all time low-feber ?

Ojoj, många inlägg på en gång nu, men blir så när man inte har så mycket o göra. Dumma scrubs som aldrig börjar:( Min sötbambi ju. Tänkte iallafall bara säga att jag funderar på att beställa in lite musikgrejjer, fast den här gången av ett och samma band, men som just nu är dom jag lyssnar på dag in och dag ut. Blivit så fäst vid deras musik och tycker att dom ska komma till Sverige snart! Tyvärr är dom inte speciellt stora här och då är väl folk inte så intresserade att gå:( Synd, har ju inte direkt nån lust att åka till USA bara för att kolla på dom. Eller okej, det va inte en sån dum idé, frågan är bara vad mamma tycker om den ... ;p

Det är självklart inte säkert att jag kommer köpa allt det här, kanske bara blir en skiva. Men ska nog ha på tröjjorna,fast jag måste betala ena själv. Men har ju pengar och har inte köpt nått för mina egna pengar på mycket mycket länge så de är nog dags nu;d Vad tycks? Tröjjorna är ju så mycket All time low det bara kan bli, haha. Riktiga töntkillar. Men ack vilken röst! Och hans snygghet .......

we are shadows


ever since i was eight or nine
i've been standing on the shoreline
always waiting
for something lasting
loose your hunger, you loose your way
get confused and you fade away

oh this town
kills you when you are young
oh this town
kills you when you are young.

Bildinlägg


första bilderna: 1) min kisse tiiiiiger<3, 2&4) utsikt från balkongen dag/kväll, 3) staden typ .. mogán, 5) stranden.

1) papegojan som väckte mig varenda morgon kl6:@!, 2) nån craaazy kille från showen, 3)säga hejdå till tiger då jag inte fick ta med han hem som jag egentligen ville .., 4) det absolut sista jag fick se av mitt paradis.

Sorgligt att kolla igenom alla bilder, vill så jätte gärna tillbaka, nu på en gång.

   
Underbara Anna. Alla bilder är tagna av min käre syster; http://karinwittur.blogspot.com/


Fredag.

Dålig dag med stort D. Twilight och Scrubs blir min räddning ikväll. Kan inte vänta tills jag får krama om ponnyn imorgon. Har Manne också. Sen blir det bastu och tjejkväll/natt hos Robyn med hon och Amanda. Behövs. Dock efter insläppet så vi får väl se om jag lever.

Anna igår. Helt underbart, helt klart det bästa musikaliska jag någonsin sett. En skiva fick följa med hem också. Och det bästa av allt; Hon spelade min Shoreline. Min absoluta favorit. Vet inte riktigt varför jag fäst mig vid den, den är så .. speciell på nått sett. En sån låt man bara hittar några få gånger. Rös ruggigt mycket under hela låten och log mig igenom hela konserten. Bäst och något jag aldrig kommer glömma. Iallafall så hade hon en massa instrument på scen - fiol,gitarr,bas,basfiol, piano, trumpet, för att bara nämna några.

Tar ett helt inlägg med bara bilder, bilder från Anna igår och från Gran Canaria. Njut.

a time that doesn't go away.

We're living in a world full of sadness.

Hej allihopa. Kanske jag borde börja skriva igen, på riktigt liksom? Va ett tag sen sist, inte för att det hänt så mycket sen då, men ändå. Min vardag rullar vidare, skolan och stallet varenda dag. Helgerna spenderar jag genom att sova. Och gos med Glen. Min fina bästa vän. Antar att ni som läser det här har läst gårdagens inlägg. Det va väl ganska .. hårt. Men just i den sekunden kändes det verkligen så. Varenda liten gång nått sånt här händer med knät, vilket börjar bli rätt ofta, blir jag helt omskakad och bara bryter ihop. Allting känns så onödigt på något sätt. Men idag känns det bättre, eller på gång till bättre iallafall. Jag har ätit tre ipren sen jag gick och la mig igår vid halv tolv. Illamåendet har blivit bättre och märks inte så mycket, bland blir det väl lite snurresnurr men det brukar det ju göra å andra sidan.

För en timme sen ungefär pallrade jag mig upp till tandläkaren för att plasta in en tand. Tog 25min att gå dom meterna som brukar ta 7min (och ja, det tar 7 och inte fem - stor skillnad!). Kryckor är jobbiga:( Där borta tog det bara tio minuter så sen va de bara att hoppa hem igen. På isen.. Det är skit kallt här och ny snö har kommit under natten. Jag som ville ha fin och solig vår när jag kom hem från kanarieöarna .. På tal om det,  jag har ju inte laddat in bilderna! De har jag helt glömt bort. Men imorgon har jag hela eftermiddagen och kvällen på mig så då kan jag ju göra det. Ska bli kul att se om allting, borde nog lägga ut mammas också, hon tog ju lite fler än mig ;p

Ingen ponny får jag träffa idag eller imorgon heller .. Men bäst så, så att jag kan vila upp mig och mitt lille knä. Men saknar han. Även fast de va lite hans fel att jag gjorde illa mig igår .. Ni kanske vill veta vad som hände? Okej, men skratta inte för det är rätt klantigt. Iallafall, jag stog och borstade på glen i stallgången närmast tavlan. Fanny och Sofia va och lekte på tavlan brevid. Och ni som sett vårt stall så står ju glen längst bort, i "ponnylängan" som består av glen och manne bara haha. Men a, så skulle jag borsta pålles ansikte och tar av grimman. Och då gör han nånting som han aldrig gjort förut. Han vänder på huvudet och springer mot boxen. Han brukar ju alltid stå stilla ? Och just då slog det mig att ytterdörren va öppen, och skrek ÅHNEJ GLEN KOMMER RYMMA! Så jag slängde mig mot han men han va snabbare så jag ramlade och det va då som det lät KNAK och så ramlade jag ihop. Blev kritvit och skrek till sofia att hon skulle hämta glen, som lyckligtvis inte sprungit ut utan bara till boxen för att äta -.- Och till fanny att hämta en hästlinda. Om man inte lindar dom första minuterna så kommer svullnaden sitta i, i flera veckor. Och det är jobbigt att gå i mjukisbyxor i flera veckor vill jag lova! Men vi hann och nu är det bara lite svullet:):) Sen fick jag lägga mig ner, högt upp med fötterna för att jag höll på att svimma, vilket gjorde att sofia fick panik och så höll hon själv på att svimma, Haha det va kaos kan jag ju säga. Och Fanny skrek hysterisk: Anna prata med mig hela tiden, jag måste veta att du lever, jag vågar inte ringa ambulans!!! Haha ... Nu när jag skriver det låter de ju nästan roligt :p Men sen fick jag iallafall en sånhär skadechock så att först svettades jag skit mycket och sen frös jag ännu mer så att jag fick sitta med massa fleecetäcken på mig.

Ungefär det där va vad som hände igår, bara såna där små saker kan förstöra så mycket. Och det tragiska är att jag börjar bli van med det här. Jag börjar förstå mig på vad jag ska göra och hur jag ska hantera sånt här. Sorgligt.

Ikväll ska jag och min syster på Anna Ternheim ju, mysfaktorn är hög! Måste börja göra mig i ordning snart men ska försöka mosa i mig lite mat innan. Så gott som det går iallafall. Sen ska jag in till stan vid fem och så ska vi fika innan konserten:)

Men först somsagt - mat. Ha't.

Inte ens värt

Är så HAGFSNGBHRNTSGJNHNYH arg just nu. På allt i hela världen. Har gjort illa knät och hoppar runt som en fånig-kängru-som-inte-vet-hur-man-använder-två-ben.
Fan va allt känns meningslöst nu.

( Tack iallafall till båd Sofia & Fanny som va riktiga änglar och inte fick panik eller svimmade när jag skrek och blev kritvit i ansiktet. Mina räddare i nöden, nu och föralltid ni vet! )

Och för en vecka sen va jag i paradiset - jag vill tillbaka. Jag vill inte vara här. Nu ska jag fortsätta med att mosa i mig godis och försöka sova. Jag måste till skolan, men vet inte hur jag ska komma dit och kunna gå runt där. Men jag behöver pluggtiden. Borde ju nästan skaffa mig en egen bärfirma som kan bära runt på mig just nu.

Trevligt att mina axlar, speciellt vänster dårå, gör så ont att jag får problem att rida. Som pricken över i:et på allt liksom. Jag behöver ju det här så mycket just nu.
Hoppas era liv går bättre och inte har lika mycket problem med skador - idrotta aldrig.

Välkommen tillbaka till verkligheten

Jag är hemma och jag lever. Även fast jag inte vill. Inte alls. Tänkte bara säga det. Mer orkar jag inte skriva idag. Kanske inte imorgon heller. Har blivit så van med att inte sitta vid datorn. Behövs liksom inte.

Nu ska jag packa tills imorgon, duscha och glo film.
Ni vet, Ibland är ett leénde på utsidan likadant som ett på insidan.
Hörs&Ses.

Annu en halsning fran landett

Holaaaaa. Igen. Maste bara fa beratta vad som hande igar, laskigatse. Ni vet att jag hatar faglar ? Om inte sa vet ni de tnu. Bland de ackligaste djuren i hela varlden. Igar sa va de en orn-show har pa hotellet, jag vile knappt ga men m&p skulle sa da igck jag med. Det forsta han gor ar att ga runt med en stor acklig orn sa att alla fick klappa. Sa kommer han fram till mig , skakade typ, och precis som jag skulle klappa den pa huvudet sa oppnar den sina METERSTORAAAA ogon och kollar varsta mycket pa mig. Sen oppnar den munnen(nabben ? ) och skriker som en jag-vet-inte-vad. Holl pa att svimma. Har nog aldrig vart sa radd i hela mitt liv. Dog nastan ju. Jag menar ,senaste gangen(innan den har) jag tittade pa en fagel va pa gotland med evs, det slutade med att fagelacklet jagade oss genom en hel hamn. Vi fick panik saklart och sprang for vara liv. Dod at faglar!

Sa hur har ni det dar hemma ? Hort att de ar sno, iallafall i lille skultuna. Hohoho! Ratt at er:) Nja, kanske inte alla men manga. Vill inte tanka pa att vi ska aka hem om nara dagar. Vill inte hem. Inte alls. Folk kan ju komma hit istallet=(
Och jag saknar Glen! Massa massa mycket. Safort jag hor nagon prata om hastar blir jag medveten om hur mycket jag vill ha han har:((. Men Sofia, Frida & Sis tar val hand om honom. Det vet jag ju. Men anda. Kan ju inte lata bli.

Jaja, nu ska jag sluta skriva och prata med mina basta pa msn. Saknar dom, men det har jag val sagt forut. Hejsvejs pa er, vi ses om nara dagar! (Snyft..............................)

Dirket fran Gran Canariaaaaaaaaaaa

HELLLLOOOOOO! Skriver live fran hotellets datorer. Billigt och bra va det. Hihi. Hoppas ni fattar vad jag skriver da jag inte har vissa bokstaver, ni vet;D?. Alskar det har. Underbart. Vill flytta hit pa riktigt. Eller ja, bo pa hotellet da. Det ar super fint, ska ta massa kort at er och visa sen:). Sa vad har vi gjort hitills ... ? Inte sa mycket egentligen. Blev lite forsenade i lordags och kom hit vid fyra. Solade da nan timme och gick sen ut och at, sov tidigt(typ halv tio haha) och lite sant. I sondags va det stralande sol heeeeeeela dagen, sa vi lag bade pa stranden och vid poolen. Den stora saklart. Riktigt skont, lever praktiskt taget i bikini, shorts och linne. Tillochmed sa varmt pa kvallen att man kan ha det da ocksa;o Sjukt. Kan det inte alltid va sahar? Onskar't. Sondagkvallen borjade med att jag tog varldens langsta bad, grasligt stort badkar har vi. ME LIKE:D! Sen gick vi och at. Kvallen slutade med att mamma forsokte para ihop mig med en 35-aring och hans son. HAHAHA. Pappa skams nog lite over oss;p Okej, kanske inte alla detaljer men vi gor inte sa mycket nar vi ar har. Skont anda liksom. Igar solade vi ocksa hela dagen, sen blev det en liten show pa kvalllen. Sota barn som dansade, sen en show med vicka-pa-rumpan-jag-ar-en-magdansos/jag-ar-en-ballerina-med-stepp-skor-dans, trakigt varre, men antar att jag aldrig riktigt sett det fina i san dans :p Idag ar det lite molnigt men vi ska ut snart anda. Har handlat i affarerna har pa omradet, och nu ar mamma och pappa hos farbror doktor med pappa. Han har blivit sjuk den stackaren. Maste ocksa papeka att min mamma ropar HEJ och HEJDA till kaffemaskinerna nar vi gar forbi. Hahah. Hon ar ju lite .. . Annorlunda.

Nu sk jag upp och sola pa varan MEEEEGA stora balkong. Loggar in pa torsdagkvall omkring 17-18. Va inne pa msn da alla! Saknar er. Men vill anda inte lamna paradiset ju. Buhu .,. Sorgligt lage men antar att vi maste aka hem nangang..

Ha det bast sa hors vi, antingen pa torsdag eller nar jag kommer hem:):)
(Markte nyss hur roligt det ser ut med bokstavarerna, Ha-ha. Hoppas ni kan lasa anda da;p)
- Soliga halsningar fran himmelriket(;

Sista minuten

Nu sitter jag här, några minuter kvar. Pirrrrrigt värre. Men måste gå härifrån för att kolla det sista nu, sen drar vi från lilla kalla skultuna. Hihi! Ha det så bra allihopa, så kanske vi hörs nångång under veckan. Annars på ... Lördagkvällen.

Iallafall,Hejdå Sverigeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:)

Last day in Sweden

Så .. Nu är det dags. Några få timmar kvar tills bilen börjar rulla mot Arlanda. Så hur känns det ? Pirrigt, och sjukt. Då menar jag inte sjukt-bra-sjukt utan sjuk-sjuk .. Har feber och gräsligt ont i halsen. Inge bra det här. Men det är väl bara att strunta i sjukligheten och försökta njuta så mycket som det går:). Allt är nu packat och klart, resväskorna stängda och kamerabatterierna laddade. Har inte tänkt så mycket på flygningen just men det ska nog gå bra. Får vi väl hoppas. Eller så dör jag. Krasch bom och pang! :( Har precis sagt hejdå till amanda, sorligt, kommer sakna henne massssvis. Men bara en vecka ju. Antar att man få tänka så. Okej, det låter som om jag mer längtar till att komma hem men så är det verkligen inte. Det ska bli så otroligt skönt att bara komma bort ifrån allt. Bara ta det lugnt och inte tänka på nånting. Men helt osociala behöver ni ju inte vara, jag borde ju vara värd den lilla kronan de kosta att smsa:)? Får se om jag hittar någon dator så att jag kan blogga nån enstaka gång också. Så ni får väl gå in och kika lite här, hålla koll liksom.
 
Nu ska jag checka så att jag har med allt och ladda plingplongtelefonen, Vi hörs innan jag åker!

everyday i'm learning how to make it trough this life i'm in,


I tried to forget and live my life in regret.
Go to you for respect but now I slowly reflect,
On the life that you stole but I'm breaking through slowly,
So don't try to hold me.
Nu ska jag duscha, rota vidare i båda mina garderober, slänga ut allt på golvet och sen sova så gott.
Sen imorgon väntas kramkalas i skolan, kommer sakna mina pojkar & flickor mest:(
Och såklart min fina bästa vän som står och väntar hemma i stallet!
Godnatt`

2 days '

Torsdag igen. Vilket betyder att det bara är två dagar kvar nu. Inte långt och jag börjar bli lite nervös faktiskt. Va ju så himlans flygrädd förra gången och vill inte vara med om det igen ;p Ovärd dag vilket betyder att den inte är värd att nämnas. Bara mattelektionen. Sjukt kul. Gjorde väl kanske ett tal men en väldigt mycket skratt blev det. Girls just wanna have fun, eller vad;D?

Sofia smsade också tidigare idag att jag fick friheten att rida Manne idag eftersom Lina har han på torsdagar. Blev väldigt glad eftersom jag inte ridit ute i stallet sen ... Lördags tror jag? Eller fredags kanske tillochmed. Väldigt länge sen iallafall. Att jag skulle rida Glen va ingen nyhet, det hade jag redan bestämt men nu får jag alltså rida två hästar! Ser verkligen fram emot det. Kan inte komma ihåg sen någonting gjorde mig så här glad och verkligen få mig att vilja fortsätta. Menar då inte att jag fick rida Manne idag, utan att få känna sig säker på en sak, ha en "hobby", att verkligen tycka om det man gör. Jag tror inte att jag skulle kunna vandra framåt utan nån slags relation till hästar. Det började som nånting man tyckte om och kanske ville prova på nångång ibland, och fortsätter till ens liv. En framtid.

Sen skulle jag behöva packa lite också, har tänkt ut ganska mycket vad jag ska ha med mig men inte tagit fram nånting. Vore bra så att jag inte behöver göra allting imorrn.. Och plugga SO såklart. Men testade med Bella idag och kan allting. Kunde nyss också så det är väl bara att kolla av lite snabbt ikväll innan jag somnar. Men sålänge - Hejsvejs.

Onsdagggg

Hey. Grymt bra dag. Grymt brabrabra kväll. Eller okej, skolan sög men bjöd på lite skratt ibland sådär. Som vanligt ungefär. Men sen hände det grejjer vill jag lova. Gick hem till amanda, bokade biobiljetter, fixade oss eftersom både inte orkar göra nått sånt till skolan ;p, mosade i oss chokladbollar och lite sånt där ni vet:) Sen tog vi halv fem bussen in till stan. Mysig busstur. Pratade massa och märkte då hur mycket man behöver prata av sig med nån. Puss på min panda! Sen köpte vi min mineralfoundation iallafall, mer pengar har jag nog aldrig slösat på smink ;o. Synd att det ska va så dyrt när man ändå vill se "naturlig" ut. Mycket smink tycker vi inte om, nejnej. Sen gjorde vi väl inte så mycket mer. Gick runt och lite så. Mötte Johan & Albin vid halv 6. Gick in på gina(haha!) och carlings medans vi väntade. Vi fick välja en affär och dom en ;D Sen köpte vi godis och lite sån dära. Och sen blev det att gliiiiiiida in till biosalongen där vi va typ .. ensamma. Nästan. Vi va kanske .. 10 st i en hel biosalong. Hade ingen på en enda rad framför oss så vi kunde typ ligga i stolarna med benen lite hur vi ville. Haha. Lär ju sett kul ut. Skratt blev det också. Riktiga asgarv ibland faktiskt. Vi såg Yesman dårå, den va nästan ohyggligt rolig. Vi va riktigt nära att se den igen direkt efter ehehehe. Men sen efter så va väl klockan sisådär halv nio .. Då hade vi precis missat första bussen med 10 minuter .............. Så vi gick in till donken, skrattade åt en kille som inte kunde garva som folk. Hahaha. Sen stängde dom så vi fick lov att gå ut i den iskalla vintern och gå till centralen. Vänta där och sen gick äääääntligen bussen hem. Helt död och fryser fortfarande. Men de va de värd. Grymt grymt grymt rolig kväll. Ni är bland mina bästa! ♥

Nu ska jag säga godnatt till folket på msn och sen lägga mig i sängen, Hörs imorgon. Kanske.
Och självklart blir ju Amanda, Albin & Johan Dagens Stjärnor, tack guys! <3

Tuesday

HejHej, tar mig friheten och inte skriver nått idag. Busigt värrrre. Men ni skulle ju kunna få veta att både jag,bella & amanda fick alla rätt på vårat fysikprov innan lovet, ohojojni;D! Nu väntar dusch,SO:n och Twilightbok.

Och imorgon händer massa skojsss, bio med de småbarnen, vi ska glo på Yes Man , så vi får väl hoppas att den är bra. Mest för att säga hejdå till mig som åker på fredag/lördag. Kommer sakna dom:(

Helllieu(?).

Dagens stjärna:


Har ingen bild på Fanny,Sofia & Elin tillsammans så får bli en från i somras när Fanny skev på mina skor(<3), haha.
You make my days!

Ny start på en ny vecka

Tjohejhopp! Prison Break om en kvart på ett ungefär, ni sitter väl bänkade? Brabra:) Mycket nöjd med dagen, åtminstonde för att jag hann med allt jag skulle göra, förutom rida den lille söte ponnyn(fy skäms på mig) men lämnade det åt Elin idag, hon tycker att de är så roligt och bättre att han får motion av nån annan än att han inte får det alls. I skolan va det väl inget speciellt, matte och spanska på eftermiddagen, svenska och idrott på förmiddagen. Badminton på idrotten, haha säger jag ju bara. Inte så speciellt seriöst, men roligast så. Jag,Amanda,Albin,Johan H och Vikton i lag, det gick väl ... dåligt. Hä-hä. Jag och Albin va väl kanske inte världens bästa på att sammarbeta om man säger så;D Men skoj va de iallafall, och jag&amanda ägde ut alla killar sen!(*) Duktigt av oss tycker jag. Efter den otrooooooooligt långa skoldagen åkte jag bussen in med Jesper, snack om spöken osvosv.. Trodde att jag skulle blåsa iväg och dö, sen skulle stallspökena komma och äta upp mig eftersom de är typ orkan ute:( Men jag lever än! Och hoppas på att få göra det ett tag till.

Hem och plugga direkt efter stallet, hann inte ens äta innan jag tränade med Mamma. Alltså ingenting sen .. Mackan imorse. Inte bra alls de här .. Men prioriterar skolarbetet före, bra iof men man blir ju så himlans snurrig när man inte har ätit nånting och sen tränar på gym. Uschusch. Men det gick iallafall. Och NU är jag äntligen klar med all fördjupning,renskrivning,framsida och hela fatteruttan. Tjohej. Lite tid kvar tills min egen deadline också. Goodie. Skönt att ha allt kvar. SOprov på fredag sen också. Men de är rätt lätt. Sen missar jag ett på grund av utomlandsresan men tar det v5 istället för v4.

Sen kom mamma hem med tre mycket trevliga överraskningar idag också! En svart hoodietröja, fast vill hellre ha en stor myströja, så ska därför byta till en storlek större på onsdag (Stora och roliga planer då förresten). Sen fick jag även en blå t-shirt och min älskade väska! Väskan ska med till Kanarieöarna, den är liten men ändå rymlig. Och inte lika sotr som min svarta som jag bär med mig överallt och ingenstans. Det får bli en sommarväska, typ. Fin och brun är den, tack&puss på min mamma:)

Måste bara påpeka det äckliga vädret, tycker att det är för mörkt,kallt och blåsigt=( Sen är det verkligen för mörkt att ha e.m-fodringar i veckan, kolsvart vid halv fem ju. Och sen blir alla hästarna dumma i huvudet när det blåser så mycket också, och då menar jag verkligen alla. Mössan stack med Elin idag. Tillochmed Stina höll på med mamma igår. Och Eddie .. Dryga Eddsor .. Fölisen ingen tycker om. Kaxig har han också blivit. Igår fick både jag och Sofia leda han, på varsin sida, och ändå så drog han nästan omkull oss, dessa hingstar alltså. Idag gick et lite bättre, klarade oss undan med två stegringar och lite skutt. Skulle aldrig i livet vilja ta hästen ensam, skulle ju dö ;p

Oppppss. Nu börjar PB, ha en bra kväll så hörs vi imorgon!

HAHAHAHAAHAHA


Okejs, nu har Hannsi hjälpt mig med att förklara hur man laddar upp filmer, tack:D:D!
Och den första blir ;
Fanny Engström när hon ska hoppa över kanten på lösdriften, Sofia filmar och jag står och asgarvar. Värd att se!
hahahahaha skrattar fortfarande åt hennes tidigare försök, puckoblondin.

A new start

Nu sitter jag nyduschad här i sängen och känner mig duktig. Har överraskat m&p med att plocka ur diskmaskinen och damsugit hallen + köket. duttig flikka. Mest för att dom itne är hemma utan jobbar med bilen i Sura och de är väl kanske lite mitt fel att han inte kunnat gjort de tidigare ;p Men nu har jag pluggat klart det mesta, eller praktiskt taget allt. Skrivit ut allt förutom fördjupningen då jag inte är helt klar med den men det görs imorgon. Framsidan fick ett foto med Nova(min systers kompis barn) på som liten, sis som tagit men ändå roligare med ett mer privat kort än ett från google.

Nämen nu ska jag mysa mig ner under mitt flufftäcke och mina sju kuddar och kolla på Twilight, igen - jag vet. Men man sover bättre om man är på bra humör, vilket man blir när man kollar på den filmen:)

Vi hörs imorgon efte 

Alla älskar twilight:)))))))

WIIHOOO! Jag som aldrig får favoritfilmer har äntligen fått en, finally. Bäst Bäst Bäst Bäst.


Nu har även jag sett den, igår natt vid fyra. (haha?) Är helt ooch fullt kär i den, bästa jag har sett. Någonsin. Och de är en sånhär man kan kolla på flera tusen gånger på utan att tröttna. Och hans kommentarer.Jag smälter ehehe. Sen att han är snygg gör ju hela grejen nåågot bättre;D Mums. Ni som inte har sett den - SEN DEN! Så sevärd. Nej, nu tänker jag faktiskt kolla på den ikväll också. Så kan vi alla drömma om robert pattinson inatt(; Nu väntar mat & sen äntligen stallet och min sötnöt.  

Dagens stjärna:

<3

In the middle

Är inne på tredjesäsongen nu, är lite fler avsnitt men har kollat på hälften. Haha. Geek, jag vet. Men kan ju inte sluta nu jag måste ju få veta vad som händer ;p Så antagligen är det där de jag kommer göra ända tills jag somnar. Men de kan va skönt ibland också antar jag, barai nte göra nånting. Men nu har det blivit  så .. ofta. Men det kommer säkert ändras, vi får hoppas på de,right?:).

Dagens låt : david & the citizens - are you in my blood?
Dagens frisyr : toffs och lugg ner, sovfrisyr typ.
Dagens smink : har inte haft nå smink sen i .. torsdags.
Dagens klädsel: hotpants,linne och min sm-hästhoppning-2003-tröja:p
Dagens roliga händelse : finns nog ingen,
Dagens planer : just nu äre väl inte så mycket, men idag så har jag kollat på the hills & pratat med robyn, på hela dan.
Dagens vill ha : en person som skriver ner allt jag ska säga & göra, som en tvserie. Jag menar, där går väl ändå ingenting fel .. ?
Dagens saknad : finns flera, men dom tar vi inte här. annars är det väl min söta ponny jag inte träffat sen i torsdags<3
Dagens drog : the hills - ingen tvekan.
Dagens tråkigaste : praktiskt taget hela dan, men man löser det på sitt egna lilla vis.
Dagens finaste : lauren eller audriana, fast brody är ju lite söt också:D
Dagens fulaste:
spencer och jag får en delad plats längst upp på den listan:p
Dagens måste : borde plugga men gör't imorrn,
Dagens dricka : cola
Dagens köp : har inte köpt nått
Dagens mat : varma mackor och nån pannkaka till "frukost".
Dagens kärlek : the hills he-he:]
Dagens mående : ganska botten, men man blir glad av att prata med r & glo på tv, faktiskt.
Dagens skratt : kan inte ens skratta pågrundav halsen -.-
Dagens tanke : så hur länge ska det hålla på?
Dagens smycke : ingenting alls
Dagens just nu : the hills och försöka kolla på twilight(!!!!!!)

Nu väntar ännu ett avsnitt, laterrrr.



Sucky Saturday

Verkar inte bli någonting ikväll. Är inte speciellt förvånad och kommer därför inte tänka på det nå mer nu. Blir väl ännu en helg framför teven. Eller kanske The Hills. Ja, så får det nog bli. Längtar ihjäl mig till nya tider & till sommaren. Dör ju här.

Ha en bra lördag, bättre än mig iallafall:)

Something's missing.

i'ts really tearing me apart.

Har kollat på 2½säsonger nu, mycket kvar men can't wait. Känner att det blev lite för mycket drama så stänger av the hillsgrejen för idag och kollar på fyra avsnitt av scubs istället. Då kan man ju inte bli så mycket annat än glad. Vilket kan behövas nu. Allt känns rätt onödigt och jag orkar verkligen inte sitta hemma en hel helg till. Sure, det är vinter och kallt ute men jag orkar inte vänta till våren/sommaren. Det går inte. Jag börjar krypa på väggarna här hemma. Så vi får väl se hur det blir med allt, känns som om man missar så .. mycket. Av allt liksom.

Men nu börjar Scrubs, det får bli min räddning. Tänk vad tv kan göra. Förändra humöret så mycket såhär. Ibland undrar jag om det inte är lättare att va med i en tvserie. Få allt på manus, allt man ska säga och allt man ska göra.

Jag vet inte om vi hörs imorgon, Vi får se.

Jag orkar inte vänta, vill dit nu. Till solen. Till vattnet. Till lugnet.
Kan inte tro att om 7 dar, 3 timmar och 10min åker vi till Arlanda. Sjukt.

The Hills - ny drog ?

Tror att jag har hittat ett nytt program, eller nytt & nytt är det väl inte .. Men har bara kollat på The Hills nån enstaka gång som jag sett att det gått på MTV. Men kom på idag att jag kunde kolla på MTVs hemsida på alla avsnitten från säsong 1 -4, wohow! Har kollat i flera timmar nu, snart klar med ettan. I love it. Så haha, Nu kollar inte bara min syster & bror på det, nu även lilla jag;D

Nepps, nu ska jag fortsätta hela natten lång med mitt maraton. Vi hörs tomorrow!
Dagens stjärnor får bli The Hills-tjejerna dagen till ära, hö-hö;

Sickness

Jag tog ledigt från datorn igår. Bara så ni vet liksom.
Sen va det tillbaka till skolan igår då.Det va.. konstigt. Eller mer ovanligt. Va inte helt frisk heller så mådde rätt dåligt, vilket min röst också gjorde, tog ett tag innan jag fick fram nå ljud. Men jag överlevde dagen, knappt, men det gick. Väntade med att åka till stallet tills m&p kom hem, fick skjuts och mamma följde även med för att göra allt medans jag red ut på söten med f&s. Det blev operasång,skratt till tusen och prat om allt mellan himmel & jord, kristendom & flaggor faktiskt. Hahah. Fast såklart fick fanny stå för sången - hon kan ju de bäst om man säger så ;D Sen kom vi tillbaks till stallet där m&p stog och skrattade för att dom hade hört oss på vägen. Häh. Sen så blev klockan mycket och jag fick lite feber igen så vi åkte hem och jag la mig under täcket och kollade på en mysfilm. Nattnatt.

Imorse steg jag upp kl 7 och fick helt seriöst inte fram ett ord, fick nästan skriva lappar åt mamma-.- Knasigt .. Sen va lite av febern kvar också så det va bara att vända om och lägga sig i sängen igen. Fixade så att Sofia den ängeln tar Glen idag, blir lite irriterad på mig att hon har fått tagit han så mycket nu men jag har vart sjuk så ofta. Och sen ska ju hon ta 5 av 7 dar när vi är borta, Men Men .. Sålänge hon tycker att de är kul :p

Idag har jag iallafall bara segat omkring. Sovit halva dan, kollat på film, spelat x-box osv.. Verkligen inte gjort nån nytta alls. Och ikväll ska jag bara tänka på att bli frisk, sova och bara ligga stilla. Prata så lite så möjligt. Hur nu det går ihop?

Sen skulle vi haft morgonfodringen imorrn också, men ger Annelie pengar och så tar hon det istället. Vill verkligen bli frisk till imornkväll för då hade ju jag,&a(?) planerat att gå på bio. Och äta Spciy Hot ju .. Så då dör jag om jag inte är frisk, sådeså:] Nu väntar ... Klädeskatalogerna. Och kafffe. He-he. Så mycket mer har jag väl inte o göra ;d Hejsvejs.


no turning back

Ojsan, tre inlägg på kort tid. Ovanligt. Men ibland har man all tid i världen och ibland ingenting. Nu har jag bara allmänt tråkigt och är inte trött för fem öre. Förstår inte hur jag ska kunna somna inatt .. Jobbigt läge liksom:( Och imorgon kommer jag bara va död.. Och nu skriver jag om så mycket ointressant som ingen kommer orka läsa. Blogginläggen är förövrigt väldigt sega på att ladda upp. Hata.
Godnatt.

Kanske det blir bättre såhär ändå, Vi kommer tillbaka. Tro mig.

<3

Dagens stjärnor;
Amanda Sahlman & Robyn Ahlqvist, aldrig utan er.

Hej Onsdag.

Onsdag.. En dag kvar .. Sista dagen ... Innan allt börjar. Det känns konstigt, men ändå inte helt fel. Det kommer nog bli en bra sista-åttan-termin. Idag har jag iallafall då pluggat, vart i stallet och lekt med mina flickor. I stallet busade jag & sofia runt i snön och rejjjjjjsade massa massor:D skujskujjss. Sen åkte jag hem och åt lite snabbt så kom robyn & amanda hit, pratade,fikade och kollade igenom sommarkläderskataloger:) mysigt värre. har saknat oss.

Nu sitter jag här och har precis ätit massa frukt, mums! Kollade en kortis på grammisgalan också, glömde bort den men hann se att Anna fick årets album, supersuper. Nu ska jag gå och duscha, tack&hejjjs.

 
Sötnosen har fått sitt tjockaste vintertäcke på sig nu när det är så kallt ute, mycket stiligt :]

-

Dagens stjärnor;
Mamma&Pappa, ni är bäst.

Och med det säger jag godnatt för mig, vi hörs imorgon.

Today your face've fade away.

Ouff.. Mitt i pluggandet. Är hyffsat klar nu, har skrivit rent allt förutom gruppupgiften som ajg&r ska fixa imorrn, och sen är min fördjupning kvar. Har inte ens börjat med nån kladd, men skriver utan sånt. Såklart i sista minuten men blir alltid så, fast man säger att man inte ska göra om samma sak utan göra lite varenda dag, jomentjena så gör man ju också?

Iallafall så räcker det för idag nu, har ont i huvudet och måste tänka på att bli helt frisk istället. Går upp vid tio imorgon och gör resten istället. Är nöjd med dagen, skönt att vi har köpt tapet&färg så att vi har allt hemma. Sen uppe vid Bångbo gick det super, men är dödstrött. Red dressyrpass på Enzo, och han hade ju inte blivit liiiite tjock under jullovet;o stor som en elefant. Och den skulle jag rida på? Ofjsdvgnf. Heh.. Men det funkade alldeles perfekt, han gick jätte bra och bärde upp sig förvånadesvärt bra i galoppen. Trodde inte det om han. Men tänk så mycket hästar kan överraska en. Mysig och rolig är han iallafall, på bett. På hackamore blir han för seg & slö. Så nu har jag kommit på att han är nog min favoritvalack att rida på Bångbo, han är ju ganska kul att hoppa med om han är på bushumör också, som han va idag. Värsta skutten när vi skulle trava ökad trav på volten. Haha. Lilla jag bara flög. Men det gick bra iallafall, han får en pusss idag! Sen åkte vi vidare till skrutten. Han va söt osv osv .. Nu blev jag precis klar så ska göra frukt smoothie till frukost imorrn och milkshake till kvällens film som får bli djävulen bär prada, här väntas det skratt!

Min dag i bild istället för såna som inte orkar läsa;
 godmorgon sjukanna, här väntas piller i tusental-.-
 duttiga enzopenzo:) (old bild)

 hihi två söta flickor hade skrivit meddelande och köpt kexisar åt mig:D:D

Tjingelsepling!

HAPPYFACE:)

Hellows. Idag fortsatte vi våran vandring på tapet&färgaffärer. Det blev ju .. Succé typ;D Nu har vi köpt allt, färgen som ska sitta på tre väggar är en jätte ljus gräddvit och fondtapeten som ska va på den största, alltså den man ser mest av allt. Och det blev en dduuududud... FOTOTAPET ÖVER NEW YORK, precis sådär som bilden, en nattbild. Åh. Det kommer ju nästan bli äckligt snyggt. Äsch nu ska jag äta nånting sen väntar Bångbo & sist lille ponnyn. Hörsss&Hej.

Nu när jag tittar efter så är det exakt från den här vinkeln, det är bara lite mer färg på min.
Och den va billig, wihoooooooooo:D:D:D:D:D

Nighti

Har precis slutat kollat på första avsnittet av scrubs, har nåra till kvar innan det är dags att sova. Tidigare har jag & mamma legat i soffan med en massa ljus och filtar och kollat på 13 snart 30, lite små töntig film sådär men det är oftast dom som man blir glad av. Dom som får en att må bra. Dom med lyckliga slut. Tror att det kanske är darför jag inte tycker om att kolla på seriösa filmer som bara är .. sorgsna. I töntiga och onödiga filmer kan man bara släppa allt, inte tänka och bara, skratta. Man glömmer bort hur det egentligen är i världen och bara hänger med i filmvärlden. Man blir snäppet gladare. Knasigt det där.

Nu har jag ingenting mer att fundera omkring så ska fortsätta glo på scrubs, det är mitt favoritkvällsprogram. Blir alltid så happy och då sover man bättre, Ha-Ha. Sen har jag ju lovat Marcus att sitta uppe till halv två för att kolla hockey JVM(?) finalen inatt, men de får vi väl se om jag orkar:p .. Eller kanske jag borde kolla på bilder från gran canaria? Jaaaa, det gör vi, längtar gör vi okcså lite:D:D

13'

Nu har Frida & Karin gått till bussen, dom va här och fikade och pratade lite hästar osv.. Har inte gjort nånting idag, bara legat och kollat på film hela dagen. Mår fortfarande ganska dåligt, har feber och ont i huvudet men halsen mår bättre. Och jag kan prata! Imorgon måste jag va frisk, första ridningen i Bångbo ju. Annars ska jag bara plugga. Ska försöka bli klar ikväll/imorgon så att jag får nästintill hela onsdagen fri. Hoppas att jag får träffa Bella, Robyn & Amanda då. Länge sen nu.

Oj hoppsan, nu är klockan snart sju, vilket betyder att sändningarna från Globen Horse Show-08 visas. Repriserna från hela helgen alltså. Mysmys. Saknar det redan, fast vi åker ju tillbaks nästa år. Förhoppningsvis med stalltjejerna då? Vore mega kul. Näjps, nu ska jag ta mitt täcke och vandra vidare till soffan. Ha't.


Dagens stjärna får bli ännu en snygging;
Mike Vogel, känd från Grind & Systrar i Jeans.
Ouuff. Ja ni han är med på min lista;D

so lost without you

Och nu har jag kommit fram till att min käre D-ponny får bli today's star.
Han puffade på mig extra mycket idag, och det behövs är man är sjuklig.
Dagens stjärna är ingen mindre än Glen Bank;

Jag älskar förresten den här bilden, blir så glad av den. Pussssssss på han!

14dagar

Märkt att jag mina läsare har blivit färre när jag börjat skrivit mindre,
men jag har lov och allt blir bättre med mindre tid vid datorn, så det så.

Och nu när jag är sjuk kan jag inte gör så mycket mer än att sitta här,
så passar på att slänga upp lite sommarbilder,
Fast jag varnar er, mest hästbilder;
 Gotland 2008 med evelina v
 Och en hel del Patchanga dagar blev det ju också,sötan!
 
Tycker om den är bilden, den är mysig på nått sätt. Man ser hur busig han är och bara vill hem och äta gräs i hagen haha.
 Och fölisarna va ju bara bebisar då, små och inte alls lika kaxiga;d
 Jag & Pands åkte till Ullared med hennes familj, en hel helg med bara skratt,bus och shopping=D
 Sen så bet vi mycket på varann också ?
Okej, sista bilden va ju inte från sommaren men nästan så.
Nu ska jag leta på en bra bild till dagens stjärna och käka lite ipren innan mitt huvud dödar mig:)

Hej sjukligaste sjukling.

Precis som rubriken säger, jag är sjuk .. Började redan igårkväll, blev hes och fick jätte ont i halsen. Sen fick jag ont i huvudet och låg o frös fast jag hade tre tröjor, två par strumpor, mitt flufftäcke och en tjockfilt;o Sen när jag vaknade imorse så kunde jag inte prata, hade mega mycket feber och snoront i halsen, buhuu.. Va alltid sjuk förut men nu har jag klarat mig länge så de är väl dags igen ............

Nu ska jag checka in tapeter, Hejssssssss.

Screamnight

Bloggen drygar, inläggen är dumma och vill inte laddas upp:(

Men helt okej för mig just nu, för nu är det Scream på fyran och jag hoppas att ni kollar!
Har inte kollat på den sen i somras med P&B, men man hoppar alltid till lika  mycket:D


15'

Hellu. Sov till halv ett och åkte till stallet fem minuter senare. Mötte en Fanny som ville rida ut på Stina med mig, länge sen vi skrattade nu så de behövdes! Och haha, Stinis va väl ganska .. pigg. Eller snarare smått galen. Hoppade upp & ner, bockade, sparkade bakut och gjorde världens glädjeskutt. Söt hästen. Men ungen satt kvar ändå, förstår inte hur hon klarar'e. Ni som sett Stina vet ju att hon inte är så pyttteliten heller, och när hon gör sina skutt blir dom inte så små. Dom är mer .. Jag vet inte vad. Självklart kunde jag inte sluta skratta, höll på att flyga av flera gånger då min häst började galoppera och slita sig åt sidan. Men det va det värt. Alltid lika kul. Buskompis!


Sen har jag kommit på att det lät fult med Dagens kung när det också kan va tjejer som har "räddat" mig.
Därför heter det Dagens stjärna nu istället.

Och dagens kung, DAGENS STJÄRNA är såklart Fanny Engström, har sagt det förut men säger det igen;
Människan gör livet något roligare!

Sen tycker jag synd om henne lite, Jag menar hon har två stora sår och kan inte le på v-sida bara för att Stina sprang in i ett träd igår och Fannsan fick alla grenar i ansiktet. HAHA. okej förlåt, synd om dig - våran modellkarriär och allt:((
Nu ska jag hoppa in i duschen, solong!

16days

Apskön dag & imorgon väntar en nästan likadan.
sova,stallet och städa ut garderoben för på söndag ska vi köpa tapeter!! wiheeeuuu.
Förresten har jag funerat på en grej, folk har ju dagens låt,dagens snygging osv.
Jag ska börja med dagens kung, alltså en person som
har räddat mig under dagen, alltså dagens bästa på ett ungefär.

Började redan igår med Alex, och idag får det bli Zach Braff i Scrubs,
sötnöten räddade min fredagkväll!

17 days left 'til my paradise

Har bestämt mig för att jag vill ha en osocialdag, Imorgon. Så jag kommer inte sitta vid msn,bloggen,bdb, ja datorn alls imorrn. Inte svara på sms. Bara vara själv. Träna, sova och kolla på film. En sån dag behövs. Förstsover man tills man är dunder pigg, då går man till gymmet och springer nåra kilometer och tränar så hårt tills man inte kan stå längre, och sen slänger man sig i soffan framför en massa filmer. En typisk söndag för mig, nu bara på en fredag. En osocialfredag helt enkelt.

Så ingen mening att skicka iväg något sms imorgon,bara så att ni har fattat allt rätt.
Tack&Hej för mig på rätt många timmar, ha't!


10årsfirande


Jag hoppas förresten att ni kollar på Parlamentet 10år, om inte så hinner ni kolla i tre minuter haha.
Dör av garv här hemma-

Music makes the world happy

All you people giving your selfs up to it
All you people giving into your hearts
All you people giving your selfs up to it
All you people giving into your hearts
Start up with the sorrow

Foolish girl don't waste your energy,
Don't waste integrity, he's not worth anything
Foolish boy don't waste your dollar bills
she'll be gone by tomorrow,
start up with the sorrow


You all believe, you all believe
That love is gonna save us
But nothing good comes from it trust me
You all believe, you all believe
That love is coming to you
But it's your death, you'll finally see.
Kan det bli så mycket mer sanning?
-----------------------------------------------------------------------------------

alex gaskarth, idag så är du min kung.

1 Januari 2009 även kallad Nyårsdagen

1 Januari .. Konstigt det känns. 2009 ? Ett helt nytt år. Flera hundra dagar kvar till nästa. Mitt första inlägg det här året då, vad ska det handla om då ? Ingenting faktiskt. För jag tänker inte skriva nånting. Är inte på något bra humör och vill inte smitta av mig på er. Men jag hoppas att ni hade en bra och rolig nyårsafton - för det hade jag! Allting va på topp och kvällen bjöds på mycket mycket mycket skratt, även imorse. Alltid lika kul hur borta alla är på morgonen efter. Bara kan sitta i en timme och skratta åt ingenting. Haha. Ni är så bra.

Så .. Nu lämnar jag det såhär. Bättre att bara låta tankarna flyga runt i huvudet istället för att det får komma ut på internet, är inte så mycket av en sån person. Antar att jag håller nästan allt för mig själv, hemlighetsfull ni vet.

Ny musik fixad, stängd dörr, kolsvart rum och golvet dunkar. Precis som det ska va.
Nu ska jag lägga mig i sängen och bara njuta av musiken jag älskar.


 

RSS 2.0