dagens låt

JAG HAR SÅ SKRIVIT UT NO-ARBETET NU!!! Riktigt glad. Och faktiskt nöjd. Jag tror nästan att det blev bra.

Herregud vad jag älskar den här låten
--------------------------------------------------------------------------------------
Broken this fragile thing now
And I can't, I can't pick up the pieces
And I've thrown my words all around
But I can't, I can't give you a reason
I feel so broken up (so broken up)
And I give up (I give up)
I just want to tell you so you know

Here I go, scream my lungs out and try to get to you
You are my only one
I let go, but there's just no one who gets me like you do
You are my only, my only one

Made my mistakes, let you down
And I can't, I can't hold on for too long
Ran my whole life in the ground
And I can't, I can't get up when you're gone

And something's breaking up (breaking up)
I feel like giving up (like giving up)
I won't walk out until you know


Here I go, scream my lungs out and try to get to you
You are my only one
I let go, but there's just no one who gets me like you do
You are my only my only one

Here I go, so dishonestly leave a note for you my only one, and i know you can see right through me so let me go and you will find someone

Hear i go,scream my lungs out and try to get to you
You are my only one
I let go, but there`s just no one, no one like you
You are my only, my only one
My only one
you are my only one

30 september

Sitter här, sjuk och gräslig, med alldeles för hög taggmusik, varför vet jag inte. Men visst blir jag på bättre humör av det :) Gick hem efter första lektionen. Är verkligen super super super förkyld, men måste upp imorgon och gå till skolan med mitt NO-arbete som är klart och jag blev riktigt nöjd med layouten!!
MEN nu håller jag på med mitt engelska arbete, när man ska skriva en kort bok om sig själv & sitt liv. Nu vill jag att NI röstar på bilder, vilken ska bli bilden till framsidan?

Jag har själv ingen aning, så nu får ni chansen att bestämma!!

BILD 1
.

BILD 2.


BILD 3.


Tyck till och rösta nu människor, bild 1,2 eller 3?

update; 22,09

Att träna och försöka med någonting som inte längre ger så mycket tillbaka, är helt enkelt inte lika roligt längre.

Red med Loppan & Sessan. Bort på å-rundan först, ko-rudan och sist lite jobb på trädan. Glen va seg och ful. Dock fin på slutet, men visst tog det sin lilla tid.. Har även äntligen förstått att jag behöver en ny sadel! Den ligger inge bra längre, och min sits försämras. Frågan är, varför köpte vi ingen för tre år sen? Just nu känns det kanske onödigt att köpa en ny, men ändå, vem vet, han kanske lever och kan bli riden i några år till, ska sadeln ligga sämre och sämre då? Det tycker jag ju iof inte alls om..

Och jag är SÅÅÅÅÅÅÅÅÅ klar med biologin!!! Happiness. Det tog ett tag, men lärarna har läst och gillat, så har renskrivit allt idag. Är så himla mycket i skolan just nu, så har gjort upp ett schema till och med, när och vad jag ska plugga med varenda dag. Imorgon väntas renskrivning av engelska innan stallet, inte allt, men några kapitel, och sen efter stallet(innan GREY'S!!) SO om diktatur vs. demokrati. Maha jag älskar att planera mina dagar!

Nu somnar jag snart så ska slänga mig i sängen och försöka krya på min förkylning, min röst är tillbaka lite, men ibland försvinner den bort ett tag. Som nu..typ.


29 september

Väntar på att vattnet till makaronerna ska kokas upp, och sen ska jag till stallet. Har intaget med Fanns, sen ska Glen konditionstränas! Länge sen nu så har kommer va helt död haha. Idag gick vi bara till elva, för att vi skulle hinna äta osv, innan bussen till stan gick. Nervösa som små barn gick jag, A & J emot JB-gymnasiet och mötte studievägledaren. Märkte redan på telefon och genom mejl att hon skulle va rolig, så de va lite lugnande iallafall. Fick en massa information först, sen fick vi gå runt och glo i klassrummen, korridoren och allting. Till sist så lämnade hon oss i ett grupprum med en massa treor haha! Dom va sjukt roliga så de va inte så läskigt som vi trodde. Hela skolan va mega mysig jämfört med våran, och har ju kommit fram till att media är min grej, så den här linjel ligger på plussidan. Har dock inte varit på Hamre än, så jag vet inte.. Ångest buuuh.

Igår skulle vi tydligen ut i skogen på Bångbo, super kul då!!111 Men fick iallafall chansen att rida Zatá. Älskar hästen verkligen. Red sist så att jag kunde passa på att arbeta och lära känna henne medans jag ändå är där liksom. Har träningsvärk som tusan i magen efter hennes OTROLIGT stora galopp, inte världens lättaste att korta henne. Men det gick på slutet och då va hon jätte fin!

Nu är vattnet klart, weeeei.


Just nu;

Vi ska ut på promenad! Men utan bollen ha-ha. Och det är ju typ.. varmt ute?


28 september

JAG HAR INGEN RÖST KVAR! Zero. Noll. Har så jäääääääkla ont i halsen så vet inte vart jag ska ta vägen riktigt! Det här är ju inge kuljul ju:( Iallafall, rätt skön dag i skolan. Vi fick gå hem efter lunchen och jobba med SO:n hemifrån istället, jag älskar att ha Stina maha. Har nyss mejlat till JB också, ska vara där klockan ett imorgon. Jag är nervös!!! Dock, väljer jag att gå där(och kommer in) så är det möjligt att både Johan H & Tessan ska gå där. Så då är jag ju inte heelt utan kompisar :) Hamre har inte hört av sig alls, SUCK. Wenströmska kunde inte ta emot oss heller den här veckan, J&A ska dit och kolla, så verkar bara bli till JB imorgon. Men de är lurre det med.

Sofia kommer hit idag! Eller hit och hit.. Ska hämta henne vid bussen vid halv fyra med Milton, hon ska med till Bångbo ikväll. Är ingen valpkurs idag, så tänkte passa på att rida-igen när jag ändå har tid. Och då ville hon följa med! :)

Idrott - orientering med Bells är bara kvar på dagen. Kommer antagligen inte kunna va med så där suuuper mycket med min hals, men vi kör't på de iallafall ;D

Nu väntar SO, Sverige vs. Nordkorea.

"TA MIG TILLBAKA TILL HAMSTERLANDET!"



Fråga inte ens hahaha..

27 september

Har inte orkat uppdaterat så mycket hos R under helgen. I fredags va vi lugna och bara hade filmkväll, sen vaknade vi mega tidigt och gick ut långt med hundarna. Tills jag åkte till stallet halvsov vi i soffan framför repriser av Idol och Wipeout haha! Jag åkte till stallet, och sen när jag kom hem så hade hon lagat värsta maten åt mig, sötan där.

Duschade, gick till ica, gjorde drinkar, körde jag-har-aldrig bara vi två osv, innan albin kom vid 6 och amanda där efter. Fixade oss då, gick ut vid halv åtta, träffade folk, körde jag-har-aldrig med typ 20 pers till.
Nicole - Jag har aldrig haft en långt & seriöst samtal med en fjäril?
Bara hon som ställer sig upp..
Nån - Exakt hur långt? ..
Nicole - inte så långt, en kvart kanske.
Hahaha. SJUKT!

Sen började vi med utmaningar, stackars albin va ensam kille haha! Meeen han klagade nog inte ;) Dom sjukaste, stördaste och absolut knasigaste sakerna hände, och det vill vi nog alla glömma bort ehehehe...! Tror att jag råkade gifta mig med Amanda & Robyn också, världens finaste bröllop! Albin va blommpojke, hihu:)

Vaknade rätt sent idag gjorde vi, åt stooor frukost och kollade på She's the man. Channing ... ♥, och städade allting, jag åkte mot stallet där Glen fick leka ponnyridning idag. En massa barn där, och plutten är så snäll så alla älskar han haha! Lilla Nova fick också rida, duktiga lilla tjejen. 

Ikväll är det min tvkväll som vanligt på söndagar. Nu börjar One Tree Hill, och direkt efter The Hills säsongspremiären(missade igår) och sist Privileged.

Bilder och filmer från igår i nästa inlägg, vem vågar titta?

26 september

Hoooooooola människor, ruuubsie här :)
jag har fått det stora arbetet att uppdatera äännies blogg, mega kul ju ;) inte för att jag vet vad jag ska skriva men. Just nu sitter vi och kollar på wipeout haha, roligt med folk som gör bort sig x), anna ska snart till stallet och jag ska fixa undan här tills ikväll, då vi ska ut med alla roliga figurer i skultuna (inte för att det finns så jätte många förutom mig då xD haha). Nej nu ska jag inte tråka ut er mer här utan anna får skriva senare själv ;).
// Roobz. 

 

25 september

HELLOW. Sitter i R's soffa med omkring hundra kuddar, har kollat på idol och nu ska vi glo på Disturbia.
Att hoppa gick braao, Glennibenniboo blev tyvärr lite trött på slutet bara. Länge sen vi hopptränade så de va okej :) Söta heeesten. Åkte till Granngården, kom dit 7 minuter innan dom stängde haha lyckat .. Men hann in och köpa müsli, spån, hundmat osv iallafall.

Gick ut med hundarna till centrum lite tidigare och köpte med oss kebabtallrik hem, vi träffade på lite folk också. Alltid lika trevlig! :)

Fyyyfasen va jag har samlat ihop vuxenpoäng idag alltså!! Har ringt till både John Bauer-gymnasiet och Hamre-gymnasiet. Bokat studiebesök på tisdag eftermiddag på JB, späääännande! Hamre skulle ringa upp mig, ant. på måndag, så tyvärr måste jag prata med dom igen. Men okej då..

Vi höres imorgon vaaaa, hejsåsvejs.

Min man


update; 21,38

Milton duktig idaaaaaaaaag. Övade mycket på inkallningar, och det är han jätte duktig på så idag lyssnade han mega bra. :) Och föreläsningen va mycket intressant, hon pratade bra, skullle nog aldrig orkat lyssna i över en timme annars.

Vidare till stallet, mamma va ute och gick med Glen i en halvtimme medans jag och Milton(hihi) fixade allting annat. Hann inte rida idag, men imorgon ska vi hoppa iallfall! Och köpa müsli + spån, weeei.
Fredag = helg - bo hos R till söndag. Kommer bli alldeles great, få vuxenpoäng, sen ska vi träffa folk och busa på lördag osv ;D

Ops nu börjar tv, nattinatttt.

update; 17,28

Äntligen en lite posivtiv nyhet. Nu kan jag åka till valpkursen fullt koncentrerad.
:)


24 september

Sjukling idag också. Men mår bättre idag, knappt nån feber kvar och ha bara ont i huvudet nu. Valpkurs ikväll också, Milton är lite trött idag, än så länge iallafall.. Han ligger i sängen och bara degar, meeeeen nu ska vi ut på promenad så nu får han allt piggna på sig. Är föreläsning om "Klicker-metoden" ikväll också, kul med huvudvärk då..

Nästan klar med kladden för NO:n också, hade som mål att få en vecka att förbättra på den + renskrivna, och idag är det precis en vecka kvar. Toppen liksom! SO:n, de mesta av kladden klar imorgon, är på gång. Sitter för mig själv och skrattar åt allt Nordkorea skriver om sin diktator Kim Jung-il hahaha..

Nu är de väl dags för promenix, borde kanske äta lunch också, klockan tre eheheh.

Ny design

Jag behövde någonting nytt, enkelt, halvtråkigt som förklarar mig själv som person. Så min nya design får se ut så här än så länge helt enkelt, klaga gärna om ni tycker att det blev sämre, men hade haft min gamla så länge så de va dags för något nytt.. :)


Har feber och är sjuk. Ätit frukost bara på hela dagen. Det här är inge kul :( Men iallafall, nu är det Idol, och SEN ÄR DET DUBBEL AVSNITT AV GREYS ANATOMY SOM BÖRJAR IDAG!!!




23 september



Tycker den gjorde sig mycket finare i svartvitt, right? Gillar den. Lite dålig kvalitée dock.


I worry I won't see your face light up again

Hösten 2009, som förut såg ljus, mysig, färglik ut har aldrig någonsin sett mer regnig, kall, grå och hemsk. Det kommer bli ett jobbigt, synligt halvår - för allihopa. Men precis som vanligt lämnar Vi detta för oss själva och lämnar det speciellt utanför internet. För Våran skull.


Och helt plötsligt har jag varken någon lust med att åka till stallet, plugga eller vara social.

22 september

Hola! Qué tal? Nu uppdaterar jag, och nu blir Joanna glad. Hon är söt. Haha. Nu har vi lunch, och sen engelska + musik. Har fodring med Fannso idag också, och nu vill inte jag skriva nå mer. Hejdå :)

Muy muy bien.


update; 22,16

Dutti Milton på valpkursen idag. Lite springig dock, men det va svåra övningar så det va förståeligt. Bland annat kontaktövningar som uppvärmning, sen skulle vi få med hunden, vart vi än gick, utan att hålla i kopplet och bara ha de runt handleden. Med en bushund som tycker att alla andra valpisar är roligare, va det här skit svårt, men till slut blev han trött efter allt spring och då va han duktig :) Sen skulle vi byta hundar med varandra hahaha. Mja.. Det va spännande. Jocke(?) fick Milton och jag hans jakthund Lucas - heeeeeelt crazy. Och kanske liiite lite starkare än Milton hahaha! Så i början när jag inte va beredd och han bara drog med mig flög jag hahaha. OCh när han väl satt ner framför mig så ba dök han mot mig och överföll mig med pussar ehehe... Men vi lyckades bli kompisar till slut och busade runt :) SÖT HUND! Tror att Milton skötte sig också, men såg inte så mycket. Nästa gång är redan på torsdag, och då har vi en föreläsning om "klicker-metoden" efter utepasset. Spännande.

Har räknat lite på Glen's foder, men blir nog att vi börjar köra med müsli 1 oktober. Blir billigare och bättre så. Han tycker nog att de är godare också ;) 

Nu..somnar..jag.snart.. 

21 september

GRATTIS JESPER IVERSEN!!! Orkar inte leta upp någon bild på tönten, men han kan få ett gratti iallafall hihi:D Va glad att vi sjöng för dig på busen i lördags, och att du fick rosen .. :)

Redan vart i stallet, blev en lång skrittur på plutt som gått mycket de senaste dagarna. Så han fick en liten vilodag idag. Har pluggat resten av tiden, mest om hjärnan då. Valpkurs om nåra timmar, ska träna lite innan. Men först kolla på början på Disturbia. Shiaaaaaaaaa.....<3


uppdatering; 22,22

DET SPÖREGNAR UTE!! Verkligen jätte jätte mycket. Är nyduschad,hade inpackning i håret också, m-m-m.. :) Jag & R va ute och gick i över en timmeför attvakna till liv. Hjälpte lite men är lite smått död förtfarande. Sen fick vi ett super vi satt där i centrum med dom och degade ända tills det började regna vid halv nio så då drog vi hem. Hihiiii.

Kollar på film nu, imorgon är vi lediga igen! Ska hinna med att plugga, åka till stallet och valpkurs som vanligt på kvällen. Och då behöver jag & M träna lite också :) Fullspäckat schema är inget ovanligt precis he-he.. Nu vill jag ha nånting att dricka så hej så längeeee.


20 september

Lyckad kväll som bara den alltså. Idag är vi sega hela bunten, har ont i hela kroppen, speciellt fötterna efter att ha gått så mycket och ryggen efter tunga väskan med allas tröjor/jackor + Robyns klackar i.. Men det va SÅ värt det! Hahaha speciellt bussen. Kom en sån här röd Londonbuss ni vet? mitt i stan så vi impulshoppade på den och åkte runt hela Västerås typ. Ocheftersom vi hade allsång och sjöng med hela bussen så älskade han guiden oss så vi fick åka var vi ville, OCH Jesper fick en röd ros för att han fyller år på måndag hahaha. Sen träffade vi på två killar där som åkte med oss hela tiden, Emma började ragga upp dom och bytte nummer? Så råkade vi träffa på dom i Vasa sen senare så då hängde dom med våran folkklunga. Grym kväll. Tack allihopa, ni vet själva ni 30 pers som va med, ni är klockrena! Det här måste göras om.



Ska till stallet nu efter det här, sen träffa R för att hämta mina saker från igår. Borde plugga också. Meeeeeeeen, vi höres.


Joanna gästskriver;

Hejhej på er alla nu ska jag bara säga de att Annapanna är en jätte underbar vän. Hon gör mina skoldagar bäst jag kommer alltid minnas alla bra tider med henne. Hennes hund Milton är sååå himla söt. Idag gick vi och titta på fronda han är såsnygg jag fick en krona av han jag blev fan galen när han kom upp på scenen :D<333
Nu är vi hemma hos Robyn och fixar oss eller Anna och Robyn gör jag sitter och prata med Hoppe hahah de var så jävla kul när Hoppes mamma och pappa br¨kade med ett par de såg ut som skulle bajsa på sig.
Men nu ska jag dra och fixa mig puss hejjj <333333
Love u Anna <3

19 september

Tjhello. Sitter på golvet hos R nu. Kom hit för ett tag sen, Hoppelito är här. Taggar upp med musik, började redan vid ett då FRONDA hälsade på lilla Skultuna. SNYGGGGGGGGG!!!!! Och en hockeykille från VIK va där också. APSNYGGGGG!! och visst har jag deras autografer på min vänstra arm;) Miltons förtjänst på den sista killen hahaha hundtricket? Om ungefär 4 minuter ska vi börja fixa oss och jag och R leta kläder. PEPP PEPP PEPP för ikväll nu folket!!!



Hahaha stenhoppe ser värsta liten ut...

18 september



HEEEEEEEEELG. Och en bra helg dessutom kommer det bli. Börjades idag med att bli bjudna på middag hos min käre bror och Linda! Mysigt. Och imorgon är ju kulturnatten, vi har taggat hela veckan och räknat ner dagarna nästan hahaha. Nu är det på g! Jaja, nu har jag ju inte så mycket mer roligt att skriva.. Haha förlåt Joanna!

16 september

Hohoho, en massa människor som glor in på bloggen varenda dag även fast jag suger så på att skriva. Puss på er! Alltså.. Jag har egentligen ingenting att skriva mer än skolan dödar mig - redan. Ska skrivit ett KORT(lägg märke till ordet kort, jag är super dålig på att skriva kortfattat) arbete om hjärnan och nervsystemet till v.40. JO TJENA!! Då ska vi även på studiebesök på gymnasieskolorna.. Har dock försökt fixat så att Sofia och jag kan åka till Hamre samtidigt och kolla :) Annars längtar vi vad är det nu... 20 pers?  tills lördag. Ruuuuuuuuggit kul. PEPP PEPP PEPP. Och helgen efter det. Allting kommer bara flyyyyga iväg.

Eh ja.. Idag hoppade jag med Glen. Han va jätte söt. Och pigg som ett ånglok. Men fin och det gick bra!
Dåså, då ska jag duscha nu, har inge mer att skriva förtillfället ha-ha..

14 september

Idag var det exakt 9 år sen jag tappade min första tand. Om några månader ska jag veta vilket gymnasium jag ska välja. Så jag har ingen lust att skriva. Jag hade för en timme sen, men när det väl ska skrivas ner vill inte fingrarna lyda. Ett försök;

Igår var jag hemma hos Robyn och hennes familj hela kvällen, Jag älskar seriöst den famljen. Mysigt va de! Världns bästa. Imorgon är vi lediga på grund av öppet hus i torsdag. Och idag va det ponnytävlingar på Rocklunda, Loppan skulle va med på både Sessan och Monte. Sessan missade jag men det hade gått bra och L va nöjd, Monte blev halt på framridningen så då va de bara att åka hem för plutten:( Fannsan(SOM HAR TAGIT KÖRKORT, GRATTISSSSS!!!!!) och Sofia kom och vi åkte vidare till Hamre där det va SM & NM i voltige. Kul vare. Så blev vi så sugna att prova på så vi provade lite "voltigelight" på Glen hemma i paddocken hahaha. De va kul och F va värsta smidig. Roliga tjejer där va.

Nu vill inte jag skriva något mer. Vilket jag inte tänker göra heller. Varm oboy med grädde och LP väntar. Hejs.

-

Det värsta somnåginsin kunnat hända, kommer nu hända. Och jag har ingen aning om hur det kommer sluta.

Ni ska bara veta att ni är bland det bästa jag har.

dutti foffe. fin hest.

På valpkursen skötte sig plutten braa, det va svåra övningar med han lyssnade på bra och koncentrerade sig på mig :) Fasar dock för nästa måndag och den övningen hahaha, det kommer va små hundvalpar överallt!!

Och nu har jag hittat en jätte jätte jätte jätte fin häst. Csodás(krångligt namn..) heter den, Ungersk imp. val f-2000. Tävlad upp till 110cm bara på grund av ryttarens intresse. Finns i Halland och va inte alls dyr. Mycket bra pris. GE MIG:(! Så himlans fin. Ska visa mamma imorgon. Hahah.

De känns som om det är dags för mig att sova snart.. Har ont i huvudet, halsen och fryser. känner mig allmänt krasslig. Skippar att glo på LP idag, ska börja på säsong 2 och vill ju inte kolla klart. Då blir det ju så jobbigt. Då får jag väl hitta på nånting annat nudå. Hejsvejs. 


8 september

Hellelu. Kom hem för ett tag sen, knappt gjort nånting alls i skolan. Är klar med tidningen så vi segade oss genom dagen. JOANNA ÄR TILLBAKA!!! yey. Brun är hon också :)
Nu ska jag bara äta lite snabbt och sen åka till stallet, hinner inte rida så mycket för måste hem till valpkursen ikväll! Idag ska vi berätta lite smått om våra hundar samt börja med några lätta övningar, läskigt... Har insläppet med Evelina också,så bäst att jag skyndar mig nudå.



Vi måste även ägna en tanke åt Fisken! Idag åkte han, sorgligt är det :(


7 september


världens bästa.
Idag har jag varit riktigt segdeg. Men det är söndag, så det är tillåtet. Åkte till stallet och tog in pållarna i TOTALT SPÖREGN(!!!!!) vid fyra. Suuuuuuper kul :)... Sen blev det fint på himlen så jag och Sofia red till Gockstagrusvägen och busade lite med ponnysarna. Pigga va dom! Glenni va så söt med teddy på tränset också hahaha.

Imorgon är en ny vecka i skolan. En ganska fullspäckadvecka både i skolan och hemma. Bäst att jag lägger mig tidigt då.

Såklart måste jag kolla på ett LP-avsnitt.. Men sen så kan M & jag sova!

5 september


Och som vanligt vill inte bloggen lägga upp några fler bilder. Jag hatar det här!!! Och nu ska jag skriva ett klagomejl :o

På bilden ser ni nu min finaste sak här hemma :) En av Erik Lantz, trummisen i Neverstore för er som inte vet, mycket använda och utslitna trummpinnar. Åh den är så fin ^^

Rocklunda gick inte så bra idag men söt va stina iallafall. Det är hon alltid. Red lite snabbt på Glen eftersom Fannsan ville ha sällis i stallet haha. Va på slingorna och körde lite tempoväxlinar. Han lyssnade mycket bra :) Hostade dock en super massa, vilket inte är så bra, inte alls. Åh jag som va så sugen på att hoppa imorgon.. Vi får se hure blir't.

Hörssshej.


jdgfjbnmmbmbgmmfmm_arghhh!

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIH!!! Kommer få världens grej i min hand imorgon :) OCH MICHELLE DÖR AV AVUNDSJUKA PÅ MSN. OCH ROBYN PÅ TELEFON HAHAHAAH. Sitter fortfarande och gapar med hakan ner i golvet. Hahaha. TACK CALLE!!

min helg är SÅÅÅÅÅÅÅÅ räddad nu.


Blev ni nyfikna nu? ;) Berättar och visar imorgon, hahaha nattinaaaaaatt.


update; 20,59

Sen sist jag skrev så har dagen rullat på ganska finfint. En rolig lunchrast som började i matsalen då vi garvade åt en kille i femman som sås med potatis, inte tvärtom. Han vart nog lite smårädd.. Sen gick vi till Bellas och Robyns lektion där dom va helgalna!! Hahaha. Holmér hotade med att kasta stolar på Blondie och Eve på grund av deras dåliga killsmak hahaha. Jag älskar verkigen deras klass, så livlig jämfört med min :p .. skönt att deras lärare inte bryr sig om jag är där när dom har lektion på mina raster då;D När dom hade slutat gick vi till deras grupprum där tvn finns. Hoppe och Fredrik spelade x-box och vi(läs:jag) blev irriterade på att de alltid dog. Dåliga killar.. Fick även rätt mycket gjort. Svenskan, som handlar o gymnasievalet och framtiden, vart jag klar med på förmiddagen. Engelskan är bara allt med utseéndet kvar och då måste jag vänta på Joanna, som kommer hem imorgon wiehej!!, så fick börja med nästa engelskagrej. Ska skriva en kort bok om mig själv, mitt liv och min framtid - på engelska såklart. Hann skriva tre sidor om mitt liv och min fritid sen slutade vi.

Iväg till stallet vid fem, Glennsi står inne nu så allt är mer som vanligt nu :) Planerade även inför morgondagen med Fanny. Hemmatävling på Rocklunda väntar på oss! Tänkte börja packa de jag ska ha med mig redan nu så jag slipper gå upp ännu tidigare imorgon. Tycker kl 6 räcker ganska bra... :)

Min kväll kan annars beskrivas med två enkla ord - Lipstick Jungle.

Puss & godnatt på er!


4 semptember

Är i skolan och har engelska. Så otroligt tråkigt när inte Joanna är här och hjälper.... :( Håller på med våra efterrätter till våran resturang, namnförslag tas gärna emot!, är seeeeeegt. Och har ju bara vart här i litem er än en timme .. Och nästa torsdag tar vi skolkort. dör.dör.dör.dör.

Nu har jag inte så mycket mer att säga, det här känns ju värt.


3 september

Idag har jag ridit både Glen och Vickan för Michelle! Sofia var också med, först på Manne och sen på Fisken. Det gick ganska bra båda gångerna, Glen har ju inte blivit riden så allvarligt under sommaren så det gick bra för att va första gången på länge :) Vickan är ju lite svår, hon är helt tvärtemot Glen, vilket egentligen är bra för då lär man sig båda. Nöjd vet jag väl inte om jag är, men det är en lång väg kvar till mina mål. Även då blir man nog inte nöjd, de blir man nog aldrig, på riktigt. Inte jag iallafall, inte i nuläget.

Frös ihjäl gjorde jag också, regnade helahela tiden.. Så nu kom jag nyss ut från ungefär världens längsta dusch. Håret blir så slitet och usch efter regnet så hade i den absolut bästa hårinpackningen just nu. Den kommer ifrån nått lyxföretag i Stockholm som mamma fått från någonstans. HELT AMAZING! Håret blir så himla lent och fint efter det :) Så nu känns det fräscht!

Idag fick vi(jag) även träffa Michelle för första gången på typ evigheter.. Hihi ♥

(förlåt för de supertråkiga inläggen utan bilder, men bloggen vill ju verkligen inte ladda upp några. står bara att webbsidan ej kan nås osv. D.Ö.D!!)


2 september

Idag har varit en dålig dag. Igår va också en dålig dag. Har spenderat värenda jäkla rast på robyn och bellas lektioner, deras klass är helt underbar:( Vi skulle även till skogen med alla femmor,sexor och sjuor, jotjena va! Vi nior va där i fem minuter efter luch, sa hej och gick hem. Så vi slutade kvart i ett ;D Love it.

Va ute på långpromenad med min plutt. Sen har jag hunnit med o longerad Glen, orkade inte bråka med han idag. Sen red jg lite på Fisken i paddocken. Kommer ha träningsvärk imorgon, men bra gick det så visst vare värt det! Imorgon börjar dressyrträningarna. Fyyy va jag kommer va död efter det här. Så nu tänker jag faktiskt gå och sova. Klockan tio. Godnatt.


RSS 2.0