26 oktober, Just nu;



Så här roliga och trevliga är vi just nu! Kom ganska nyss hem från stallet, red dressyr på Vickevire. Gick ganska bra faktiskt. Nu ska vi fixa oss lite och sen ut i cOOLa Skultuna för att hämta Loppan och möta R+T. Puss.


25 oktober



Mina fina prinsar♥

Morgonfodring idag, skrittur på Glen och paddocken + bommar med Vickan. Gick jätte jätte bra! Imorgon är det dressyr, och sen bor vi här en natt. Nu ska jag pussa vidare på sötmilton :)


zxcvb
















24 oktober

HÖSTLOV! Javisst har jag höstlov nu alltså. Lite så där ruggigt skönt. Och idag ska jag faktiskt bara slappna av och, åtminstonde försöka, ta det lugnt. Ska inte till stallet förrän vid fem, då ska jag bara jogga honom innan det blir myskväll i huset med alla stalltjejerna(ja, räknar linda,catrin och evelina som stalltjejer också såklart;) ). Vi ska basta, äta pizza och bada bubbelpool hihi. Mys.

Ska försöka hinna skriva lite till på min engelskakladd, som handlar om ett viktigt ämne med ytterst lite fakta och nästintill bara egna åsikter. Och det ska inte bli 15 sidor långt, det är bestämt!
Sen ska jag och mamma hinna ut och träna en timme med Milton i skogen/spåret. Den hunden är helt underbar att kunna ha lös, han springer aldrig ifrån och det gör att vi verkligen vågar släppa honom på våra långpromenader. Duktiga foffeliten♥

Får absolut inte glömma bort att jag träffade Frida igår!!!!! Hon är hemma på besök här i Sverige för att skriva högskoleprovet, så igår kom hon först ut till stallet och hälsade på ponnyn. Och sen hem till oss och fikade, åh saknade Frida!! Hon är lite som en extra storasyster liksom .. :)

Satt och kollade på vår- och sommarkläder igår, det va grymt deprimerande haha:( Jag vill inte ha det här vädret längre. Vår. Sommar. Lov. Glass. Sol. Gotland. Sommarlov återigen. Fan. Nu blev det ännu värre.

Ber om ursäkt för de bildlösa inläggen, orkar inte ladda in från kameran.


22 oktober

Gräsligt skön skoldag idag alltså. Började med att vi hade orienteringsprov i Rocklundaskogen. SCARY?!! Det gick bra för oss i alla fall, jag och A gick i mål på hyffsat tid och vi va nöjda över att sprungit hela, långa banan och hittat alla kontroller! :) Sen hem och lunch och efter de hade vi bara hemkunskap men gick hem och jobba istället. Så slutade tjugo i ett och och hade inga lektioner alls på hela dagen ehehe.

Gick ut med Milton på en lång promenad, gud va jag älskar att ha hund. Gud va jag älskar Milton♥
Duschade nyss och ska snart fixa i ordning mig, ska jobba som fotograf på mammas nån jobbfest idag ^^ Snor dock med min R så att jag inte behöver dö själv haha. Enda grejen är att man typ måste .. va finklädd? Alla andra är de och annars kommer vi sticka ut så mycket, så lika bra ha-ha!


Gossip girl på tv nu, Chuck.. Nate..


20 oktober

Jag tänker faktiskt inte be om urskäkt för att jag inte uppdaterar oftare, jag gör det när jag har tid och helt enkelt känner för det. Nu finns dock min brors gamla bärbara i vardagsrummet så det kanske blir lite oftare medans jag glor på mina tvprogram, men den laggar ju lite ibland så det beror väl på hur länge den håller.

Just nu kollar jag på DH, skolan rullar på och vi får nya, stora arbeten varenda dag känns det som. Vilken tur att vi har tid över att mobba allas favorit Jesper haha! Meeeen, vi alla vet egentligen att han älskar oss.. Och kommer sakna oss sen.. Efter skolan idag skrittade jag ut lång långt med Loppan och Sessan, mysigt men blev kallt på slutet. Snart kommer Loppso's nya dunderponny också, men det betyder tyvärr att Sessobesso måste säljas/lånas ut, vilket är synd för hon är söt. Kul dock om jag hinner prova på henne innan hon åker :)

Höstlov snart, har otroligt mycket planerat men ändå inte. Kommer få lov att plugga en hel del, mest hemkunskap, engelska och teknik. Btw, AMANDA JAG TROR JAG HAR TAPPAT BORT MIN RITNING PÅ MIN LÄGENHET?!?!?!?!?! Vart har du din?

I måndags var jag till Bångbo och red igen, hade min finaste Itana den gången. Men hon har inte gått på hur många månader som helst och är gräsligt galen. Hon stegrade, bockade, ryggade och med hennes sjukt starka kraft kan man inte göra så mycket mer än flyga. Men under hela tiden skrattade jag, mamma va hysterisk brevid men jag bara log och log. Jag log för att jag inte ramlade av, jag log för att jag hade saknat hennes bus, jag log för att ... för att det är det roligaste som finns helt enkelt. Och jag märkte tydligt att jag förbättrat min balans något enormt sedan jag började rida sju dagar i veckan istället för tre eller från början en dag i veckan.

Har inte så mycket mer att skriva om just idag, just nu. Måste fortsätt skriva på min bokrecension som ska va klar på fredag, kul att jag började idag.... Musiken ska också in då. Och SO:n. Ehehehe.. Är det meningen att man ska hinna andas också? Jag hoppas fan att utbildningen nu är lika rolig och värd som allt arbete innan, annars går jag och dör.

 


Just nu;


Halvtfixad skjutsar papsi mig till R när som helst. Får se vart kvällen slutar, haha helgplanering är inte vår starka sida! Inte har jag pluggat på hela helgen, men ibland får man faktiskt bara släppa allting. Det är jag fan värd!

Sov till ett idag och vaknade av pussig liten foffe. Idag fyller han 6 månader. GRATTIS!
Kan halvlova ett längre inlägg imorgon + bilderna från i onsdags, ska försöka hinna mellan stall + plugga. Ska hinna rida 2 hästar också. Men men, vi lever livet och nu ska jag ha kul. YEAH TAGGA TILL NU!

13 oktober

Att tävla ger mersmak. Man vill tävla oftare, högre och sätta nya mål. För mig är tävla som ett mål, man tränar och tränar till det där målet, och när man uppnått målet finns det ingen bättre känsla. Det är som ett bevis på att man klarar saker man inte trodde.
Tävlingen i söndags gick hur bra som helst, pållen va lagom mallig, reste upp sig och visade hur snygg han är haha plutten! Nolla i första, bara clear round så vi fick rosett. 0+0 fel i andra klassen också, 10hundradelar efter ettan på grund av den andra hästens stora galoppsprång. Gick riktigt bra i andra klassen, och han måste vara världens bästa läromästare. På Glen måste mab rida i kort galopp till hindret för då tar han i mest och hoppar som finast, i första slarvade jag lite med det och han blev en aning för lång i galoppen så det blev konstigt avstånd. MEN, snäll som han är, rättade han själv till det och hoppade av i ett fint språng. Vilket gör att jag mot nästa hinder är beredd och kan korta upp det, han är snäll och hoppar allting jag styr emot, men gör jag allting rätt och inte bara följer med så går det bättre och sprången blir mer ordentliga. Alltså kan man säga att min hoppteknik bygger på hans otroligt smarta huvud och snälla hjärta ^^.

Ni förstår att jag är nöjd, och vill göra det oftare. Verkligen. Men samtidigt vet jag att det inte går på grund av flera anledningar, men mest att kunna betala två hästar i månaden samtidigt, och tänker då inte ta upp det ämnet förrän om cirka ett - två år. De vet att jag vill, det har de alltid gjort, de vet att det är allt jag vill och att jag klarar av det. Så när tiden är rätt, kommer det bli möjligt. Men inte nu. Inte på ett bra tag. Det är svårt och jobbigt nu, men samtidigt går inte allting som man vill, så i nu läget får jag nöja mig med att lulla runt i skogen på min vackra prins, min bästa kompis :)

Som sagt, gymnasiemässa imorgon. Lite små läskigt, men har egentligen kollat på de två linjerna jag är intresserad av. Och jag känner mig faktiskt inte speciellt rädd och nervös inför gymnasiet, det ska bara bli skönt att komma härifrån. Ifrån gamla Persboskolan, där ingenting är nytt och vet nån någonting om en person, vet snart resten av skolan det också. Antar att det hör till själva högstadietiden att göra, men det är just det där jag vill komma bort ifrån. Jag känner mig redo att möta gymnasietiden, den nya tiden.

Har inte så mycket mer att skriva nu, utan skriver om jag har tid imorgon. Ganska stressigdag, slutar kvart i två och går till stan då och möter syster. När vi är klara - mot stallet och sen hemma väntar plugg med lägenheten till hemkunskapen. Godnattgodnatt!

tävling

 
(mer bilder snart. DAMPBLOGG!)
Skriver långt inlägg efter DH. Gymnasiemässa imorgon + höstplåtning. VI ÄR TAGGADE! Och nu färgar jag håret. OHNO nu börjar det. Puss.


just fade away

Jag vill inte längre.

7 oktober

För det första, jag borde plugga matte, men har inte gjort någonting, varför? För mycket saker i huvudet. Känner mig något otroligt omotiverad till allt och alla just nu. Bland annat, hoppade med Glen idag för Michelle. Och nu är det stopp, han vill inte längre. Och för att se någonting positivt i denna katastrof så talar han verkligen om det, inte bara tvärvägrar som andra. Söten. Har även märkt ett tag nu att han inte vill jobba, han vill inte träna, varken kondition eller någonting annat åt det lite mer "allvarligare" hållet. Så för han är det nu helt ok att lulla runt i skogen barbacka, medans jag vill utvecklas mer och mer hela tiden. Och att få ihop dom här är det svåraste som finns. Jag själv har aldrig gillat att bara rida ut, leka, busa osv. utan vill träna liksom, nu är skogshållet någonting jag kommer få vänja mig vid. Och det är nu allting kommer förändras, allting. Och eftersom det här har pågått ett tag har jag sakta tröttnat, med tårar i halsen och skakade fingrar skriver jag det här, och nu är det som sagt stopp.

I skolan är det kaos lite överallt. Håller på med skoltröjorna, men vissa vill olika saker och allting sånt, och vettefan. Men verkar som vi ka skicka in snart iallafall.. Och luciatåget kommer bli rent ut sagt pinsamt, ingen i hela nian vet ens om ifall nån ens vill bli lucia i år. Eh ja, toppen överallt alltså.

Nej usch, ska ta och dränka allt negativt någon annanstans.


6 oktober

My hopes are so high that your kiss might kill me.
So won't you kill me?
So I die happy.
My heart is yours to fill or burst,
to break or bury, or wear as jewelry.
Whichever you prefer.

Säsongspremiär av desperate housewives, finally säger jag ju bara. Det får vara min höjdpunkt på dagen, annars har mina tankar flygit iväg till andra tankar som är alldeles för gnäggiga för att ens fundera på.

Vi taggar till lördag. Och det andra vi till söndag. Nu vill inte jag skriva nå mer utan bara gosa med den söte.
(GRATTIS MICHAN, HOPPAS DU HAR HAFT EN DESTO BÄTTRE DAG!!!)

hjärta

Och nu känner jag mig genast som världens elakaste emot min ponny, min fina gamla ponny som står där i stallet men sitt fina, alldeles nya täcke från Ullared. Han har lärt mig så mycket, som jag inte trodde att jag skulle lära mig. Han visade mig hur en riktig vänskap va, och att den kan hålla i mer tre år. Jag älskar verkligen dig. Även om jag är otroligt dålig att visa det, och jag kommer inte lämna dig. min fina fina prins. ♥


4 oktober

Alltså, när jag har hittat någonting som jag verkligen vill ha, och då menar jag verkligen, inte typ "mamma jag vill åka till hollywood och bli filmstjärna, fast alla vet att du är för dålig för att bli de"- vill ha, utan på mer rimlig nivå, som faktiskt kan hända. Detta verkar dock omöjligt fastän mamma erkände att hon älskade hästen och att priset var billigt. Ja, grejen gäller då att jag kärat ner mig i en häst - igen. Men inte som förra gången ändå, den här har verkligen något speciellt, och den är inte världens finaste, den är mer.. söt. Speciell. Och när jag har hittat just den saken jag vill ha, blir jag som besatt. Och det hjälper inte att jag sitter och RÅGLOR på bilderna om och om och om igen, fast jag nyss förbjöd mig att göra det. Nu kan jag inte ens plugga, just för att den hästen har fastnat på hjärnan.

Eh ja, jag är hemma. Och vi åkte till Ullared! Mysigt va det, men som ni säkert förstod på texten över, har jag ingen lust att förklara det mer invecklat. Men jag red Stina idag också, hon va mega söt och jag tyckte att det behövde berättas :)

På söndag åker vi till Bångbo, och jag hoppade lite idag. Det gick bra, men ja jag vet inte.. Jag är iallafall nu säker på att det här får bli Glens sista lilla tävling, den här glöden som han hade förut när vi hoppade, finns inte där längre:( Tråkigt, men sant. Så, så får det bli. Nu ska vi bara försöka tagga upp lite till helgen!


1 oktober

Idag är det oktober. Och jag är fortfarande sjuk. Har pluggat heeeela dagen så näej, jag är inte på topp just nu vill jag säga. Men nu är engelskan klar, NÄSTAN, ett kapitel kvar, då har jag skrivit 9 kapitel och alla sidor har minst en bild, haha javisst våran bildskrivare kommer kolappsa och dö.. Känner mig lite halv osocial också, men det får man faktiskt när man är sjuk.

Jag och Miltenonen vandrade till skolan vid åtta imorse, likadant precis som två mumier och lämnade in den. Milton är söt. Och det blev ingen valpkurs idag för oss, bara för att jag är sjuk :( Och igår missade jag att rida Stina, NEJ nu blev jag på ännu sämre humör!!

Nu ska jag väl ta och skriva de där urtråkiga sista,dryga, jobbigt kapitlet i engelskan.
Men då ska jag fan i mig ha mitt MVG också!!

ehehe.. Puss.
 

RSS 2.0