helgen i helhet

hejsvejs, har inte skrivit på några dagar pågrud av olika anledningar.
1. igår va jag hur trött&död somhelst efter lördagskvällen/natten(som förresten blev klockrent! berättar längre ner)
2. idag är första gången jag har vart hemma "på riktigt" sen i fredags, så har velat spenderat min tid på andra saker.
3. jag har bara inte orkat helt enkelt haha.

känns konstigt att vara hemma igen nu när jag inte vart de på flera dagar, men ändå skönt. fast såklart så längtar jag ju tills amanda kommer hem på onsdag så att jag kan flytta in nåra dar till hihi! påtal om amanda, pratade med henne nyss i telefonen. hon är på konfläger i finnåker och det är tydligen skit tråkigt, killarna dissar henne och de finns knappt nån mottagning:(! men lugn du bara, jag flyger och räddar dig på en gång bestisss:)

idag har jag vart i stallet där min apa till häst var svindryg, verkligen som han va precis när vi fick honom. fy&usch! kunde knappt rida heller pågrund av knät(gjorde illa mig i lördags,läs nere), this sucks..
har knappt orkat resa mig från soffan men passade på att ta ett långt bad samtidigt som jag lyssnade på mig mysmusik när mammaochpappa åkte iväg, nu är jag ensam hemma och ska snart kolla en snutt av en film, sen är det ju prison break på tv kl tio, och sen måste jag sova- för imorgon bär det av till stockholm med mam&sis för att shoppaaa:DD

lördag&söndag 25/10-26/10-08;
kvällen börjades väl vid sisådär sju av att johan kom till oss precis när vi va klara, vi hann välta ner soffan på golvet, gå skrattanfall och kolla på gamla bilder på typ en halvtimme - haha bra början ;D vi gled vidare mot ica där vi träffade ogge, hanlade allting och gick till gårn för att vänta på niklas,viktor,albin&johanb.när dom kom gick johanh,niklas&johanb o åt medans vi andra gick hem till amanda. sen rullade de in lite folk vartefter .. och vid typ elva gick nästan alla ut och till palsoft för att köpa mer godis, sjukt rolig hemväg. bäss hoppade i sandhögar, ogge gick på tomter, killarna gick på fel sida av vägen osv .. HAHA ^^ ja och sen till min "knä del", gick på grus och vrickade knät så illa att dom fick bära mig resten av vägen till amandas hus haha;( men mjo .. jag är van vid sånt här nu så orkade inte bli förvånad utan bara låg stilla med knäskydd på i nåra timmar, sen va jag så uttråkad så strundade i det resten av natten. sen vart det våran speciella "frågestund" mitt i natten och vid fyra på morgonen hade dom flesta gått, förutom jag,amanda,viktor, jesper,ogge och albin. viktor drog hem vid halv 6 och jesper somnade i soffan vid två redan haha. vi som va kvar gick upp till stooora sängen och snackade om lite alltmöjligt, albin visade sitt rätta jag och sånt x) haha .. vid sju-halv åtta kom jesper upp också, och vid tolv så hade jag&amanda suttit o kollat på tv i flera timmar så vi va uttråkade, så vi gick och väckte dom små pojkarna där uppe. dom gick lite ryck på oss först haha:) sen åkte jag till stallet och direkt till amanda.
har säkert missat massa saker eftersom vi gjorde så mycket, men det va grymt kul precis som vi brukar ha
den roligaste,bästa,skrattigaste,mysigaste,dampigaste kvällen/natten på mycket mycket länge, puss på er stjärnor:) ♥

ojdå, blev ett riktigt långt inlägg nu, hoppas att nån orkar läsa haha. nu måste jag börja kolla på film, skriver imorgonkväll och lägger förhoppningsvis in bilder från huvudstaden då också, ha de bäst!

lördaggggggg - tagggg

hejsvejs, idag är det (äntligen) LÖRDAGG ! vaknade brevid panda vid halvtio, och vid halv elva cyklade vi till stallet och det va värsta motvinden både dit&hem. såhäääär jobbigt, tog typ en halvtimme att komma till kyrkan;D både manne&glenni va mega pigga, och manne fick lite småryck då&då som gjorde att jag höll på att ramla av ibland ^^ men vi överlevde och de va väldans kul:D:D åkte direkt hem till mig och jag duschade, sen packade kläder och taggade lite. nu sitter vi hemma hos henne, hon har nyss duschat och vi ska börja städa typ nu. sen blir det fixa sig & taggga så de bara skriker om de, och kul ska vi verkligen ha tihiiiii!

tagga tagga tagga tagga tagga tagga tagga

at amanda's

nu sitter jag hos amanda med ansiktsmask i fejset, HAHAH på oss. typ skrattade oss igenom allt ^^, men mys har vi iaf:D

hejjjjjs


höstlooooooooooooooov

ehehehe ja nu har jag HÖÖÖÖÖÖSTLOOOOV! finally, har längtat ihjäl mig och nu är det äntligen här. jag&amanda typ skrek av glädje när vi gick utanför skolgården thihi. kom hem för nåra timmar sen och har precis slutat kolla på film, min dator är väldans dummig mot mig och hänger sig en gång i minuten, de gillas inte -.-! 

ska till stallet vid halv sju och idag får jag jag jag jag jag rida på min ponny iiiih:DDDD. för han haltade ingenting alls, varken på böjt eller rakt spår, igår när mamma longerade pojken medans jag red manne. (hahah ja, jag red manne igår, för lina hade mockat&gjort all min mat bara för att jag skulle vilja rida x) ) imorgon tar jag med mig amanda ut  på en sväng i skogen, tar hand om lilla manne hela helgen nu när sofia&lina är borta också:)

btw, ifall jag har glömt och sagt det - jag kommer bo hos amanda största delen av mit höstlov. så uppdaterar kanske inte lika ofta, om jag inte får låna hennes dator förstås ^^.

och imorgonkväll/natt firar jag,amanda,robyn + våra pojkar ett år, wihoooooo.


.

när du inte mår bra,mår inte jag bra. när du inte ler, ser jag ingen anledning att le.
när du är olycklig, blir jag olycklig.när du får tåras i ögonen, känner jag nånting rulla
ner från min kind. när du går ifrån, går jag efter dig.

och när du skrattar, så skrattar jag. när du ler, så ler hela jag ända från tårna.
när du mår bra, så fungerar hela min värld som den ska. 

jag visar det antagligen för lite, men jag är brevid dig i vartenda steg du tar.
tvillingsjäl för-all-framtid

a. 

torsdag

är det inte konstigt hur bra man än får kan man inte bli nöjd över betyget, om man inte är nöjd med arbetet. man tänker; varför fick min halvdåliga uppsats VG+ när andras bara fick G, när dom kanske är mer nöjda över sin?
de där har jag gått och tänkt på hela dagen, anledningen är att vi fick tillbaka våran so/sv uppsats om trummelsberg idag. och jag fick VG+ på svenskabetyget(en grej ifrån MVG) & VG på sobetyget, ändå känns det hela tiden som om det inte räcker, jag vet att jag kan göra bättre, jag vet att jag kan höja mig. nej, jag vart inte nöjd med min uppsats, inte själva handlingen och inte jämförelserna på slutet, och jag fick inte heller speciellt dåliga betyg, men ändå är jag inte nöjd över VG, eftersom jag inte tycker själv att jag gjorde mitt bästa med uppsatsen. låter konstigt, men sån är jag;D

matteprovet & redovisningen gick hyffsat bra, kommer på mig själv att
jag pratar lite för fort ibland när jag pratar inför folk(nervositet?) men det är ju bara att träna bort.
nu ska jag gå och kolla på älsklings oth! v


stressonsdag

jag.hatar.skolan.
imorgon har jag ett matteprov, en muntlig svenska redovisning och spanska förhör + att vi får tillbaka uppsatsen, vilket betyder att om jag får dåligt på den(vilket jag tror att jag kommer få eftersom jag inte vart nöjd) så kommer jag tänka på de hela dan och resten kommer gå åt helvete. ser fram emot morgondagen, eller inte.

men en bra sak har hänt idag iallafall - min lilla söta pålle är inte halt längre. så kan börja skritta han imorrn redan:) toppentoppen. och sen så kom ju skolkorten idag också, hm.. kan väl säga såhär, längtar inte de minsta tills alla får sin skolkatalog och se kossan sitta i mitten på klass 83. och ja, jag är mega stressad varenda dag, 24timmar om dygnet, sover knappt nånting och då går genast allt annat dåligt också. jupps, hatar att bli äldre -.-

nu ska jag plugga matten som jag kommer få ig- på och sen svenskan som min grupp kommer få ig- på buhu;( 

 

-

it's a hard thing to faking a smile when i feel like i'm falling apart inside


förlåt om jag mosade dig med pussar&kramar idag,
men du anar inte hur mycket du behövdes då.
min fina fina prins.

tisdag

finns inte så mycket att säga om idag, en riktigt dålig dag på alla sätt & vis. hoppningen uppe i bångbo gick bra i början, sen så vägrade pinjo en gång och då bröts allting. ville inte vara med längre. tänkte på vad jag gjorde för fel istället för att vara fullt fokuserad. trevlgit att leka nybörjare.. liksom, vad händer nu? nu när jag tvekar på det jag allid har trott på, på det jag alltid har litat på, på det jag har kunnat göra. jag vet inte alls. fan va allt är komplicerat.

godnatt för mig.

eller förresten, en sak till;
ett plus i kanten till att mina besökare ökas för varje dag, supersuper.
puss på er läsare!


måndag

regn + orienteringsprov + oförbrett spanskaprov + halt häst = ehehe nä idag va ingeeeen bra dag. jo glenni är halt, uppsvullen och varm så lindade om benet. han ser ut som en tomte:') haha. han har väl antagligen halkat i hagen, eller så har äckelcliff sparkat han, och oj då blir jag ruggit arg, hatar hästen! ska plugga lite spanska idag, göra chokladsmoothie och kolla på prison break som äntligen börjar igen:D:D eller ja, eftersom det börjar kl 22 så får vi väl se om jag är vaken då ;p somnade vid fyra imorse så är skaaaaapligt trött nu. men jag krigar, hah.


aw, måste få berätta; amanda gav mig mitt kort och min typ affisch idag som jag skulle fått igår,
underbara människa säger jag bara! fick tårar i ögonen haha.
PUSSSSSSSS!<3

nu ska jag slänga mig på mamma som ligger i soffan, hhhhhhhhhejs.


ett år, ett helt underbart år.


idag få firar jag & min bästaste vän amanda ett år, fast egentligen så va vi bästisar när vi va minismå också, men sen så kom vi i olika klasser, fick nya kompisar osv. men för exakt ett årsen hittades vi tillbaka, jag vet inte hur och varför men det blev bara så haha. idag,imorgon&förallframtid finns hon vid min sida, och hon förtjänar bara det bästa.
tack för allt beestis!
v


19 oktober 2008

dålig uppdatering - jo jag vet. suck. men blir oftast inte så många timmar framför datorn på helgen eftersom jag inte hinner med så mycket roligt i veckorna, så passar jag på att hinna göra allt på helgerna istället.

bara en vecka kvar i skolan nu tills höstlovet, ska bli grymt skönt med lov. lov från skolan och lov från allt det jobbiga som har med den att göra. så ska bita ihop, har tre spanska förhör som borde göras den här veckan, matteprov,engelska inlämning och sen biologiprovet(omprov) som dom andra gjorde i fredags. pluggpluggplugg. kommer va hyyyffsat sliten till i helgen och allas ettårsdag, men ojojoj den ska firas ändå. thihi. idag har jag vart ute och tagit mys-bästis-oseriösa-bilder med amandapanda, very fuunnnny=D! nu sitter jag med inpackning i håret och ska snart lägga mig i sängen och kolla på slutet av monsters inc som jag började kolla på igår, animerade filmer i mitt hjärta <3

lördag

hejsvejs, sitter och väntar på att amanda ska komma hem från sin konf, sov länge länge idag och åkte direkt till stallet. tog nåra småskutt på pånyn(ha-ha), gick (n) i början men på slutet gick det helt okej:)) ikväll vill jag ut och va soical men nån/nåra, har haft så sjukt tråkigt dom här dagarna haha ! nu ska jag ladda in dagens bilder, kanske slänger upp dom här senare. :]

natttii


36 dagar kvar till globen :-D!!
nu ska jag sova, och jag är trött på att vara sjuk, så hör av eroch va lite sociala imorrn thöhö
puss&godnaaaatt:]

-

död.åt.mat:(

de suger och är bara jobbigt att välja/hålla på med

sjuklig fredag

sjukling idag också, mår bättre men känner fortfarande mig helt död och halsen+huvudet plågar mig:[ ett par väldigt sötiga flickor kom hit på deras idrott(amanda,bella&robyn) för att prata, mys vare verkligen, har saknat dom! puss på er. nu har mamma kommit hem och vi har kollat på superhjältarna(wihooo) och sitter nu och kollar på hundannonser, båda två är helt grymt sugen på att skaffa hund igen - en liten bäbisvalp! iiiiiih va söta dom ääär. vi har bestämt oss för två raser, tollare eller shetland sheepdog(liten peppe), nu ska vi bara försöka övertala pappa också, men de hoppas vi på att vi kan;D


tollare eller.....


shetland sheepdog ..?

ge mig nunununununununu !

hej sjukling..

hejhopp, jag är sjuk. mår illa som en åsna, huvudet dunkar, halsen dödar mig och min röst är försvunnen - trevligt ehehe ..... så idag blir jag hemma, tänker sova hela dagen. och det spöregnar uteeee;(!! nu kan jag nästan höra hur min säng ropar på mig så hejsvejs:]

bästbästbästbästbästbästbästbästbäst !



det här är vad jag fick se när jag kom ut i köket, fick en stor chock haha.
min mamma hade lagat mat åt mig, tänt ljus och lagt fram min spanskaglosbok(^^)
haha, måste ju bara få säga - åh, kan man ha en bättre mamma?
visar det alldeles för lite men min mami är bäst !

pssst! 46min kvar tihihi

15 oktober 2008

det känns lite tråkigt att bara skriva om vad jag har för mig om dagarna, jag menar jag gör ju inte så mycket. jag skulle vilja hitta ett ämne. hitta nånting som folk tycker om att läsa. förslag? iallafall, idag så började vi med luciasångerna på kören i skolan, riktigt mys. jag älskar nästan allt som har med julen att göra, världens roligaste lössnö att rejjsa i, mys med stora halsdukar,mössor och stoooora vantar, och självklart största höjdpunkten - globen horse show. det är så grymt roligt att man nästan blir tårögd, på ett ungefär:) fast ändå, det är konstigt när man tänker efter. hur fort allting går egentligen. jag tyckte nyss att det var 2007 och alla planerade nyårsafton 2008. nu är det snart 2009, det är konstigt hur 365dagar kan gå så fort när man ibland tycker att en timme går saktare än sniglar. jag vill ha lov, jag vill kunna göra vad jag vill,när jag vill. jag vill va liten & barn och stå i solen på våran veranda och blåsa såpbubblor, jag vill ut och tävla med en riktigt snygg & stor häst! åh vad jag vill saker. okej, antagligen skriver jag allt det här onödiga för att jag har tråkigt och egentligen borde plugga spanska som jag har glosförhör på imorgon. men det är ju så tråååååkigt :( menmenmenmen, nu är det bara en timme och 19min kvar tills bästa grey's anatomy börjar på femman, tjohoo! min kväll är räddad. fast först på listan står ju spanskan, buhuuuuuuuuu............................





jag vet att jag inte får
jag vet att jag inte borde
men jag gör det ändå.
varför plågar jag bara mig själv?
you're the light that makes my darkness disappear

tisdaggg

hum tisdag idag då.. hyffsat slapp dag, åkte in på nån tråkig konsert imorse på kulturen, somnade typ. sovmorgon haha^^. Åkte upp till bångbo för att rida dressyr på Enzo, och hästen är stor som en elefant så mina lår&vader är sjukt döda. men riktigt jobbigt att hålla ihop honom i galoppen, men sålänge jag krigade så gick det bästigt på slutet. då vart han en någorlunda fin och normal häst istället för en tjock elefant som leker ånglok hela tiden(: Åkte vidare till ponnyn direkt, som vanligt bara en liten stund idag. Nu sitter jag här och ska hämnta glasss, sen ska jag duscha och sova så gottt,höh.

höstlovet -08, ge miggggggggg


-

ajuste, satt och funderade ett tag på en grej för ett tag sen. alla som känner mig och har sett min mun(haha) vet att jag har dubbelrad med en tand på h.sida. och den har vart lös typ såhääär länge. igår så visste jag att om jag inte drog ut/fick den att lossna så skulle jag behöva dra ut den och jag hatar verkligen sprutor. så jag satt och vickade på tanden jätte länge,sen orkade jag inge mer och drog ut den, och wihooo nu ser jag normal ut i munnen igen! och imorse när ja vaknade så låg den en liten burk på mitt skrivbord med en liten lapp uppepå. det stog; tandfen har varit här inatt,min lilla flicka. då kännde jag mig verkligen som om jag var fyra år igen och bara längtade till att tappa nästa tand så att jag fick pengar i en liten ask. jag kommer ihåg att jag va så stolt över min första mjölktand som jag hade tappat, att jag tillochmed sparade den i en låda, bara så att jag kunde kolla på den senare och komma ihåg den dagen. åh jag vill vara barn igen, det va så mysigt att gå på dagis, och verkligen vilja bli stor och lära sig nya saker. och sen Snobben då, min första "sköthäst" som mamma cyklade med mig till varenda fredag, och jag kunde verkligen vara där i flera flera timmar och bara sitta på hans rygg och känna hur han åt allting som gick att äta. så mysigt! åh. och sen att få spela fotboll i killarnaslag pga brist på tjejlag. jag va riktigt stolt när alla motståndare bara kollade på oss och frågade varför jag spelade med killar, åh jag trodde verkligen på fotbollen då. okej, det slutade jag väl kanske göra typ förra året bara. men att få känna att man faktiskt va bra på nånting, att få ha ett mål som man faktiskt trodde att man kunde nå. idag har jag inget mål, jag vet inte vad jag vill längre. jag vet inte vad jag är bra på eller vad jag ska gå efter. jag antar att jag inte är ensam att känna såhär, jag antar att det kallas att växa upp och bli äldre? jaja, det fick mig att tänka lite iallafall.

vore förresten kul om alla som läste allting här, kunde slänga in en kommentar så att jag vet vilka ni är och så:]

13 oktober 2008

tjingeling bloggen! dagen i helhet har varit som en helt vanlig måndag, hyffsat kort och rätt skön. gick till tandläkaren vid tolv och måste tyvärr tillbaks om en månad för att plasta in en tand -.- uääh..  och sen mattelektionen dåråå, hahah typ alla drev med thomas tills han fick nog och skrek nu räcker det, sen gick han ut. då dog jag av skratt hahahaha. puss på 83. åkte till stallet direkt och red ut med fanny&stina(!!), och pågrundutav eddiiie så har hon inte blivit riden på över 6månader, sjuuukt kul & saknade har dom varit. hihi de va ruuuuuligt :)))! kollade nyss på altl som mamma filmade igår, märkte att det va jag som tyckte att det känndes som det gick långsamt, på filmen såg det inte alls ut som om det gick segt. så de är ju braoo eller nått. nu tänker jag kolla på tv&sen sova i min dunderstoraochmysigasäng:]

12 oktober 2008 - datorn är hel!

heeyyy alla(?) som läser där ute, jag är antagligen tillbaka till bloggandet nu igen, pappa har fixar och grejsat med min dator i typ en vecka, och det bästa av allt; allt är kvar! hejjjhappyface. helgen har varit helt underbar - som den brukar vara nuförtiden:)! i fredags åkte jag ner med min bästa amanda till stan en stund, gick runt och köpte linne&foundation,mysigttt. drog mig till glenni där jag red lite barbarcka i paddocken. på kvällen gick jag ut och mötte amanda, vi träffade på nåra av våra bästiga småpojkar - jesper, bertil,viktor och johan(missat nån?), va ute och lite på gården, skrattade och allting precis som vanligt, bäst är vi! he-he-he. igår så va de lördaaag och jag sov ut till halv ett och åkte direkt till stallet, longerade i paddocken och putsade allt fint till idag! packade allt också osv.. sen hem och ut med amanda vid halv 6, träffade en jesper,en johan och en liten oscar som kommit hem från spanien i fredags - och brun va han ju ocksåååå;( veryperytrevligt. kom hem vid elva och fick lov att gå och sova på eeeengång. idag va det bara att pallra sig upp vid kvart över 6 och tagga till för tävling i rustberga. red dit vid nio med michan&sofia, när vi väl kom dit fungerade allllting bra. sofia vart nolla i både 50&60cm, michan 4fel i 60cm&0fel i 70cm och sen jag 0fel i både 60&70cm - så vi va väldigt nöjda med våra pållisar idag! bäst ärr'ooom. sen red vi hem igen efter vi fått två prisrosetter ^^ hihi puss på min heeest. önskar dock att jag kunde åka iväg och tävla varellervarannan helg eftersom jag verkligen tycker att det här är det roligaste jag vet. menmen.. har bestämt mig att jag tänker göra det i framtiden så,haha.. nu är jag hemma, har ingenting planerad på hela dagen(förutom att sitta bänkad framför tv kl7 för gossip girl förstås), känns skönt att inte göra nånting också. thihi.

 
 
(klicka på dom små för större bilder)

virus kan hänga siggggggggg

hejhej, tänkte bara berätta varför jag inte skrivit på hela helgen;
min dator har kraschat:(
ouff .. jag hoppas verkligen inte att alla mina 50000 bilder försvinner, & all min musik liksom ..
har vart en toppenhelg!, förutom det här då. lånar pappas dator nu medans han håller på med min,  blää..
kanske springer upp hit senare ikväll och berättar om helgen, nu ska jag springa och kolla på bästiga oth & gossip girl som har säsongspremiär idag kl 19 på femman, KOLLA KOLLA KOLLA!

3 okt 2008

wihuuuuuuuuuuuuu underbar dag,underbar idrottslektion(promenad in the spår with my amanda and my bella) och en helt grymt underbar kväll ska jag ha! vi har allt vi behöver för en perfekt tjejkväll:
- världens bästa tjejeer amanda robyn&bellaa
- bästig film
- tjockismat/godis/glass
- och 4654ton med tjejsnack&skitsnack om folk vi inte tycker om, TJOHOTJOHEJ:D:D:D

nu ska jag möta mina tjejer och shoppa loss på ica, haha.
pussssssssss och ha en underbar kväll!
FÖR DET SKA JAG HA SHALALALA

nattiiiii

nu säger jag godnatt efter att ha vart i stallet och struntat i mitt huvud,red gjorde jag också thihi. sen har jag hunnit duschat och kollat på idol, hatar den där lilla killen på 16 år som inte kan sjunga för fem öre föresten. imorgon tar jag mig till skolan iallafall, känner mig hyffsat pigg just nu:), får väl ta lite ipren innan så går det nog bra ^^, och imorgon imorgon imorgon är det finally fredag, våran fredag dessutom! ska bli så grymt kul att bara garva runt för en kväll, och vi alla är taggade till tusen, tjoho tjohejjj =D. nej nu ska jag bädda ner mig framför heroes och sist idol igen, godnatt((:


 
hihi min bäbis för typ 4 årsen,
smal&omusklad - men lika sötig ändå
v

mitt huvud = en bomb?

godmorgon allesammans!, mår dåligt på alla sätt och vis idag, så orkade mig bara upp för att träna knäet imorse, men fick sluta efter en stund pågrund av att jag inte kunde koncentrera mig, huvudet höll på att explodera och vissa gånger höll jag på att svimma osv.. så nej till skolan idag, varken mamma eller jag tänkte att det inte va värt att sitta i skolan när man ändå mår dåligt. så har sovit mnåra timmar nu, hunnit titta på första narnia filmen, som alltid är lika bra, älskar't- och lärt mamma lite om bilddagboken så att hon och hennes kompis kan kolla på nån tjej dom ville läsa om haha^^, hade tänkt att skriva lite om utvecklingssamtalet lite senare idag, vi får se om orken finns. nu har mamma lagat mat åt mig & papsi, hejsvejs från en hyffsat trött och sjuklig anna ha ha........

paus mellan film & grey's

håller på o somna redan, men ska kämpa mig till klockan tio iallafall;d

nu ropar mamma att det är kafffffe, jippiiiee


reserv:(? 



min mamma är bäst.

1 oktober 2008

usch va det regnar och regnar:( ..  och sen är det första oktober idag, ska bli spännande att se hur mycket den här månaden skiljer sig från förra året, eftersom hum ja, ingenting verkade fungera då på alla 31 dagarna. men det ska nog bli bättre i år eller? :) håller på att bli förkyld nu efter min cykeltur till stallet på 8km direkt efter skolan, det ösregnae hela vägen och jag va dyngsur när jag kom fram -.- tur att man har en mysig ponny thihi :)) sen vart det kaos när vi skulle ta in fölen/stona, typ alla fick panik osv .. nu har jag nyss tagit världens längsta varmdusch, ska slå på en film nu och bara lägga mig ner i sängen resten av kvällen. första kvällen/dan på länge som jag inte behöver plugga, sköntskönt(y)

sen måste jag ju bara påminna alla att det är grey's anatomy säsongspremiär kl9 på femman ikväll,
brukar inte gilla sjukhusserier men haha grey's är kung!


RSS 2.0