stallet (oftast). Men om jag ska va ärlig så gör det faktiskt ingenting, jag tycker om att vara ensam, ibland, under vissa omständigheter.

Helgen var bra, mycket bra. Om man bortser från att H&R åkte till Gotland, så hände det mycket, det tycker vi om. Det lämnar allt annat lite mer åt sidan, sånt är bra. Bland annat sov jag i Västerås hos min syster, vi(+Helena) gick ner till Cityfestivalen och lyssnade på Promoe, m-m-m va de va bra :).. Hade en liten minipicknick i gräset, mysigt! På söndagen hämtades vi upp, efter en heldag i solen, och åkte till kusinerna. Cityfestivalen är för övrigt en av mina favorit "tillställningar" i Västerås på hela året, det är någonting med att så mycket folk samlas på ett ställe samtidigt som får mig att må bra. Vet inte vad det är, men det borde ordnas oftare :)

Nu sitter jag och funderar på vad jag ska skriva om, men kommer verkligen inte på något mer.. Hum.. Tror att allting kommer när jag får tillbaka en dator i mitt rum, då ska det fräschas upp med ny design osv osv, ja vi kör nog på det!

/A

RSS 2.0