30 november

Imorgon är det 1 december, åh va jag är glad! ♥ Haft världens juligaste dag, och det började redan igår. Klockan är mycket så drar bara igenom Stockholm Horse Show lite snabbt med ett ord; underbart. Jag kunde inte sluta le från första minuterna som vi satt där. Köpte dock ovanligt lite!! Bara ett par röda ridbyxor, strumpor och som vanligt en planeringsbok för hela året. Hittade en massa fint men väntar och ser hur hästsituationen är om någon månad :)

Idag har jag och mamma råkat ut för ett riktigt julmust-drama! Fick världens sug efter julmust efter Loppan och jag hade pratat en massa jul i stallet. Så tvingade ut mamma och Milton i spöregnet och gick iväg till ica för att köpa JULMUST! Glad Anna. Visade sig dock när mamma va på ica att hon hade glömt pengarna, MEN JA?!?!!! Då vart jag arg och kunde inte sluta prata om julmust. Det va verkligen som på dom här Coca Cola-reklamerna där han killen ser Colaflaskor framför sig. PRECIS SÅ VA DET!! Blev som besatt. I alla fall, när vi kom hem sprang jag direkt upp och duschade. När jag kom ner hade dom åkt till ica, fem minuter innan dom stängde, och köpt julmust, pepperkakor och lussebullar åt mig. Är dom inte världens sötaste?♥

Haha, jaa... Kul för er att veta min julmustpanik liksom. Men imorgon är det 1/12 och jag bryr mig inte, imorgon är det en dag närmare jul och jag längtar!

 P.s. plugget har gått bra idag. Hemkunskap - check! Fysik - bara en sak kvar. Kemi - ehehe.. Inte ens börjat med fördjupningen. Äsch, har på mig tills fredag. Juste, Matte - prov onsdag b-del. Yey!! Nej.. D.s. :)


28 november

De gick helt jätte bra att rida dressyr idag. Fixade ordning en lydnadsbana med lite bakbensjobb, flytta rumpan osv. Både Sessan och jag va helt slut efter!! Så riktigt mycket träningsvärk kommer jag ha imorgon, kul i Globen haha:(

Imorgon ska vi bara skritta en bit, har varit jobbiga dagar för henne nu:) Matchen va snorkall men mysig, vi hade en massa filtar hihi. Nu ska jag plugga om jag orkar, sen måste jag gå och lägga mig i tid ikväll igen. Upp klockan åtta imorgon!


27 november

Matteprovet gick bra tror jag. Och istället för spanska hade vi håltimme, gilla gilla. Till stallet direkt och jag börjar redan komma in i det här med att ha två hästar, tar inte så mycket lägre tid faktiskt, om man är smart^^

Sessobesso fick som sagt bli lite lätt arbetad i paddocken idag, och fyyytusan va bra det gick! Vi trivs ganska bra med varandra nu:) Imorgon har vi då morgonfodring och då kommer både syster & mamma med så då blir det nog lite bilder på oss i paddocken hi-hi. Regnar det dör jag.

Sen blir det fotbollsmys med filtar och bra personer på Swedbank vid tre-fyra. Det gillar vi också!

Har förresten nyss ätit toast. Jag gillar mat när det är gott och jag inte behöver laga det




26 november



Vi var ute på Gockstagrusvägen i nästan 1 och en halvtimme idag! Jättemysigt och jag tycker Robyn skötte sig utmärkt, även fast hon är lite osäker och ovan. Men kommer väl kanske behöva ha mer hjälp och då är det ju alldeles perfekt om hon hjälper mig och då får ju hon träna samtidigt :) Sessan skötte sig också bra! Märks att hon inte är någon skogsmulle haha. Hon reagerade på ALLA ljud, även de minimala. Sötan. De blev lite bus, och hon testade mig en hel del också haha ;D

Imorgon hade jag tänkt att skritta ut ganska långt och sen jogga igenom henne lite i paddocken. Ni anar inte hur roligt det är att kunna planera sin ridning och träning igen, jag älskar det! På lördag blir det dressyrpass i paddocken på morgonen. Så då får vi säga hej träningsvärk på söndag då! :)

Nu ska jag plugga lite matte, ska till John Bauer på studiebesök ikväll också. Sist förbi stallet och fodra kvällis♥

26 november

Visste ni att jag blir som ett litet barn omkring decembermånaden och jul? Det är sant. Jag älskar jul. Jag älskar månaden December. Jag älskar att ha julstämning i huset, i skolan, i stallet och vart jag än går. Jag älskar att se snön på marken och när snööflingor faller från himlen kan jag inget annat an le med hela ansiktet. Jag älskar verkligen julen. Och faktumet är att jag har julkänslor redan är mer knasigt än något annat i min värld, de senaste åren har jag inte känt julfeelingen förrän två dagar innan självaste julafton - om ens det! Jag vet inte om det beror på att jag har förändrats så mycket det här året, vuxit så mycket som person(inte på längden smartheads) och blivit äldre. Även om det inte syns, så känns det.

Jag vet inte om det är för att det har varit en så pass händelserikt år, att vi har klarat en bit på vägen även fast det är långt ifrån klart, fixat, slut(hittar inget bra ord), eller varför jag känner så för årets jul.
 Årets jul kommer bli bra. Det vet jag.

Imorgon är jag ledig och jag ska spendera, en del av dagen i alla fall, i stallet med mina fina vänner.
Imorgon kommer bli en bra dag♥


23 november

Imorgon är det bara en månad kvar till julafton, kan inte fatta det. Men med en del julkänslor och en musiklista full av minneslåtar sitter jag och kollar tillbaka på bilder från förra året. Och då hittade jag dom här, snart tagna för ett helt år sen, några av mina favoritbilder som jag har tagit. Bara för att det var så pass kul att ta dom och för att vi fick så fint beröm för våran idé sen. Här har ni, bilder om vissa sorters kärlek mellan människor:




Lite halvtaskig kvalitée på just dom här, men har kopierat direkt från bilddagboken för dom andra ligger på ickebärbara datorn. Nu, till sist, min favorit genom tiderna:

Budskapet är fint. Sorgligt. Tydligt. Normalt. Svartvita bilder gillar jag skarpt alltså.


22 november

Det är dom där små sakerna som man lägger märke till. Det är dom som är det värsta.

Ber om ursäkt för en otroligt tråkig blogg när jag aldrig skriver, men gör ju knappt någonting ovanligt. Vi alla skapar rutiner och jag gör samma sak varenda dag. Förhoppningsvis blir det uppdatering på torsdag. Jag tror det faktiskt. För övrigt vill jag åka till USA. Avundsjuk på min bror, känns dock som om jag redan övertalar mamma om så många saker nu.

Godnatt


22 november


Idag fyller mamma år, grattis mami♥ Annars längtar jag till stallet, och till lyckohelgen som börjar på torsdag. Börjas med dressyrpass i paddocken på Sessan med Sofia på Igge. Förhoppningsvis ska Robyn med. Alla på samma ställe, love it!


18 november

Det är dagar som denna som jag verkligen älskar att åka till stallet. Att gömma sig där. Och det är precis vad jag tänker göra nu, åka till min bästa vän.

Träning annars ikväll. Bio på fredag. Sen är det äntligen snart nästa helg. Behövs.
Hörs.

16 november

En vanlig måndag. Enda ljuspunkten i skolan var "spanska"lektionen som vi hade med Jesper, vi lekte typ.. hänga gubbe. Mest för att kunna va elaka mot honom osv^^ Hem och direkt till stallet. Skrittade ut på Glen och hade Manne i grimma bredvid. Sofia lekte pluggis idag så tog hand om hennes pålle. Hem och tränade med mamma, haha vi va taggade till tusen!!!! Hon tränade dock i strumpor med grisar på sig, de förstorde ju hela macho-grejen liksom..

Klar med plugget som stod i kalender idag, toppen. Nu kan jag äntligen slappna av, titta på tv och sova relativt tidigt. Är för övrigt ändrat datum för Sessanhelgen, har henne redan från torsdag!! Alltså FYRA dagar istället för bara tre. Happiness. Och snart är det fredag, DET GILLAR VI VA ROBYN & SOFIA?!

Kommer förresten byta och fixa en ny blogg med nytt namn efter nyår, det är dags nu. Irriterat mig länge och känns som en ny start med nytt år och allt. Jajamensan de blir bra de.


15 november



Helt sjukt hur mycket bättre bilderna blir här än på bilddagboken. Död typ. Löshoppade Dagge och Eddie idag med Linda och Fanny, kul att träffa henne igen!! Det gick bra och dom va duktiga, Eddisor va inte så supertaggad bara haha. Fick lite kort också eftersom jag va där på fotouppdrag, Dagges ägare ville ha lite kort på honom nu när han växt så grymt mycket. Söten :)

Nu håller mamma och pappa på att sortera gamla tröjor, mössor, vantar osv. som finns i hallen. Säger bara HERREGUD vilka saker vi har!!!! Vilka HEMSKA saker vi har.. Mamma och jag fick bara lov att prova några gamla mössor som jag hade på dagis, och sen ta kort ^^ Men tycker nog inte att vi ska lägga ut dom här haha. Fick en himla massa mysiga tröjor som mamma har stickat, rena rama julafton ju.

Roligkväll lyfte en annars ganska tråkig, regnig och kall söndag. Ni är väl för roliga, mamma & pappa!
Nu ska jag duscha, dags att ladda upp inför skolan imorgon.


Memories that never fades away



Ja.. Antar att rubriken säger allting.



Dessa är ett urval av mina bilder i mobilen som väcker känslor, minnen och tankar. Jag kan titta på dom och genast se ljuset när något annat är mörkt. En av de största delarna i mitt liv helt enkelt. Milton. Hästarna. Stallet - mitt andra hem där några av mina bästa vänskapsband mellan både fyrbentna och tvåbentna. Familjen. De få, men nära, vännerna. Mitt liv i all enkelhet.


13 november

IDAG börjar jag och mamma våra nya, friska och hurtiga liv vill jag lova! Hon va ju min träningskompis i våras men sen slutade vi när Milton kom osv, fick inte tid helt enkelt. Så idag började vi, ska börja lägga upp olika pass nu och försöka tre gånger i veckan. Ohja de här blir bra det! Träningsvärk som fan kommer jag ha imorgon också.. Mindre kul men vi gillar't. Ska jag börja rida/träna "på riktigt" snart måste jag ju skaffa lite mag + ryggmuskler så att jag har någon slags kontroll över pållen iaf ^^

Har fått in en bärbar in i mitt rum nu så finally kan jag halvsova i sängen framför mina serier istället för att få nackspärr och kolla på andra datorn på bordet. Ser lite onödigt ut nu dock med två datorer här men de löser sig sen ha-ha. Så nu är jag glad, lite så där skönt trött efter träning, lyssnar på en grym spotifylista och ska till stallet för kvällsfodring snart. Glennpa ska bara skrittas idag, red ju rätt hyffsat mkt igår med Sofia. ÅH va de va mysigt, snöade världens största snöflingor. Jag småälskar vintern lite tror jag.. :)

Nu ska jag äta, och när vi kommer hem väntar idol och nej, tänkte skriva ett kallt glas cola. Men icke, inte längre! Nya tider nu.

11 november


bild från Rocklunda i höstas, loppan och sessan tävlar LC.
Angående bilden - så är jag glad just nu :) Eftersom ingenting mer är bestämt så säger jag ingenting mer, men det är nånting som jag hoppas på mest i hela världen just för tillfället. Är hon inte fin? Världens finaste lilla kossa, hihi.

Roliga uppdateringar jag har. Men jag är ju en sån himla rolig liten prick!!!! Eh?..


6 november

Jag är trött. Jag dör. Vill sova. Sova. Sova. Red ut till Gockstagrusvägen med Loppan på Ladde, Sofia på Manne och Emma på Usec. Mysigt, men ja.. Lite små läskigt kanske. Helt kolsvart. Jag fick låna Sessan av Loppsan, mycket snällt :) Gick bra med tanke på omständigheterna haha, dom va ju alla lite hetsiga på grund av mörkret men ^^ Hon är så söt så. Ge mig Globenhelgen nu!!!

Nu; Idol, OTH, Cola- fredag♥

5 november

GRATTIS ALBIN BÄSTIS NYMAN! Äntligen får du också känna hur det är att vara 15 år ;)

Hemkunskapen skulle in och muntligt skulle det redovisas, gick väl lite halv bra. Va något otroligt nervös innan men löste sig med lite skrattattacker i mitten osv.. ^^ Utvecklingssamtal också, allting verkar rulla på. Förklarade hur jag kände för gymnasiet, att jag hade bestämt mig praktiskt taget men ville ha så få som möjligt härifrån. Verkar lite omöjligt just nu, men det löser sig nog det med. Till stallet och hade kvällsfodring men gjorde ingenting med Glen, pussade bara extra mycket på han. Och på Sessan hihi. Sofia har ridit ut med sin blivande medryttare så hon behövde låna hästen, lurre för mig. Longerar i paddocken imorgon. Ja, ni märker - rätt otaggad.

Nu ska jag mysa ner mig i sängen, dricka megavarmt te för halsen och börja kolla på min One Tree Hll-box från första säsongen. Love it. Äntligen fredag imorgon!


4 november

Hittade en jätte, jätte gammal bild på glen från de första åren på Rocklunda!! Söööööööten.


3 november

Ehehe, har inte tagit mig tid att blogga på hela lovet. Har varit full rulle men nu är det slut och jag är sjuk. Yey?
Iallafall, varnar först innan, DET BLIR ETT LÅNGT INLÄGG! Ok, here we go;

Mitt höstlov gick från att inte ha någonting planerat till att ha någonting varenda dag. Kommer dock inte ihåg allting, men det har varit mycket stall och mycket bus med tjejerna-. I måndags - tisdags sov Sofia, Loppan och Michelle hä, det kommer jag ihåg ha-ha. Det va kul, och jag visade Skultuna för dom. Stora, stora Skultuna.. På tisdagen gick vi på mysig höstpromenad i parken med Milton. När jag får tillbaka min kamera som råkade hamna hemma hos Amanda, lägger jag upp alla bilder.

På onsdagen sen va jag till stan en snabbis med mamma. Fixade mitt id-kort som borde komma snart, och sen mitt bankort. Finally är jag en bankkortsnörd som ni andra!! Köpte även nått litet klädesplagg också om jag kommer ihåg rätt..

Åkte direkt till fröken S på Rönnby där vi skulle sova för natten. Samma tjejer som i måndags. Kollade på VÄRLDENS äckligaste och läskigaste skräckfilm som slutade med att alla satt i en hög och sjöng "VA DU ÄR SÖT MIN KÄRA LILLA PONNY osv.." lite smått hysteriska. Förutom Loppan då, hon sjöng "TOM OCH JERRY I EN BERGODALBANA ÅH HEJ VA JAGÅKER KARUSELLL" typ.. Hahaha, Sofias mamma stod och asgarvade åt oss. Somnade lugnt efter att vi kollat på finaste barnfilmen Spirit.

Taggade för Stockholm gick vi upp kvart i 6 på torsdagen och fixade oss tills det va dags att åka till tåget. Blev en riktigt lyckad shoppingdag för allihopa, jag och L hittade mest tror jag haha! S åkte direkt till sin pappa och L åkte tidigare hem med sin pappa så det va bara jag och Michopicho som åkte tåget hem. Iallafall, det blev världens bästa dagar med världens bästa tjejer. PUSS på er :) ♥

Åkte till Eskilstuna på fredagen, köpte min kjol på Monki! Sen hade jag och syster lite långtråkigt så vi gick runt lite och glodde på Eskilstuna innan vi åkte hem. Åkte till R en kort stund efter stallet på kvällen, va ju gräsligt länge sen vi hade setts då så det behövdes liksom :)

På lördagkvällen var det Halloween-firande hos Michelle på Önsta/Gryta(?). Blev inte som vi hade tänkt oss riktigt men vi hade kul iallafall. Det blev ju iallafall jag, Michan, Joanna, Robyn, Sofia och Amanda ha-ha.

Söndagen ... gjorde jag typ ingenting alls. Åkte hem från M vid tolv-ett nångång. Vi hade avskedsfika för Fanny som flyttade Stina till nytt stall, vilket va mega mega sorgligt :(:( JOJUSTE!! Jag hoppade på Loppans häst Sessan också. JAG TRODDE JAG FLÖÖÖÖG! Hon va fan helt underbar. Och grejen är, hon ska inte ha kvar henne..
Sitter och tänker på för- och nackdelarna med att ha två hästar i stallet, dubbelt så många kostnader, fler pass blir det jobbigaste för mig. Nu har vi 2-3 pass i veckan. Alltså 4-6 pass i veckan .. Det är det som är jobbigt. MEN jag får börja träna igen, kanske tävla om allting fungerar bra. Dock kräver detta hoppträningar, vilket kräver transport osvosv.. Det är fan mycket att tänka på. Men jag vill. Är det allting som behövs för att klara det?
(Är jag inte duktig dock som ser nackdelarna också?) Hästmänniskor kan ju få ge lite tips om dom har nån lösning..

Nu gnäller foffen att han vill hoppa upp i sängen, han hoppar ner själv men han är lite bortskämd med att bli bärd upp.. Hihi. OCh nu kollar han på sig själv i spegeln och skäller. Söten.

Vi hörs när vi hörs.


RSS 2.0