Tisdag 31/3-2009

Virus på datorn, en rygg som dödar och en dålig dag.
robyn är bäst och idag är det sista mars, snälla låt mig lämna den här månaden så fort så möjligt.
Så vad händer nu?

när ord inte räcker till längre.

Veckans snygging v.13

Alex Pettyfer;

(klicka för större bilder)
fler bilder orkar ej letas reda på, glo & njut:]

Måndag 30/3-2009

Hellu. Ny vecka, och nu bara en vecka till en skönt lov med bara vila och plugga inräknat änsålänge. Låter kanske inte så roligt, men det behövs verkligen. Idag har ovanligtvis varit en mycket rolig dag, en massa skratt hela dagen lång. Klockrent innebandyspel på idrotten, haha! Så himla kul att spela igen,tyvärr..

Sen åkte jag till stallet och red på grusvägen med Fanny och Sofia, även en massa skratt där också såklart. Men de är kanske inte så ovanligt ;p Längtar ihjäl mig till Fannys körkort!! Wiho, va kul de kommer bli i sommar. Ge mig nuuu.

Just förtillfället har jag inte så mycket mer att säga, ska ner och plugga snart. Men först ladda upp gårdagens snygging och sen ringa Tea. Vi kanske hörs senare, annars imorgon. Om jag orkar:)


Söndag 29/3-2009

Hejhej. Hann inte skriva igår, eller ja hann och hann.. Min dator bara hängde sig hela tiden och jag va alltför lat för att gå upp hit till pappas dator, där jag befinner mig nu, för att logga in och skriva. Haha, precis så som man ska va på helger. Så våran lilla tjejtripp blev helsuccé, började väl kanske inte så bra eftersom vi missade bussen(ehehe...), men då gick vi hem till Amanda och hade tjejprat, vilket behöves:) Så de vart ju nästan bättre tror jag. Sen fick vi skjuts in av amandas lp, och jag åkte in med tusen kronor jämt, och kom hem med 207 kronor, är jag duktig eller vad? :o Blev förvånad. Men hittade en massa saker, nya tygskor, blå chinos, mascara,hårspray och två sommarlinnen med mycket snygga ryggar. GE MIG SOMMAR NU! Efter en mycket lyckad shoppingtur med mycket skratt åkte vi hem med tjugo i tre bussen, eller ja, dom åkte hem och jag åkte till stallet. Red både Manne och Glen lite snabbt, Glen fick busa på grusvägen medans Manne fick jobba lite mer i paddocken. Jobbigt tyckte han att de va, haha. Men på slutet blev han riktigt fin:) Åkte hem, tände 59746 ljus och släckte alla lampor, kollade på fotboll och filmer hela kvällen/natten. Va superpigg ända till tre då jag tvingade mig själv att sova lite.

Upp idag vid elva, tränade med mamma. Vi va helt ensamma, skönt! Åkte till stallet direkt efter, segade lite med Fanny som vanligt. Sen rida Glen vid Gocksta igen, och Manne på våran grusväg. Glen va dryg som tusan, men mjuknade efter en timme sisådär;p Då va jag ju ganska trött kan jag säga. Så pappa kom och hämtade oss, höll på att frysa ihjäl där ute - tio minus grader ute eller vaaad? Nu har jag nyss duschat dundervarmt och har min vanliga söndagshårinpackning i håret, ska snart packa sakerna till imorgon. Innebandyklubban ska med också, för imorgon fortsätter våran innebandyträning på idrotten. Grymt roligt att spela igen. Och det gick ju faktiskt förvånadesvärt bra, hade inte alls ont under lektionen, smärtan kom efter.. Både bra och dåligt tror jag, dåligt att ha ont såklart, men ändå bra att få veta att man gjort rätt val och att jag aldrig hade kunnat spelat vidare. Hum.

Jojuste, pappa har tapetserat klart nu, äntligen!! Galet snyggt blev det, resultatet;

Haha okej, nu ser det väldigt väldigt fult ut på bilden, men jag lovar att de ser tusen gånger snyggare ut i verkligheten;D

Även en mysbild från gårdagskvällen:) Släckte ni alla lamporna?
Nu ska jag slänga upp ett veckans snyggings inlägg och sen gå ner till mitt lilla bo, Nattinatt!

-----------------------------------
Uppdatering:
De går visst inte att ladda upp nån bild just nu.. Ska logga ut och sen in en gång och testa, funkar det inte får jag lägga in det imorgon. Dumma blogg.se!


Fredag 27/3-2009

Helg och fredag igen, Såg framimot helgen förut men nu är bara stan imorgon höjdpunkten. Idag ska jag sitta hemma och glo på Step up 2(<3<3) och sen The hills have eyes, bra med skräckfilm innan man somnar, om jag nu kommer somna på ett tag.

Efter skolan åkte jag in till stan och mötte upp mamma, vi fikade först och sen gick och simmade. Sen åkte vi till willys och köpte godis, till hööks och köpte schabrak och förbygel. Äntligen säger jag bara till förbygeln, dumma sadel som inte vill ligga still. Nu är det bara det svarta remonttränset som saknas, vilket förhoppningsvis kommer nångång nästa vecka. Har väntat i flera månader nuuu...... Jaja, ponnyn fick vila och då fick han lite extra pussar, söt som han är.

Nu väntar godiset och filmen, jiho för såna här helger.

Uppdatering 22,55


whlaff, jag måste verkligen börja fota mer. ge mig inspiration. och en kamera tack.
dåså ska ni se att de blir kort av, dock kommer aldrig den dagen inträffa så antar att vi får bli utan sånt:)
Godnatt!
(ovärt...?)

Torsdag 26/3-2009

Hallelihallå. Torsdag igen då,vilket betyder att helgen är här snart. Skönt ska det bli och jag ska sova riktigt länge på söndag! Idag var vi ju på bio, Patrik 1,5, med hela åttan. Den va ju faktiskt lite rolig haha. Annars har vi suttit ute i solen största delen av dagen, hade ett litet spanskaprov som gick helt åt helvete rent ut sagt :p Funderar starkt på att byta till sv/en i nian, behöver den extra studietiden man får då. Sista lektionen slutade vi tidigare och hade matte, imorgon har vi prov på sannolikheter osv.. Krånglar till det så väldans för mig, men nu tror jag att jag fått in de i skallen. Ska glo några gånger till innan jag åker och nattar hästarna och fodrar, sen innan jag somnar.

Idag var jag förresten ute på en mysig ridtur med Manne, ska rida han på lördag och söndag också medans Sofia är med skolan i Kläppen och åker skidor. Fuskisen där va. Vi red på Gockstagrusvägen och det va helt grymt varmt, och han var mycket söt:) Glen fick bli riden en liten stund i paddocken, blev bara en halvtimme, han orkade inge mer haha. Kommer bli så drygt och jobbigt att få igång hans dressyrkondition igen, han har ju knappt nånting kvar. Orkar ju knappt gå i ökad trav efter nåra varv. Åh. Kommer dö.

 söthästen!

Nu ropar matteboken och sen hör jag nästannästan hur Glenni gnäggar efter mat, vi höres!

Onsdag 25/3-2009

HellueHellue. Faktiskt inte alls så tråkig dag i skolan, hade glömt bort att vi skulle till stan med klassen ju. Så det va bara incheckning på morgonen och sen fick vi åka ensamma på bussen utan lärare hihi. Och bussen va så full att jag fick lov att ligga i eves och bellas knä, ha-ha. Kul vare. Sen studiebesök och efter det fick vi femtio minuters lång rast på stan, wiho på det! Hittade en massa vårgrejjer, så bestämde med tjejerna att vi drar in till stan och köper allt på lördag, innan det tar slut liksom:) Kommer nog bli great, längtar redan!

Rolig dag i stallet sen, vi red till Gockstagrusvägen, det va skoj och vi rejjsade en hel del. Skratt som vanligt.
Nu ska jag träna, sen så är det ju tv och jag ska plugga matte, tjarrrrå!

Tisdag 24/3-2009

Goddagens! Usch vad jag fryser, det är snorkallt här hemma:( Och ute, vad hände med det underbara vårvädret? Snart april ju. Jaja, tisdag igen. Min hatdag på hela veckan, så lång och seg. Hade Itana på lektionen på Bångbo, vi va bara tre stycken, jag,Tea & Laura. Riktigt skönt, men det gick inte så bra, hon bara rusade och rusade. Så dryg att försöka rida dressyr på, dumdum! Söt är hon ju iallafall.

Slutade nyss kolla på dom desperata hemmafruarna med mamma, knasigt att orkar med att sitta där med mig då hon inte alls blir så glad så fort hon ser reklamen om mina program ...;o
Jajuste, Glen,Turbo(nya hästen) och Igge har haft sönder sin hage. Irriterande. Nästan hela högrasidan ligger ner på marken, så dom får väl antagligen stå inne imorgon så får pappa och jag försöka fixa det imorgon när det är ljust, roligt liksom.. Dumma hästar idag alltså!

Imorgon onsdag - skola,stallet,träna & plugga. Åhnej,kommer bli en dålig dag. Ser dock framimot att åka till stallet igen. Och träffa mina favoriter som förhoppningsvis är där.

Nu ska jag ta världens längsta och varma dusch, sen sova tidigt. Är trött och död, så godnatt för mig!

ja tack!

Okej, ett par några bilder till, på nästa snygging!
Vänder mig till hästfolk mer nurå ;D..

Tinka's Boy
-
Tinka's Boy är en prestationshingst av främsta slaget. Han reds av schweizaren Markus Fuchs, som gjorde honom till den mest framgångsrika hingsten i internationell hoppsport någonsin.
Seger i World Cup-finalen i Göteborg 2001. Grand Prix-segrare i Aachen, Aach, Arnheim, Ascona, Berlin, Bordeaux, Dortmund, Dublin, Göteborg, Hannover, Hickstead, Las Vegas, Leipzig, London, Luzern, Mailand, Moorsele och Paris!
Individuellt silver i EM i Hickstead 1999. Lagsilver OS i Sydney 2000. Lagbrons EM Donaueschingen 2003. Helt fantastiska tävlingsresultat. Tinka's Boy har hoppat in 1.619.482 euro!
Blodsmässigt är Tinka's Boy en blandning av trakehnare, fullblod och angloarab, vilket borgar för styrka, uthållighet och prestation.
Peter Eriksson: Tinka's Boy har en mycket framgångsrik tävlingskarriär på högsta internationella nivå bakom sig.
(taget från www.flyinge.se)

V.12


Okej, nu är det så här att jag egentligen skulle valt en annan. Men de fanns ju bara dåliga bilder..
Så den första får bli Chase Crawford , snyggingen vi alla ser i Gossip Girl.
Istället så får jag leta vidare på den andra tills nästa vecka!

Måndag 23/3-2009

Hellu. Vet att jag skrev i lördags att jag skulle skriva igår,men kom hem så sent och orkade inte starta datorn för detta, så ni vet:] Har tyvärr gått och dragit på mig en förkylning dom senaste dagarna, säkert dumma fanny som smittat mig då hon älskar att snora ner folk..................Haha,mysig_tjej_91? Inte nog med att jag fortfarande har den här må-illa-kvarhängandes-virus-blä-saken i min kropp efter snart två veckors illamående. Men nej, ingen doktor här heller!

Annars så firade vi min syster igår med kusinerna, det blev tårta och en massa fika som vanligt. Sen hade vi kvällsfodring dårå, red lite på våran lilla grusväg, de är dåligt underlag överallt på grund av de äckliga vädret:( Men sötast är Glen iallafall, alltid. Idag började skolan igen som vanligt, haft många lov och sjukdagar senaste veckan så kändes konstigt att va tillbaka. Sen i stallet så skulle ju Sofia och Elin filma när Sofia hade på sig en vit lång bröllopsklänning med värsta långa släpet, så skulle hon galoppera på grusvägen barbacka,utan hjälm osv.. Haha, resultatet blev ju faktiskt riktigt lyckat. Blev rätt coolt. Synd att det snöade bara, men de blåste ju rejält i klänningen och håret, vilket vart super. Sen att hon höll på att ramla av va ju bara gaaaalet roligt ;p Busigt! Sen när jag var klar i stallet hade jag och Fanny tråkigt, kakorna va slut och vi frös, så vi gick in till huset och åt lite och kollade på Flyinges hingstkatalog 2009,
åh mamma mia ge mig! Snygga snyggare och snyggast säger jag ju bara. Hittade en fux som jag blev extra fäst vid, ska fixa namnet och leta upp lite bilder sen.

Men inte nu, för nu ska jag snabbt skriva ett nytt inlägg med förra veckans snygging, enjoy!

Lördag 21/3-2009

Hej bloggelibloggennnnn. Usch, såg att mitt inlägg som jag skrev i fredagsmorse inte lagts ut. Herregud blogg.se, skrev de ju för en och en halv dag sen, kanske dags att lägga ut de nu? Hoppas de kommer upp när jag skrivit de här inlägget då..

Jaja, lördag och klockan är halv ett. Inte trött alls, snarare väääääääldans pigg. Likadan igårnatt. Som sagt, helgen har bestått av Big Mac Cup, vilket har varit grymt. Fredagen börjades med att jag och robyn drog till amanda vid.. 6 typ. Fixade oss lite och sånt, jennie kom, åkte in med amandas lp sen vid halv åtta. Mötte upp våra småpojkar i hallen och sen bestod hela kvällen av hejjandes, skratt och födelsedagssång för Marcus, vilket alla hörde då vi va rätt högljudda:) hihi! Sen den klockrenaste promenaden till busshållsplatsen - huligansång, skratt och ton med bus. Haha, helt sjukt roligt hade vi. Sen kom bussen vid elva och vi åkte hem.

Idag va jag i stallet som vanligt på dan, sen hem och bara slöa. Kollade på Step Up(<3<3<3) och bandyfinalen. GRATTIS VSK - SVENSKA MÄSTARE I BANDY! Sen fix och in till BMC vid halv sju igen. Den här gången med Amanda och Malin. Mötte killarna och kollade på när Skultuna p-94 spelade. Förlorade men duktig Johan i mål:D! Sen skratt och tjo och hej resten av kvälen. Hem vid tio nångång.

En stor fet puss på dom här två kvällarna, helt otroligt roliga, jag älskar oss!
Imorgon ska jag träna, till syster med kusinerna och sist kvällsfodring. Och sova såklart.
Sen ska jag även börja med veckans snygging, vem det blir får ni se imorgon, med tror att robyn redan vet vem jag kommer välja maha;D

Nu ska jag äta glass och glo på Road Trip, nattinatt!

Fredag 20/3-2009

HejHejHallåe. Vaknade tidigt idag, superduper pigg. Så har skrivit utvecklingsgrejjen nu, så jag är ganska klar med dagens pluggande haha. Resten gör jag när jag kommer hem från stallet i eftermiddag. Jajuste.. Dagens planer;
-Stallet såklart, mysig vårtur blir det idag eftersom jag&fanny va i ridhuset igår. Gick förövrigt väldigt dåligt där, suck!
- Plugga, duscha osvosv..
- Fix&Trix hos Amanda med Robyn,
- BIG MAC CUP!
Japps, ikväll smäller det. Hela den här helgen kommer bli grym. Vi ska göra förra årets succé ännu bättre. Så det kommer inte bli så mycket skrivandes i helgen då ajag kommer hålla hus på Rocklunda fredag+lördagkväll. Vi slänger in en PUSS! på det.

GRATTIS ÄVEN TILL VÄRLDENS BÄSTA MARCUS ENGVALL SOM FYLLER ÅR IDAG,
 tycker att vi kan få sjunga för dig ikväll haha ;D

Men först ska jag göra en riktigt stor frukost med smoothie m.m. Känner att jag måste skärpa mig med maten och matvanorna nu när min kropp börjat sagt nej, för frisk är jag ju fortfarande inte. (vill spy,vill spy,vill spy,vill spy......)

Uppdatering 22,05

jag.mår.illa.
jobbbbbbbbbigt, vad ska jag ta mig till?
Säger som mamma-
Spy och le!


Onsdag 18/3-2009


God morgon! Vädret är super vårigt och jag är på super bra humör för tillfället, slutade nyss kolla på film och ska snart vandra vidare mot bussen. Åker till stallet, träffar Sofia och rider ut på en lång och mysig vårtur, finns inget bättre:)

Annars mår jag lite bättre, så jag ska försöka gå och träna med mamma ikväll.
Tyvärr måste jag dyka ner i matteboken också.....
Men nu skaj ag inte låta kvällens planer få förstöra min vårdag, ha det bäst!

(haha, på sista bilden ser man verkligen hur jag måste kämpa för att få hästen att stanna, åh va dryg han va då:p)

Uppdatering 23,20

Åkte upp till Bångbo fast jag kanske inte skulle gjort de eftersom jag va/är sjuk, men kändes inte värt att va hemma och orkar inte krångla till det med att få fler rida-igen-dagar. Jobbigt. Så vi åkte dit iallafall, red på Enzo. Ett tag sen sist, och paddocken är nästan helt bra nu så idag kunde vi rida åtminstonde ganska "på riktigt". Det gick faktiskt braaa, vilket gjorde mig super glad eftersom dom senaste... fem gångerna har varit skämmiga, har verkligen gått dåligt. Men det gick jätte bra på slutet, och det är så otroligt coolt när han släpper den där ridskoletraven och tar i på riktigt. Han är väldigt lat och rätt tjock, så de tar ett tag innan han gör det och man kan samla ihop honom. Sen att han är stor och grov är så himlans jobbigt när man är van med Glen. Men nyttigt förstås. Är nöjd med lektionen iallafall, jag börjar gilla att rida dressyr på han, fast han är så pass tung,häftigt när det blir bra på slutet:)!

Som jag skrev i förra inlägget, igår för exakt ett år sen spelade jag innebandy för sista gången i Skälby Sharks f93. slutspel i Arboga mot Hallsta. På slutet så orkade jag bara inte hålla ihop längre, knät orkade inte längre. Kylpåsar, knäskydd,tejp,bandage - inget fungerade. Jag ville men ändå inte säga att jag klarar inte det här längre, jag måste gå av planen. Men det gjorde jag inte, jag höll ihop igenom hela matchen och på slutet haltade jag ut och åkte hem, besviken och .. ganska rädd.  För framtiden. För vad som skulle hända. Jag kände på mig att det här aldrig skulle funka, det va bara att gilla läget. Acceptera att alla inte kan göra vad dom vill. Det finns såna som har det värre. Sen dess har jag inte vågat mig in i träningshallen, inte för att förklara, inte för att hälsa på, inte för att lämna tillbaka matchkläderna - ingenting. Jag antar att jag fortfarande inte kan förstå det på riktigt, ibland kan jag till och med tänka, "Pappa, vi kommer försent till träningen!" eller "måndag och torsdagar är innebandydagar, onsdagar och fredagar är fotbollsdagar". Ja.. Ni fattar? Det försvinner liksom inte.

Men att sluta är det enda sättet, det vet jag ju innerst inne. Jag skulle inte hinna med allting jag gjorde förut, och jag skulle inte orka med den stora besvikelsen. Det är bara konstigt hur allt fick ett slut.

Hyffsat onödigt inlägg, men kände att jag behövde skriva någonting om det. De va ändå slutet på en sysselsättning jag haft dom senaste 6 åren. Sorgligt.

Scrubs, Avslagen cola och en massa kiwi nu - Godnatt!


Tisdag 17/3-2009

Men åh! Va arg jag blir... Vaknade som vanligt imorse, superpigg och inte alls hängig. Musikredovisning direkt på morgonen, kände inget då heller, så helt okej gick det väl. Men sen när vi skulle haft teknik men fick studietid med Mattias istället så kom det direkt, bara poff! Mår så sjukligt illa så de finns inte. Och håller på att få värmeslag.. Kommer ihåg när jag va såhär i höstas, de höll i sig i över en vecka i sträck. VAD VILL MIN KROPP MIG? Vad försöker den säga?
Hum .. En funderare kanske.

Jaja, ska kolla om posten har kommit nu.
Uppdaterar ett längre inlägg senare om vad som hände mig igår för exakt ett år sen, en mycket sorglig dag.

På tal om sorgliga dagar, ett år sen idag som dom omtalade Arboga-morden skedde, värt att ägna en tanke på idag. Tragiskt och .. sinnessjukt. Förstår inte hur folk kan göra nånting sånt där,
ska man inte våga lita på någon här i världen?

/A

Måndag 16/3-2009

Hej på er! Och oj, ett tag sen. Men har ärligt inte orkat ens startat datorn sen .. förra veckan tror jag. Hänt mycket men ändå ingenting. En hyffsad helg med spelning osv.. Men först onsdag, då min kära syster fyllde 21år. Vilket börjades med att firas på spicy med familjen + farmor, mys:) Och gott, såklart. Sen gick vi tillbaka till min syrras lägenhet, på vägen blev det skratt och bus med brodern min, måste ju erkänna att jag saknar dom två även fast de är väldigt skönt att va ensamt barn i många lägen... ;p I lägenheten blev det tårta och sånt, sen åkte vi och hade kvällsfodring i stallet. Då fick farmor en chans att hälsa på Glen också, va ett tag sen sist så de va kul. Pussade på fölen gjorde vi också.

Sen torsdagen va inget speciellt, alltså inget att nämna. Va sjuk och hemma hela dagen. Ursäkta språket, men jag ville gå och spy efter varje steg jag tog, usch för såna dagar! (Som blir fler och fler...?) Iallafall, va hemma på dagen på fredagen också. Mådde bättre, men fortfarande inte helt topp. Ängeln Sofia tog ponnyn också, uppskattas mycket mycket:) Sen pallrade jag mig upp från soffan och det varma täcket vid fyra-fem och plattade igenom håret lite snabbt, mosade mig sakta till bussen och mötte syster i stan. Gick mot Angelicas jobb, sen vidare till Gränden där vi köpte mat, Nachostallrik(<3), och till syster's lägenhet där vi åt, taggade musik, tv osvosv.. Sen vid halv nio typ gick vi ända till sigurdsgatan och jag fick skaka hand med deras kompisar, ja dom tvingar mig att skaka hand med dom haha.. Sen efter ett tag började då Dick's band spela nåra låtar, hört dom på datorn men har alltid tyckt att dom är bra och dom spelar min typ av musik, kanske blir han lite glad om jag köper deras skiva sen också?;D Sen började då Division Of Laura Lee spela, åh herregud säger jag bara. Dom är bra på skiva, men live va dom bra,bättre och bäst. Och när min och syster's favoritlåt Dirty Love spelades skakade jag nästan av gläjde, tjohooooooo. Underbart! Sen kom jag hem någongång vid tolv - halv ett och då va jag gaaanska så död ja.

Lördag, eh .. ja, vad gjorde jag? Jajuste, jag lekte med Sofia! Ungen väckte mig vid tio redan, packade saker och åkte till stallet. Va där nån timme och åkte hem Rönnby med henne och hennes mamma. Hon duschade och fixade sig medans jag gosade med hennes sjukligt söta kanin, den brukar hade alla men han älskade mig sa hon hihi:D:D Sen fick vi skjuts in till stan, gick till bion, vi skulle självklart se Bolt. Som vi väntat. Och längtat ihjäl oss. Haha, det va kanske vi två och 50 barn med föräldrar där inne. Vi hade bästa platserna och tjockade i oss väldigt massa godis, mums! Filmen va grym, haha skrattade nog hela tiden tror jag. Sen åkte vi bussen hem, hon till Rönnby och jag till stallet. Sen hem och kolla på meldofestivalsfinalen, hum ja.. Har ingen åsikt, tröttnat på tävlingen och tyckte alla bidrag sög rätt mycket. Men jaja.

Söndagen bestod av världens finaste vårväder ute, soligt och fint:) Så jag drog med mig mamma på en långritt, såklart hade vi fika och kaffe med oss, haha! Glen va pigg och galen som vanligt, men det gjorde ingenting för han blev trött på slutet och då lugnade han äntligen ner sig lite, tur för mig ..... :p

Annars har helgen varit hellugn, men ändå rolig. Ovanligt faktiskt. Kort vecka nu, lediga på onsdag och hemstudiedag på fredag. Och på fredag smäller det, BIG MAC CUP! Som jag längtaaaaaaaat. Äntligen säger jag bara. Så åker in med Robyn,Aldi och Amanda på fredag, killarna kommer också in sen. Känner på mig att helgen kommer bli toppen!

Nu väntar mamma på att jag ska komma, vi ska skölja ut hårfärgen, Nattinatt:)-
(bilder från söndag kommer senare,imorgon?)

Tisdag 10/3-09

är superdupermegatrött så bloggar inget utan gör den här listan, duschar och sover;
fem frågor om förhållanden;
är du singel? -ja
tror du på kärlek vid första ögonkastet? -nja, det beror lite på situationen kanske
kärlek eller sex? -kärlek
har du varit kär i nån? -ja
finns det nån för dig just nu? -förstår inte frågan?
nio frågor om dig själv;
ditt namn? -anna
när fyller du år? -23/7
några utsmyckningar på din kropp, isf var? -öronen
vad har du på dig just nu? -mjukisar, underkläder, linne
vilken årstid är bäst? -sommar, ingen tvekan.
vad tycker du mest om hos dig själv? -pass
vad är du bra på? -att skratta fast jag inte alltid menar det, luras ni vet;p
vem älskar du mest på denna jord? - flera, men min ponny är en av dom, vilket ni säkert förstår,hoppas jag.
sover du hellre själv eller tillsammans med nån? -beror på person osv..
åtta frågor om dina vänner;
vad heter din allra bästavän? -har många bra vänner, men fortsätter nog med att säga gnegg.
vem vet allt om dig? - ingen faktiskt
vem är roligast av dina vänner? - marcus och pontus får ta den platsen tror jag
vem är snyggast av dina vänner? - har nog inga fula kompisar så alla(:
vem är mest partynisse? -robyn eller eve, ha-ha svårt val då båda är craaaaaazy
vem är den du helst har filmkväll med? - finns många
vem av dina vänner är mest "evil"? - HAHA aldi, men på låstas såklart:D
du ska träffa kille/tjej du tycker om,vem tar du med dig? -men, vilken fråga?
tolv frågor om din familj;
vem står dig närmast? -min syster kanske, eller mamma, vet inte.
har du bra kontakt med båda dina föräldrar? -jodå
vem är farligast i din familj? -haha jag
vem ser roligast ut i din familj? - men .................
vem är coolast? -min bror! eller mamma när hon är på roligt humör
har ni något husdjur? -ja, ett. och världens bästa också
vem har du mest gemensamt med? - syster/mamma?
vem står för underhållningen? -glen haha
vem sover du oftast med? -ingen
roligaste kvällen med familjemedlem? -vet inte, men när vi kollade på gamla filmen från när vi va små kommer högt upp:p
hur länge sen va det du träffa din mamma? -en kvart sen kanske
och din pappa? -samma
tio frågor om idag;
vad har du gjort? -skola,plugga,bångbo,ponny,plugga,duscha,sova,
har du varit glad idag? -när jag har varit nära världens bästa tjejer - javisst! annars nja
har du varit ledsen idag? -pass
har du gjort något bra idag? -ne tror jag väl inte?
vad ska du göra nu? -skriva godnatt till sofia(:
har du gjort något dåligt idag? -ja fysikprovet och ridlektionen!
vad har du ätit idag? -m.e.n..........
har du duschat idag? -snart så
är du trött nu? -väldigtotroligtjätte
vad händer imorgon? -skol, in till stan och fira syster, äta på spicy, stallet,plugga,duscha,sova typ.
telefon/mobil;

vem ringde du senast? -sofia kanske? eller hem?
vem ringde dig senast? -pappa tror jag
vem sms;a till dig senast? -Älskling!<3<3<3= Sofia, hon döpte om sig igår, haha.
vem sms;a du till senast? -samma älskling där;D
övrigt;
är du hungrig just nu? -nej proppmätt
vad är klockan nu? -22,23
vilka sidor på internet är du inne på just nu? -blogg.se och hotmail,
musik;
lyssnar du på musik just nu? -nej
isåfall, vilken låt för tillfället? -/
vad gillar du för musik? -skate/punk/emorock/rock/vet inte, de mesta inom dom
kärlek;
har du kysst nån idag? -nej
har du kysst någon de senaste trettio dagarna? -nej tror jag inte
har du ett förhållande? -nej:)
när går gränsen vid otrohet? -upp till var och en
har du sagt till en person att du var kär i honom/henne när du inte varit de? -neje
är du romantisk? -kan väl inte jag veta själv heller?
har du snott en kompis pojkvän/flickvän? -noway
är du svårflörtad? -ibland så
har du gråtit framför någon du tyckt om nån gång? -nej
vad hette din första pojkvän/flickvän? -det va nog typ.. niklas eftersom vi va rätt mycket då med varann
hur länge höll det? -men små ju, då är man tillsammans med tio nya varenda dag eller nått sånt
har du nångång slagit nån? - haha ja flera, men bara albin och plantan riktigt hårt;D
har du lekt med någons känslor? -kanske lite, tyvärr.
hur länge höll ditt längsta förhållande? -inget jag vill komma ihåg, haha.
hur länge var ditt kortaste? -lågstadiet= en halv dag kanske
vill du vara singel eller ha ett förhållande? -tycker jag klarar mig rätt bra ensam, ensam&stark ni vet?(:
har du varit tillsammans med två samtidigt? -nej
är du en bra flickvän/pojkvän? -jag vet inte?
vem sov du senast brevid(av det motsatta könet)? - va nog nyår, isåfall oscar och johan helin
vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? -hihi hemligt
har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett kk-förhållande med? - nej
när fick du din första kyss? -haha eh de va ett tag sen :p
hur gamla var dina föräldrar när dom blev tillsammans? -vet inte, inte så jätte gamla
har du nångång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? -men nej ,vad är det här för nånting?
skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? -nej det skulle jag nog aldrig göra, eftersom jag inte tror på evig kärlek och en tatuering är just för evigt så känns det väldigt onödigt:)
har du mest blivit dumpad eller dumpat? -dumpat haha
vad gillar du för stil på killen/tjejen? -oftast brunhåriga, sen om det finns tydliga käkben och snett leende så är ju de alltid ett plus;D

GODNATT!

Måndag 9/3-09

Hellow. Är så grymt död att jag ska gå och sova nu. Inget speciellt som hänt, stallet va underbart som vanligt, red med fannyn:) sen spiltan och köpa spån och små saker, Nu måste jag bara vänta tills pappa uppdaterat klart min telefon så att jag kan ställa alarm och lägga mig och sova, död åt telefoner. verkligen. vet inte vad jag gör om den inte funkar nu.


Jaja, Nattnatt.

Helguppdatering

Hejhejhallå. Långt uppehåll nu, men jag tror det behövdes. Kanske ännu längre, men mina fingrar praktiskt taget skriker för att få skriva av sig. Är mitt uppe i helgen just num och den har börjat galant på många håll. Det roliga börjades redan i torsdags eftermiddag, jag och Fanny hade bestämt att vi skulle rida till ridhuset i Gocksta, vilket vi också gjorde. Fanny vart arg på stina och jag vart nöjd med Glen, Haha. Medans Fanny sa att hon ville skjuta Stina satt jag och asgarvade. Men jag kan hålla med, hästen va rätt dryg då :p Sen efter en timme i ridhuset vandrade vi hemåt igen, och då va tänkt att jag skulle åka hem och plugga SO, men icke sann icke. Fannsan skulle tydligen sova ensam i Lindas hus, hur hon nu hade tänkt sig våga det?, Men hon övertalade mig att stanna också. Syskonheder you know. (Ja, fanny har adopterat mig & sofia till hennes småsystar),Så vi ringde o pratade med mamma och dom kom och lämnade mina grejjer senare på kvällen. Vi segade oss massa i stallet, och sen gick vi in och lagade mat, sisådär 100 köttbullar och makaroner. Sen blev det skräckserier på tv, film och godis för hela slanten! Borstade tänderna gjorde vi i ett år också. Haha, roligt. Sen sov vi iallafall, bulis sov vid mig helahela natten:) Dock väckte hon också mig halv fem på morgonen för att hon va hungrig, dumma katt! Men sen väckte jag Fanny och släppte ut katterna, åkte till skolan, stan, simmade,solade en halvtimme också. tillbaks till stallet osvosv.. Nejmen jajuste, Sofia hade "lektion" för mig igårkväll, det vaju lite småkul. Hon suger på att förklara och hade ganska svråt att bestämma sig vill jag lova ;p Sen skjutsade vi hem henne och jag åkte till Amanda. Sov där tills idag och åkte till stallet vid halv tolv kanske.. Mysig ridtur med mamma.

Idag ska jag till Amanda igen, sover där inatt med. Ikväll kommer det en massa tjejer förbi och vi ska skratta tills våra röster blir hesa, sådeså! Men först - Dusch.

Helgens kommentar:
Sofia - Jag trodde att det va mina skor som stog där, men sen såg jag att det va du.
Alltid kul att bli jämförd med en sko? Haha.

Förresten har pappa börjat riva sönder tapeter i mitt rum, så jag bor på en arbetsplats nu, ehehe......

det.fungerar.inte.


Måndag 2 mars 2009

Jag lämnar verkligheten för nån dag,

dock kan jag ju säga att hoppträningen gick bra - min ponny är söt. för mig själv gick det dåligt, verrrry. men tur att nån av oss skötte sig iallafall:).


men visst kan man drömma...


RSS 2.0