globen here we come!

så, nu harj ag kollat på bästa madagaskar & druckit milkshake. HAHA - melman är min kung:D! ska gå och borta tänderna och sen lägga mig i mitt himmelrika av sju kuddar och sova eftersom jag kommer behöva gå upp mega tidigt imorgon. och sen kommer jag hem på natten, så blir ingen uppdatering förrän på måndagkväll. hoppas på att hinna färga håret då också. ha de så bra imorgon, för de vet jag att jag kommer ha!
finns på telefonen hela dan(mp)

godnatttttttt

-

har nyss ätit tacos och ska snart slå på madagaskar, haha kommer nog gråta av skratt - jag älskar filmen!
"julbilderna" blev väl inte så jätte bra, men de va lite konstigt ljus osv ..

rtnfomgjckjvkc! de går ju inte att ladda upp bilder :oooo jag får ryck på bloggen!!!11111111111

lördag

jahapp lördags igen,vaknade av att pappa väckte mig vid ett och kom nyligen hem från stallet. red i paddocken, underlaget där är helt perfekt nu. och perfekt kan man väl säga att de gick, obeskrivlig känsla när allt går som de ska. han trampade verkligen undersig i galoppen tillochmed, något stolt ;D puss på min älskling!

sitter i min säng och kollar på visningar från globen från dagens program, sofia är ju där nu och michan&fanny igår. och det är helt sjukt men om cirka fjorton timmar så är jag där, det är jag som får se allt live medans resten av mitt stall är hemma och tittar på tvn, hihih! och shoppa det ska jag verkligen göra, så de bara ryker om det'=D

bir inge västerås & tjejer ikväll , blev bara jag och amanda till slut och det är ju inge kul att bara va två personer. så a vi får se kanske nästa gång? sen ska jag ju upp tidigt också .. så ja jag hoppas på att filmen blir klar tills ikväll, men det verkar det ju aldrig bli ..

ska åka till ica med m&p för att köpa godis till imorn och hårfärg eftersom ajg fått så stor utväxt, sen tänkte jag dra med mig mamma och ta kort på ett par jullampor, haha svårt o förklara men de ser så mysigt ut. äsch ni får se resultat senare. nu ska jag gå och ladda batterierna till blixten så att jag har i reserv tills imorrn!

så mega värd att se

nu har jag kollat på edward scissorhands, och a .. så hemskt och jag tycker så synd om han så vill bara springa och krama han ! och slutet liksom, jag som verkligen aldrig brukar gråta till filmer;o men åh jag älskar den!

okej, ska försöka samla mig och somna nu, är skit trött.
godnatt !



tänk att enkla ord kan göra så ont

happy friday

wohow wohow wohow idag är jag på bra humör, jag fick VG på mitt glosprov thihihih ! superduper liksom. och sen så är det helg också, OCH OCH OCH OCH GLOBEN PÅ SÖNDAG! åh. längtar så att jag skulle kunna dö=D!

nu ska jag gå och äta kladdkaka&glass och kolla på film, hejsålänge:]

it's hard to say i miss you, it's hard to stand here alone.

kom hem mega sent, vid tioså fick lov att sätta mig ponnyn's box och plugga so .. men känns som om jag kan alla nu, supergreat ! nu gäller de bara att inte få blackout på provet hä-hä ;D. pratade med michelle som ska till globen redan imorgon också, hon va värsta pirrig, som ett barn på julafton typ haha:D vi lovade varann att vi ska byta bilder med varandra så att vi får se från alla dagar thihi.

nu är det dags för mig att gå och duscha, sen länga mig i min säng och bara sooooooova. får somvanligt en liten halvtimmes sovmorgon eftersom vi ska träna, sen orkar jag inte platta håret eller nått, så grymt skönt.

eftersom vi har kvällsfodring imorrn också har jag fixat två filmer som jag tänkte kolla på imorrn kväll/natt, den ena är edward scissorhands, har aldrig sett den men när vi snackade om den i skolan idag verkade den bra och värd att kolla på, tror jag kommer tycka om den:), och sen en av mina favoriter, så tragisk men ändå så bra - syskonen baudelaires olycksaliga liv, va skit länge sen jag såg den men ååååh den är ju så braaaa. ni som inte har sett den måste se den, verkligen! så ja där är morgondagens kvällsunderhållning ^^,

nej nu håller jag på att somna, godnatt allihopa.

 


...'cause i feel like it's going to break apart (8)

hejsvejs, torsdag igen - vilket betyder att imorgon är det fredag & helg,
och inte vilken helg som helst utan världens bästa, tjejerna på lördagen,globen på söndag osv..


gick till eve med robyn&bella direkt efter skolan för att skriva vidare på våran kärlekslåt till musikbetyget, vi har hela texten klart nu och melodin också. spelat in den har vi också gjort, HAHA. tror att vi alla blev nöjda medbåde texten&melodin, den är bra och våran brygga fastnar verkligen på hjärnan. så de blir nog bra, nu är det bara musiken kvar och det jobbigaste - att sjunga den för alla -. - men äsch !, imorgon har både jag & eve prov på SOglosorna så vi har gått och förhört varann hela dagen, skönt att inte va ensam så att jag kan få hjälp ^^, känner mig säker på alla på Gnivån,och känns som om jag bara ska satsa på det den här gången eftersom det är så sjukt mycket som ska va inlämnat nu innan julbetygen sätts.

ska åka till stallet och ta hand om lillen nu, får se om det går att rida nånstans eftersom det är så blött ute nu.
det visar sig, kommer hem efter att vi fodrat hästarna !


amanda,du hjälper mig med glosorna imorgon vaaaaaaaaaa?

in the end, it doesn't even matter how hard you tried.

usch ja, kände i mina benhinnor nu igen när jag gick upp för trappan när jag skulle duscha. alltid höger(knäbenet). hoppas verkligen inte att allt kommer tillbaka, uh de va ju så jobbigt:(

nu ska jag iallafall sova, och imorgon imorgon imorgon imorgon - vill ni veta vad som händer då?;

my brothers kamera och blixt is coming back to mig !! iih överlycklig. nu hoppas jag bara att snön ligger kvar till åtminstonde lördag så att jag hinner gå ut och fota på min favorit-ta-kort-årstid,
och sen får jag ju ta kort i globen också, happyface !

hm .. ajuste, godnatt!

k
GREYYYYY'S TIMEEEEEEEE!

-------------------------
vem ska jag spela?
vem ska jag låtsas att jag är?
vad ska jag säga?
vad kommer du tycka om den jag är?

när hela världen står utanför,vem ska jag spela då?
kommer du förstå?
när hela världen står utanför,vem är jag för dej då?
kommer du förstå, vad jag säger då?


somliga går alltid framåt och andra tillbaks,men vi vill egentligen alla exakt samma sak.
ditåt går dom, dom liksom jag,och jag går här bakom exakt likadant.

very bad onsdag

usch ja, dålig dag på alla sätt och vis. körlektionen gick botten och ville bara sluta sjunga (n) men sen , såklart & som vanligt - blev jag på helt strålande humör när jag kom till stallet. och sen red jag ut barbacka med sofiapia i den mega höga snön, på å-rundan va de typ en meter hög lössnö HAHA. och sen barbacka på våra busponnysar - de kan ju knappast sluta bra. haha. vi kastade oss ner i snön och bara låg stilla i typ fem minuter,sjukt .. ;p. sen så rejjjsade vi lite, hoppade upp & ner på hästarna , slänge oss ännu mer i snön osv .. .hah riktigt kul som vanligt. ikväll ska jag duscha och plugga lite matte, sen så är de ju grey's ikväll också - tjoho ! 

spenderar min tid med att lyssna på lite gamla låtar nu, åh alla minnen med dom.
alla låtar jag har sjungit med min syster, men åh. jumper & winnerbäck liksom :')

du är resan som jag velat ska ta fart
du är gåtan som jag aldrig löser klart
du är början på nåt nytt och nånting underbart
för mig, för mig, för mig

när hösten kommer och tiden gått för fort
när allt känns på rutin och redan gjort
ska jag samla mina krafter och göra nånting stort
för dig, för dig för dig

kvällsuppdatering

ojoj sitter och sover , är helt död .. dagen blev lika rolig som jag trodde, kom hem med en t-shirt,tröja & lite smink o sånt. sen åkte vi hem med tio i tre bussen och mötte en liten pettson på bussen:] sen hem & upp till bångbo, och åh. stog på lappen att jag skulle ha itana, min itana. åh blev så glad. och vi skulle rida ut i snön, i all lössnö. så sjukt mysigt, & underbarare häst kan ju inte finnas ! jag älskar henne, på riktigt. spelar ingen roll hur fort det går, hur mycket hon busar eller hur många gånger hon slänger av mig - jag har aldrig litat så mycket på en häst, nånsin.
(förutom glen då men de är inte samma sak) och de plågar mig att se henne ha ont i benen, och att hon får lov o stå i 5 månader och sen bli riden i nån, och sen vila flera igen. uuusch, vill bara utrota alla slags skador.

nu ska jag gå och tvätta bort sminket och sen sova, imorgon är det skola och sen buss till stallet. öva luciasånger ska vi ju också, tjohoo:D

nattnatt.

shoppa med bästa vän !



nu är jag fixad & redo för att gå till bussen om tio minuter ,
solen skiner och båda har pengar - den här dan kan ju bara sluta bra haha !
hörs när jag är hemma igen, annars ikväll efter stallenx2:)

studiedag

nu har jag kommit hem från gymmet och fått massvis med shoppingpengar av mamma, thihi:D ser fram emot idag, har inte gjort nått med amanda(+kanske r) på länge och tycker att de är dags nu!

ska springa upp och duscha nu & sen fixa i ordning mig lite smått sådär ..
våran buss går 11,35 så jag har god tid på mig, skönt:)

eddie's in the sunshine ;D

   
bilder från när ewe va i stallet med oss i söndags,
tagna precis innan stina&eddie började stegra, HAHA!

en månad kvar till julafton!!

hejs ! idag har vi inte haft några lektioner på hela dan, har haft massa prat & föreläsningar. sen vid två åkte jag bussen med oscar,jeppe och johan, hoppade av vid gneggs och hittade en busig fannsan i stallet:D sist av allt red jag på min sötponny(som förövrigt va snorpigg och drog som en apa idag) i all ny snö som kom idag, mysmys. dock höll jag på o ralma av nåra gånger, men jag klarade mig  ^^

och nyss slog det mig, nu är det bara en månad kvar till jul. cirka fyra veckor till julafton, det är ju sjukt hur tiden går fort egentligen. nyss va de 23juli & jag fyllde år. nyss hade vi sommarlov. nyss hade vi börjat åttan. nu har vi snart gått en hel termin i åttan, och har bara ett halvår kvar. ett halvår innan nian. ett och ett halvår innan gymnasiet.
tiden bara försvinner, hur vet man om man spenderar den på bästa sätt ?


imorgon har vi studiedag men jag får inte sova ut nånting, ska upp halv 8 och iväg med mamma och träna.
sen hem i nåra timmar och sen tar jag,amanda & kanske robyn bussen in till stan för tjejdag. sen är de ju bångbo på kvällen såklart !


nu ikväll är det halvt en tvdag igen, prison break så sent som kl tio. men sen har jag tänkt o ge nya beverly hills-serien en chans, kanske bra kanske dålig. lika bra att kolla på första ;D. sen kanske soglosorna dyker upp igen, lite matte och sånt .. sen somsagt sova rätt tidigt -.- 

men nu säger pappa att filmen på tv börjar igen, återkommer later:) 


/

har ingen lust att skriva idag .. blev kaos i stallet och har väl ungefär 10 bulor i pannan efter råttan, aj typ. sto+föl hagen är sönder osv.. men iallafall så va de väldans kul att träffa ewe, thihi:D:D vi alla saknar dig ews;(

idag har jag förresten fått mina tre första julklappar, tjatade massa på mamma så hon kom ner med ett par mysvantar,nya tofflor och vääääääärldens mysfluff halsduk ! perfekt för kalla vintern, tack mami<3

nu har jag kollat på tv,badat med värsta mycke badskum och sen kollat på wallander, och nu så börjar den igen så nu måste jag slänga mig i sängen, sen ska ja sova så godnattttt. 

söndag

nu är jag vaken,pigg också. eheh eller inte .. ska väl äta nått snart och sen åka till stallet,
fanny ringde ochväckte mig för typ en timme sen -.- får se om jag låter hästen vila eller ej,
han har blivit riden många dar på raken nu. hörs under dagen sen, hejs!
(psst! .. oth & gg ikväll:D:D)

slutet på en lördag

nu har både broder & syster åkt hem och det är lugn och ro här hemma igen, firade mamma och bara låg i soffan hela kvällen, rätt skönt eftersom jag är sjukt trött efter att gått upp halv åtta imorse .. är slut i kroppen också, har ont överallt. så ska nog sova ganska snart, ska bara kolla på sista delen av kungfu panda som jag har kvar. haha den är alltid lika bra!
(ja klart att jag kollar på barnfilmer:D)

imorgon kommer ewe samuelsson till stallet, efterlängtad är hon ju verkligen!
hon hade två sköthästar hos oss förut men som flyttade 5 timmar härifrån,
verrry synd eftersom vi nu knappt ses. det ska firas med kladdkaka & skratt såklart, 
sen ska jag klämma in en tur till gymmet och träna lite med mamma också, men vi får se när.

nu väntar bästa filmen, godnatt allihopa !

bushästar i snön&tårta

hemma igen, red ut med michan&virre på slingorna ett tag. de hade kommit mer snö och va precis perfekt underlag:D och haha, glen va ju lite pigg kan man väl säga. han bockade,kickade med bakbenen och hoppade upp och ner hela tiden. sssssjukt kul, skrattade så mycket så att jag nästan började gråta. och när glenni höll på så började vickan busa med michan så hon bara flög i luften som en vante - HAHA. söthästar. roligt vare iallafall och sen red vi tillbaks till stallet och tog in resten av hästarna. ska snart äta tårta och fira mamma, vad som händer ikväll visar sig, är på skratthumör,hähä.

mammas födelsedag !

hejsvejs, vart uppe i flera timmar redan. åkte till stallet och släppte ut hästarna vid åtta,sen hem direkt igen. har nyss slutat kolla på road trip haha. ska tillbaks till stallet om typ två timmar och ta hand om ponnyn,rida och sist ta in alla hästar igen. men först ska jag kolla så mycket som jag hinner på bästa kungfu panda, tihi.

GRATTIS MAMMA! ♥


godnatt

nu börjar scrubs & sen ska jag sova,nattkattsvart.

fgyhj9up9o5irg78i

and all the times you promised me that everything would work out in the end,
you were gravely mistaken.

men bläääää jag har tråkigt.och är hungrig.och hatar johan palm.
och imorgon ska jag upp halv åtta - jo men roligt de här är då!!

fredagkväll

hemma igen efter att ha vart i mitt älskade stall i över fyra timmar - jag kommer aldrig tröttna. red ut med sofia&michan i snön, blev både rejjs och mys. fast såklart saknade vi fanny;(
 
kollar på idol och är bara allmänt trött på allt,
dålig dag igen. två dar på raken. jag blir galen snart !

fredag

äntligen äntligen äntligen helg, morten kommer kl 15,30 och skor min&michans häst, men jag tar 15,55 bussen in eftersom jag har kvällsfodring sen. seg men ändå skön skoldag, slapp sista lektionen och fick sluta direkt efter slöjden.
volleybollen på idrotten va grymt kul som alltid, och oseriös som altid.

nej nu ska jag gå och kolla lite på vänner sen göra i ordning mig och gå till bussen, hejsålänge(:



det finns alltid där längst bak i huvudet, och ibland kommer
det längre fram i tankarna än vad det borde göra.

torsdagkväll 22,13

nu är det godnattnattnatt ! har kollat på höök & snyggefreddy:)). imorgon är det fredag, ska bli sjukt skönt med helg. men a, får väl se hur de går med provet, finns väl inte så mycket att göra åt saken när man är som mig.

iallafall, godnatt.

oturstorsdag?

jo men smidigt anna, verkligen! eh ja, imorgon har jag SOprov på rätt många glosor, men såklart har jag glömt pappret så att jag inte kan orden.  kommer väl ihåg kanske ... fyra ord på gnivån och fyra på vg/mvg - jippie! dehär kommer ju bli lyckat. va ska jag göra nu liksom? apkvhnrgrk va irriterad jag blir, att allting ska hända på samma dag -.- , iallafall ska mamma springa in till skolan, hämta pappret och lämna till mig på gymmet eftersom jag&a ska träna på morronen, så får lov att plugga ihjäl mig då!! så a amanda, du hjälper mig right :D?

nu ska jag till stallet men vi får väl se om man kan rida eftersom jag inte har nå vinterskor/broddar(!!!!!!!!)
hör av mig sen,hejs.

-

kollar på oth så hinner bara skriva lite; överlevde både skola&tandläkaren fast båda två va jobbiga .. och nu är tydligen morten(hovslagare) sjuk & kommer inte idag. skitdag uäh.

weirrrrd.

knepigt hur humöret kan försvinna och ändras på såhär kort tid egetligen,
jag menar, nu sitter jag här med nervös/jag-vet-inte-vad-klumpen i magen igen när de känns som om jag nyss skrev ett inlägg där jag började att jag va på bra humör. knasigt. men nu ska jag iallfall sova, sova bort känslan som inte borde finnas till.

imorgon ska jag både till tandläkaren kl 15 och sen så kommer hovslagaren kl 17,
sen så får vi hoppas att jag&michi hinner rida lite i snön också. nu ska jag slänga mig i sängen, hejochgodnatt!

 
om du bara visste hur mycket du är för mig.
aldrig vill jag lämna dig, min fina prins

-


ge mig någonting nytt


säg inte orden om du inte menar dom

tisdag & onsdag

hejsan hopppsan! är på mega braigt humör nu även fast jag fryser som en isbit, hähä.
roligaste ridturen i mitt liv idag HAHA! men först om igår eftersom det vart så sent att skriva igårkväll;

tisdag: elevens valdag dåråå, åkte buss in vid nio och gick till vlthuset, spelade nått spel och gick runt och kollade. sen fick vi typ en timmes rast påstan då vi gick och provade kläder, kollade i affärer och fikade - mysiga flickor thihi. sen åkte vi till skolan och började skriva rent lite på datorn o så .. sen slutade vi och jag åkte hem och kollade på "skräck"film och sen vid halv 6 va de bara att åka till bångbo. och ja där dog jag verkligen på riktigt. stog på lappen att jag skulle ha mezcalito.och eh a, han är blind. helt och totalt blind på båda ögonen, vilket betyder att han fullt litar på mig, fast han inte ens känner mig.och han är en hingst.bara det liksom. men jag har nog aldrig träffat en så snäll och lugn hingst i hela mitt liv, han va den gosigaste och mysigaste någonsin. men de va så sjukt läskigt att rida han, går inte att beskriva känslan. att sitta och tänka på att han inte ser nånting, han ser inte staketet,marken - ingenting liksom. han litar helt på mig och om jag inte svänger så springer han rakt in i staketet. usch haha. så i början gick de sämst eftersom jag bara satt och tänkte på hur hemskt de måste va för han, och hur mycket han faktiskt litade på mig. satt stel som en pinne eftersom dryga fado(också hingst men han tror att han är kung så de är lite skillnad på dom ^^)också va i paddocken, undrade bara hur lång tid de skulle ta tills jag ramlade av och dog, haha.. men sen på slutet när jag kännde hur han hade vant sig med mig på ryggen kunde jag äntligen slappna av lite och då gick de rätt bra:). men a .. de va läskigt på riktigt haha. ibland glömde man bort att han inte såg nått så höll på att rida in i staketet nåra gånger x) stackare som fick lov att stå ut med mig igår, haha! sen åkte jag till ponnyn en snabbis, puss på han.

onsdag: idag har vi bara renskrivit allt och letat i tidningar hemma hos bella. sen efter lunch hade vi inget o göra i en timme så vi satt och kollade på bilddagboken&youtube med alla våra grabbs, sen fick vi sluta vid två och då tog jag bussen till glenni. och och och de bästa; de började snöa när jag gick!! helmys liksommmm. fixade allting och sen kom fanny&sofia o lekte med mig:D och när de snöade som mest tog jag&sofia ut våra små ponny's och red i snöstormen. och HAHA så kul, både glen&manne blir helt galna när de är kallt och snöar så dom bara drog och drog, vi hängde som vantar. haha sen rejsade vi på trädan, och dom bara ville bocka och busa med ossssx´), och sen slutade de snöa och då skrittade vi hem utan stigbyglar och med långa tyglar och pratade om hur underbar vintern är, hur mycket vi älskar våra hästar,hur mysigt de är med snö osv.. hahaha knäppa är vi. sen åkte jag hem med pappa och nyss slutade jag kolla på filmen 1408, jag slutade kolla efter halva typ eftersom jag kom på att jag aldrig kommer våga va i stallet ensam om jag ser klart på hela, för de spökar ju faktiskt på riktigt på höskullen :p så nu sitter jag här och lyssnar på musik:) m är på gymmet och p på hockeyträning, skönt att va ensam haha.

 lilla mini upptäcker sin första snö=D
 r,a&b påväg till bella imorse
(klicka för större bilder)

nu ska jag gå och göra nånting annat, hejsålänge!


Disturbia

 
kollade nyss på nyaste disturbia filmen, haha jag typ dog.
i början va den rätt seg och jag ville sluta kolla men sen blev jag fast och på slutet vart den brao, mucho bra!
kanske lite overkliga lik i källaren bara^^
nu drar jag till bångbo, soloong!

snabb uppdatering

hej allihopa! elevensval idag, på förmiddagen gick vi på stna, provade kläder och drack kaffe typ ^^ mysmys. fast regnade ju-.- sen tillbaks och intervja folk & imorgon ska vi börja med tidningen"Comet" haha. ska kolla på film nu och sen bångbo, sen såklart glennan. hemma vid nio-tio. hejs!

och hjälp vad många som skriver på min blogg nuråååå=D


under konstruktion....

Herrejesus vad Anna får ha gästskribenter på sin blogg idag. Nu är det the big sister som är här och spökar lite. Bloggen är väl lite under konstruktion just nu, ni ser säkert att jag gjort lite ändringar. Ja, svårt att missa kanske ni tycker......



Roligt detta att designa lite, kanske borde göra en fin renovering (ELLER KANSKE RENT UTAV EN ROTRENOVERING?) av min egen blogg? http://karinwittur.blogspot.com



Hejdå!

/Karin

-

oshit, jag dör 615446gånger om, besökarna har dubblats på nåra timmar:|
puss på er:D!!

början till en ny design.....

nu sååå har de hänt lite grejer här på min sida!
i love it redan men ska komma lite mer smått & sånt senare(:

prison break va bästigt som vanligt & min man är snyggast hähä!
natti

mellanslag

buhuu.. de här med design är ikke lätt;( ser ju apfult ut just nu, tycker att min syster kan komma hem nunu!!!

söta mami

HAHAHAHA ja som ni kanske ser på inlägget innan så va de min mamma som tog över min dator en stund:D!
eh ja .. va ska man säga ? hoppas att jag får mina julklappar ändå haha;D men men, puss på min sötmamma

tillbaks till skolan och första dagen på en ny vecka, fick reda på att vi inte har nåra lektioner imorgon & på onsdag - elevens val. och sen på torsdag va de nån föreläsningsgrejs halva dan. skönt med bara fredag som heldag! angående elvensval så kommer jag ha nån tidningsmediasak , kunde inte välja eftersom dom flesta va fulla redan men tog de som bella&robyn hade så de blir nog roligt:) .. skulle till stan imorgon och om de blir som förra året slutar vi redan vid lunch, jaaataaack!

hos glen så va de mys som alltid, red ut först barbacka med fleecetäcke & filt thihi. sen blev det lite jobba i paddocken i skritt&trav, dock så va de lite hårt - tyvärr .. piggelin va han iallafall, märker att han känner på sig att de börjar bli kallt ute, då brukar de ju bli piggare. ikväll ska jag bara ta de lugnt, duscha,kolla på prison break(missa ejejejej!!!) och plugga lite matte sisådär ..

har länkat en sida till min syster och även gett henne mitt lösenord hit så att jag förhoppningsvis kan få en lite finare design här på bloggen, roligare när den är lite personlig:), nej nu ska jag gå och hitta på nånting, hejdå så länge !

Angående julklappar av tomten eller ej.......

Hej lilla Anna, de är mamsen som skriver. Håll dig frisk och glad samt jobba på ordentligt i skolan så kanske jultomten kommer till dig på julafton!  Och skulle han inte göra de, så ska du tänka att han har säkert fullt upp att åka till alla snälla barnen och inte hann med dig. Men du klarar dig ju ändå som redan har de mesta man kan önska sig,eller hur? Fortsätt vara snäll,glad och duktig så ska du se att det lönar sig ändå. Minns att tomten ser,hör och vet allt du gör lilla Anna....Kram från mig.

nattnatt

så, nu är allt packat & klart inför imorgon så nu är det dags för mig att sova:) eller ja, ska väl kolla på tv en stund först eftersom jag fortfarande är såhäääääääääär piggg^^

kommer att åka till stallet direkt efter skolan imorgon och kommerr väl hem sen vid fem, så hör av mig då nångång,
ha de bäst, hejs&godnatt!

sunday in the stallet

japps så var det söndag igen, imorgon börjar en ny vecka och jag ska till skolan där jag inte har vart sen i tisdags. haha. kommer va sjukt trött men finns inget man kan göra.

och det första jag såg när jag tittade ut genom köksfönstret va att det SNÖADE!!!! skrek nästan av lycka:D älskar snö&vinter - men hatar när de är slaskigt och uäh -.- vilket det är nu eftersom de slutade snöa redan vid två typ .. :(
men iallafall, jag och min sötponny hann rida runt i snön en stund. MED FILT iiiiiiiih, plockade fram stooora tjocka vinterfilten så att jag slapp frysa om benen- mysigt värre liksom! sen så kom Catrin från rocklundastallet och hälsade på med sin dotter idag också, hon letade väl mest efter fanny och stina men hann hälsa på både glen&manne också:)) åh, va stolt jag blev när hon berömde och sa att han hade blivit sååå fin.hihi.

resten av eftermiddagen har jag pluggat, är klar med so:n som skulle vart färdig förra veckan men eftersom jag va sjuk så är den klar nu ;d . sen har jag matten men den behöver jag ju bara göra lite på, och den tar jag efter min bababababa: tvkväll! japps, och på söndagar är det först nya avsnitt av one tree hill & sist gossip girl, dom får ni verkligen inte missa ju.

nu tänkte jag slänga upp nåra bilder från min&glenni's lilla rid/skrittur idag, haha. går ju inte o rida nånstans så hade inte så mycke o göra ^^
 
först kom vi ju förbi alla stona, & då vill han ju klart visa upp sig och sin snygghet;D

sen kom vi till trädan och där va de ju SNÖÖÖ och då blev han piggelin eftersom han också älskar snö:D wiiiihoo här går det fort!


sen frös vi så då gick vi in till stallet och lekte med michan igen=D

thaha tänk så roligt man kan ha på en liten uteritt på typ en halvtimme;d
nu ska jag ta mitt godis och slänga mig vid tv, laaaaaater!

ett mycket onödigt inlägg som är mycket onödigt att läsa hih.

nu är den stora frågan, varför går jag inte och lägger mig? klockan är ett och jag är snortrött, plus att jag inte får sova länge imorrn eftersom jag måste ringa fanny om hamre precis när jag vaknat, om vi ens kan åka dit. vill verkligen åka dit, både att kolla på hästar och sen så såklart få skratta av sig lite med den lilla blondinen haha. men ja, som vanligt har vi ingen skjuts, tycker att hon ska fylla 18 nu istället för nästa sommar,dumma unge!! åh, perfekt då ju. menmen. har inte vågat frågat pappa eftersom han kör så mycket ändå, och hennes mamma måste kolla på viktors(fannysbror) bandymatch, hah x). jag vet iallafall att jag måste plugga, både matte och so. men mest so so so so. fast lite duktig har jag vart idag, har damsugit redan today så slipper städa imorgon. hä-hä. och sen kan man ju knappt rida nånstans så jag kanske kan sova liiiiite länge :-D! och, varför skriver jag om det här? onödigt. fast ni behöver ju inte läsa:]

myskväll förresten - spicy hot, godis, syster & beck gillas gillas!

naaaaaaaaaaattiitnatti


-



m&p är vääääldigt sega så ladddar upp den här i brist på annat ..
har märkt att jag bara har typ två bilder på mig själv så .. ^^,

en lördag

lördagen i helhet;
sov till halv ett, åkte till stallet en kvart senare, red runt + hade insläppet, kom hem för nån timma sen, är fort. småkrasslig så får ikke leka med min panda:'(, äta och köpa godis med syster + m&p.

frivillig som vill köra mig & fannsan till hamretävlingarna imorgon? ehehe, hjälp oss.
jag saknar amanda, resten osv .....


i wish i still could call you a friend, i'd give anything.

har haft värsta musikdagen idag, har sjungit så att jag har blivit hes och lyssnat på musik genom hela dagen, underbart haha!

har också äntligen fått vara i stallet,åh va jag har saknat han:( men började med att rida lite på manne, och då blev jag så himlans hoppsugen så ställde upp ett hinder och hoppade nåra skutt, i början lekte han tönt och höll på o vägrade&småstegrade -.- men sen när han hoppade så gjorde han de verkligen på riktigt. iih. helt sjukt hur bra han kan hoppa när han vill, känns näästan som man flyger;D sen vart han mycket trötter så då fick mamma gå runt lite med han medans jag lånade tyglarna och hoppade upp barbacka på ponnyn(som hade blivit lite longerad av mamma) och tog nåra småskutt på han med, har inte hoppat barbacka på han på ett år kanske och dåkänner man ju verkligen hur han tar i även på ett litet 60cm hinder :p dunderponny typ!  sen började de regna så då åkte vi hem och kollade lite på idol.

  söthästar!


/ forgetting all the hurt inside i've learned to hide so well,
pretending someone else can come and save me from myself .
i can't be who you are, i can't be who you are..

g'night

har nyss gått heeela långa vägen (på typ 10 meter) från tvrummet till mitt rum, ska snart slänga mig ner i min mysiga säng och kolla på scrubs. har fått mamma att inte ringa förrän på måndag till läkarna eftersom jag känner mig bättre nu, även om jag inte tror att jag fortfarande mår dåligt då men men de är bättre att säga så till henne haha.

funderar på om jag kanske borde ta en promenad imorgon, mest för att känna hur de känns när jag är uppe och går, jag menar de längsta jag har vart ute och gått sen i måndags är från brevlådan och till huset, eheh.. känns ju bra! vill så gärna till stallet imorgon, har både manne och min ponny att ta hand om, och såklart att man vill passa på att rida manne när man får chansen, så får se om jag bara longerar glen så att jag orkar rida den andra lilla vilda ponnyn ;D

spenderade min kväll genom att kolla på ice age 2(somsagt, animerade filmer i mitt hjärta haha),titta på höök och ringa in lite saker i olika tidningar som jag önskar mig i julklapp. jaaaaaaaaaaadu, snart snart snart är det jul !! iiiiih.

nej nu måste jag stänga av datorn om jag ska hinna borsta tänderna innan tvn börjar, godnatt allihopa♥

"sankta lucia sankta luciaaaa..."

mår knappt bättre än igår så stannade hemma idag också, vad är det för fel på mig?


ensam hemma ikväll igen, fast nu är dom och fixar idkort till sig och sen till stallet. valde(eller ja, valde och valde - mamma sa mer åt mig) att stanna hemma från pållen idag, bättre att jag är hemma både ikväll och imorgon så att jag kan bli frisk på riktigt och gå i skolan hela nästa vecka.

har inte gjort nånting idag,knappt pluggat nån so fast jag behöver. malin&niklas kom över med matteböckerna så att jag kan göra lite sånt i helgen också, mest för att jag inte ska känna mig ihjälstressad nästa vecka när jag kommer tillbaka.

sitter med alla möjliga luciasånger på hjärnan och passar på att sjunga ut på riktigt nu när ingen är hemma, och om man tänker efter så är det verkligen inte långt kvar tills vi går där i kyrkan och sjunger, thihi mys!

nej nu ska jag sluta skriva onödiga saker och gå och leta efter en film, hejsålänge

tvpppaus

reklampaus inlägg, men blir bara ett mega kort eftersom jag måste hinna borsta tänderna också ha-ha;

mår fortfarande dåligt och febern går upp & ner, helkonstigt. och om jag inte är bättre tills på fredag så kommr mamma ringa doktorn nonono:| okej, jag erkänner nu, första dagen va de skönt att va sjuk men nu håller jag på o klättra på väggarna, jag har sjuuuukt tråkigt hela dagarna, vet inte va jag ska göra .. eller a, vad jag kan göra utan att svimma, typ :p

jaja, finns väl inte så mycket man kan göra antar jag, kanske jag ska rensa mina garderober imorgon? om jag orkar förstås. eller så tar jag bara en av dom haha. och sen så hoppas jag att jag får följa med m&p till stallet imorgon, behöver ju liksom inte göra nånting, vill bara krama sönder han!

men ojojoj, nu är pausen snart slut på scrubs & jag måste springa och borsta tänderna,

godnatt på er ♥

 pusspusspusspusspussssssssss på favoritinnanmanskasovaserie

sjukonsdag

hejhej .. har egentligen ingen ork alls till att skriva eftersom jag sitter här med feber och mår allmänt illa. har vart sjuk tillochfrån i en vecka nu, så mamma funderar på att ringa läkaren så att jag får ta blodprov och sånt äckligt, och jag säger nejnejneeeeej jag hatar sprutor,läkare & allt sånt , så jag hoppas att hon väntar lite till!!

både mamma & pappa är borta och jag har tråkigt, m är på gymmet och p är på sin hockeyträning,jag dörrrrrrr.
dom åkte till min fina ponny utan mig, buuuh.
dock fick han ju lite motion eftersom sötsofia sa att hon kunde rida lite:)

usch på att må illa, ne nu vill jag bara sova................................


åh ta mig till gotland,gran canaria, ja typ vartsomhelst just nu:')

gfgddiopåäölghnm

sjuk sjuk sjuk sjuk sjuk sjuk sjuk sjuk sjuk sjuk  sjuk sjuk sjuk sjuk sjuk

jappsjapps, ännu en gång .. sov inte en minut inatt pågrund att att jag mådde så äckligt illa,
och sen när mamma kom ner satt jag på golvet,
helt kritvit i ansiktet och feber för hela slanten,



så tjoho på mig just nu alltså, allting fungerar precis som det ska!

- ironisk så att det bara skriker om det,
är ensam hemma och ska duscha nu, sen är det dh.
får se hur de blir imorgon, saknar min ponny:(

ett väääääldigt onödigt inlägg som ingen egentligen behöver läsa:)

antar väl att jag gör den här listan för att slippa plugga, haha ...

Namn:  Anna, resten behövs ikke.
Din ålder: fjortonsmå
Civilstatus: singel 
Bor: hemma i skultuna, fast iof mest i stallet.
Syskon: en braig syster och en braig broder.
Hårfärg: från början blondaste blond, just nu mörkmörkbrun och kommer se ut så hela vintern, funderar på att göra ljusare till sommaren sen.
Ögonfärg: mörkblå
Skostorlek: 38/39
Längd: 1,65cm typ
Läser: läser inte så ofta
Framtids objekt: vet verkligen inte..
Har du en bästa vän?: ja absolut. fler än en tillochmed!
Har du en pojkvän/flickvän?: nej
Var shoppar du helst?: visby eller stockholm
Har du några tatueringar eller piercings?: näej, öronen dårå men de räknas väl kanske inte
Favorit färg: brun,grå,svart,vit - ha-ha ........
Favorit mat: amandas och min mat, eh ah gillar inte o prata om mat;p
Favorit ämne i skolan: kanske svenska,engelska typ
Sport: blir hästarna mer och mer för varje dag
Fras/mening/uttryck: har ingen
Nakenbadat?: antagligen när jag va liten
Varit kär?: mjo.
Tar du droger?: verkligen aldrig
Vad använder du för schampoo?: allt för färgat hår
Vad lyssnar du på just nu? taking back sunday - new american class hero(?)
Vill du gifta dig?: kanske kanske inte
Hur många MSN-kontakter har du?: 133, nyss rensat
Pizza eller choklad?: choklaaaad
Guld eller Silver?: båda
Är du kär?: no
Hur tidigt går du upp?: vardagar - 06,37 helger/lov - 11-15
Vilka hatar du?: tycker inte att man ska skriva ut det på internet, eller alls säga det till någon
Vilka bryr du dig om?: min familj,min häst och mina kompisar
Vem/vilka tycker om dig mest?: knasig fråga
Vad har du på dig just nu?: mjukisar,linne och underkläder
Vad ska du göra ikväll?: plugga SO, duscha och titta på prison break & sova
Är du seriös?: när jag vill och det behövs
Vilken tjej gillar du mest i din klass?:  a,r.b,e
Vilken kille gillar du mest i din klass?: a,b,j,v
Vad gör du nästa år?: går i skolan typ, vet inte
Är du uppväxt i stan eller på landet?: landet antar jag
Gillar du att laga mat?: nja sådär
Märkeskläder eller secondhand?: det jag tycker om ?
Hur många par skor har du?: mångamångamånga, men använder bara fyra kanske;D
Vem är snällast just nu?: meh konstig
Vem är sötast just nu?: min lilla ponny 
Vem är bäst just nu?: samma som över och apanda
Använder du hårspray?: jappsss
Brukar du läsa horoskop?: hah ja faktiskt
Har du körkort?: näjnäj
Äger du några converseskor?: jo de har jag, cirka fem par tror jag hehh=D
Favoritdjur?: häst och hund
Äter du frukost?: ibland
Bläck eller blyerts?: jo men de tänker man  på också ..
Vad har du för mobiloperatör?: comviq kompis såklaaarrtt
McDonalds eller Burger king?: donken
Äger du ett busskort?: japps
Dricker du blå, grön eller röd mjölk?:  grön
Vad såg du senast på tv?: simpson
Vad är det första du skulle göra ifall du vann en miljon?: resa, shoppa massa och spara tills senare.
Hur svarar du i mobilen?: hallå, hallluuuu.
Vem ringde dig senast?: sofia in the stall
Vad sa den du ringde?:  haha massa, lite knäpp är hon ju, typ vilka fodringar som fanns, när jag skulle komma o leka med henne och elin, om jag skulle rida, om hon fick rida, om att hon tar hand om glen i januari en vecka osv .... ;p
Vad har du för klocka?: en svart som jag aldrig använder
Senast köpta skiva?: neverstore tror jag .. va typ ett halvår sen
Senast spelade skiva?:  håkkkkkkkkan hellström
Är pandor söta?: thihi jaa
Vad dansar du till?: musik
Dansar du bra?: men
Vad är klockan nu?: 20,56
Är du snäll?: nejnej:D
Politik?: vaaa
Göteborg är?: en stad
Din nästa utlandsvistelse?: 14 januari gran canaria
Är du snygg: verkligen inte inte inte
Om du va tvungen att avliva ett djur som endast va 1 månad gammal vilket djur skulle du avliva då? spindel,orm typ
Dö lycklig och ung eller dö gammal och bitter?: ung & lycklig
Hur många bor i ditt hus?: tre personer
Hur många timmar sover du per natt?: vardagar - typ 7ochenhalv^^ och på helger - 4-14 haha
Hur många gånger idag har du sagt jag älskar dig till någon/något ?: ingen gång alls
Hur många gånger har du varit kär?: pass
Hur många svärord per dag?: nu börjar listan bli lite jobbig :p
Hur många frukter äter du per dag?: en typ
Höger- eller vänsterhänt?: höger
Humör just nu?: halvt sjuk, rätt dåligt och a blä.
Favoritgodis?: maltesers & kitkat!<3
Är det nåt du absolut inte äter?: jau
Musik just nu?: känns som jag har svarat på en sån här redan ? oasis-wonderwall
Fisk eller badkruka?: fisk lätttt
Favoritväder?: varmt och sunshiiiine ;M
Spelar du nåt instrument?: näj inte längre.
Morgon- eller nattmänniska?: natt
Sparare eller slösare?: olika
De bästa du vet?: oh finns mycket
Bästa film?: har ingen speciell
Kommer ihåg din första kärlek?: mjorå
Älskar du henne/honom fortfarande?: haha gudnej!
Har några homosexuella vänner?: nej
Ser du på kärleken som ett misstag?: mjo ibland så.
Bio eller promenad?: beror på med vem/vilka.
Är du åt höger eller vänster (politiskt sett)?: ingenting har ingen koll
Är du kittlig?: jaaadu
Stjärntecken?: ett lejooon
Äckligaste insekten?: gräshoppa
Det här är jag bra på?: -
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja?:finns för många att välja mellan D:
Chips, morötter eller godis?: morötter,gurkor&dipp:)
Skriver du dagbok?: njae, har väl den här till att skriva.
Har du någon pojk/flickvän?: nej
Gungar du på stolen?: ibland inte alltid
Hur många kusiner har du?: väldigt nåra
Bästa årstiden?: sommar sommar sommar sommar sommar sommar <3!!
I julklapp önskar jag mig?: systemkamera, oth boxar,bärbardator,platt/vågtång,pengar,parfym m.m
Anser du att man får skylla sej själv om man slickar på en lyktstolpe mitt i vintern?: hahah jo de lär man ju göra
Vilken färg har du på tapeterna?: blå tyvärr, men snart vitt&svart/guld ihihi
Vilket är bäst? - Julafton eller din födelsedag?: julafton tror jag, de är mysigast iallafall
Ljust eller mörkt bröd till frukost?: ingeting
Vad gör du helst - Spelar dator eller ser på tv?: förut vare datorn men har tröttnat så nu faktiskt tvn=D
Bor du själv eller tillsammans med någon?: med familjen
Är du mörkrädd?: lite
Släpar du fötterna efter dig?: jau
Är du rädd för blod?: ibland
Första begravning?: min mormors moster tror jag
Första stora resa: turkiet -06
Första konsert: kommer inte ihåg 
Senaste djur: hund:(:(:(:( (bara häst nurå)
Senaste stora bilresa: oj .. vet inte
Senaste stora bussresa: vet inte
Senaste dryck?: saft
Senaste dusch?: igår och snart igen
Senaste skjortan du haft på dig?: ´vet itne
När hade du senast ont i magen?: idag
Vilka pratar du med på msn?: ingen just nu.
Vad har du för färger på naglarna?: normal ?
Vad har du för byxor på dig just nu?: mjukisar
Har du hål i någon tand?: nejjps
Kan du vika din tunga 3 gånger?: hahah har aldrig provat men tror inte dee
Vad använder du för skor?: converse,tygskor,

 
(gammal bild från förra julen)


pluggpluggpluggplugg

jag.orkar.inte.plugga.so.

buuhuhuuhuhuhuuhu jag orkaaaaer inte !

en måndag

jausch ja, ville inte vakna upp från min dröm inatt så de tog hårt när mobilen ringde kvart i sju huuuhu:( och precis som jag trodde är jag fortfarande sjuk, har gått och velat spy ner alla människor runt omkring mig, men har hållt mgi kvar i skolan för att inte komma så mycket efter.

nu tittar jag på one tree hill som vanligt(kärlek!!)och väntar på att m&p ska komma hem så att vi kan åka till stallet, resten av kvällen kommer min näsa va nere i SOboken , fast såklart ska jag kolla på prison break klockan tio!

nu plingar min teleflon, antagligen från mamma, måste springa och svara innan hon tror att jag dissar henne, haha!

en söndag

försökte skriva tidigare igår men min blogg ville inte leka med mig -.- iallafall så har jag inte haft så mycket för mig idag, har mest sovit halva dan, vart i stallet och firat farsdag. hann inte träna idag heller, men jaja ..

har börjar mått illa idag,och känns som om jag är hungrig fast jag verkligen verkligen inte är det, helknäppt.men tänker gå till skolan imorgon iallafall, har inte vart där sen i tisdags och känns som om det är dags nu. vill inte och kommer vilja ännu mindre imorgon , men finnsj u ingenting man kan göra åt saken ..

nu ska jag packa min väska tills imorgon och fortsätta kolla på filmen som jag börjat på, kommer nog somna rätt tidigt eftersom jag va uppe o kollade på joeyboxarna till fyra igår he-heee ^^

-

20 sanningar om mig själv:

1.
när jag precis hade börjat med fotboll så sa min tränare att vi skulle nicka basketbollar(knäppt jag vet), då fick jag den på näsan och skrek att jag aldrig mer ville spela fotboll, men gick på träningen redan nästa dag, haha.
2.  jag har verkligen fler killkompisar än tjejkompisar, umgås bara med ett antal tjejer.(a,r,b typ)
3. jag är verkligen tokkär i animerade barnfilmer, bästa som finns!
4. många säger att jag mer är som en kille än en tjej ibland, haha-.-
5. jag och min mamma är typ bästisar ena dagen och fiender nästa;D
6. jag är ofta yr och "småsvimmar" rätt ofta, har för lite av nånting i kroppen.
7. jag hatar att sakna folk, det är det värsta som finns.
8. jag har bestämt typ 20 killar som jag ska gifta mig med när jag blir stor ^^
9. jag hatar barn, tycker bara att dom är jobbiga och äckliga.
10. jag har sovit 19 timmar i streck en gång.
11. jag är och kommer alltid vara en hästnörd.
12. jag älskar att ha saker planerade.
13. jag blir nästan tårögd när jag ser julavslutningen i globen, underbart!
14. jag älskar när killar kan sjunga och spela gitarr.
15. jag verkligen hatar när man börjar prata på msn först när man lär känna nån, då blir man alltid så blyg i verkligheten.
16. förut när jag inte hade kollat på one tree hill så hatade jag det och nu är jag typ besatt.
17. jag älskar blair i gossip girl, haha.
18. jag har fått min musikstil från min bror och min syster, nästan allt jag lyssnar på har dom tidigare lyssnat på.
19. jag använder hälften av mina kläder, förstår inte varför jag har köpt resten x)
20. jag blir äcklad så fort nån pratar om mat, kan inte prata om det


brist på rubriker,he-he

tjossan ! har inte haft tid och skrivit med gick inte till skolan i fredags heller, så nu tror jag nog att jag äntligen är frisk:D idag har jag vart uppe sen halv åtta(hade utsläppet), sen kom jag hem och hann precis duscha och byta om lite snabbt sen drog mamma med mig en snabbis till stan, och vidare till erikslund,riktig mamma&dotter dag typ ^^. hittade massa saker, en SKIIIIIIIIIITstor palm som har flyttat in i mitt rum, paddar(till benen) och kylgrejs på hööks, en svart kofta och sen masssaaa julpynt till både mig och till stallet ! hihi mysig dag vart de, fast okej - vädret svek oss lite.. nu har jag precis kollat på min "må-bra-film", haha kollar alltid på den när jag behöver le, blir typ glad av den;D

imorgon kommer resten av the family hit för att fira farsdag med tårta och mat, sen ska jag träna och till stallet också, och sovasovasovasova!

laaaaaater.

-

ajuste, jag höll på att glömma bort - ett måste på tvn ikväll;
EMA2008 såklart, på mtv 21,00 kolla kolla kolla !!
:D

-

hejhej, en liten update mitt i önskelistskrivandet, thihi ja jag håller på att skriva önskelista nu! fast änsålänge har jag bara kommit på typ fem saker med den kommer nog växa snart;D

först och främst vill jag ha One Tree Hill-boxarna, helst alla men de kan jag ju drömma om^^ sen behöver jag en ny plattång eftersom min börjar bli dålig, systemkamera såklart men det vet vi ju alla att det inte kommer inträffa, och sen har jag bara kommit på lite småsaker :D fast självklart är jag öppen för förslag haha. nu ska jag gå och kolla på tv, harreee(:

i brist på annat typ

   
SNAAAAART SÅÅÅ LIGGER JAG DÄR OCH DÖR AV LYCKA(:
ja jag har tråkigt och är klar med musiken OCH jag är hungrig och har inte ätit på mega längeså nu ska jag ätaa,HEJS!

torsdag

morrsss, nu har jag precis slutat kollat på film, träningen imorse gick bara bra, fick lite nya övningar osv:) ska börja skriva rent min musikrecension nu, har bara orkat skrivit kladden tidigare.

wihooo! nu skickar min syster sms och skriver att hon har hämtat ut annabiljetterna,tjoheeeeej.
återkommer under dagen(:

aops, man känner sig ju sååååååå uppskattad, verkligen..


godnatt för mig

så, nu har jag nyss borstat tänderna och innan det kollade jag på nån film med m&p,missade grey's idag bara för att dom hade paxat tvn och mina kanaler är som bortblåsta -.- buhuu. får väl kolla på reprisen istället:)!

mår fortfarande apilla och har ont i huvudet, så har bestämt med mamma att jag inte ska gå till skolan imorgon utan väntar till fredag och ser;( känns både dåligt och skönt, dåligt att inte träffa amanda,bella,robyn och alla andra men skönt att få sova ut och bara vila. dock måste jag gå upp halv åtta och träffa min sjukgymnast;/ fast iof så kan jag ju gå hem och sova sen:] nej, nu väntar världens bästa scrubs på mig=D

godnatt söta läsare! 

förhoppningsvis tillbaka igen:)?

som ni säkert märker har jag vart borta från bloggen ett tag, rätt länge om jag kollar efter. men jag har haft så mycket i skolan och bara valt bort datorn helt enkelt, och som ni också ser har jag valt bara en enkel design nu tills vidare. jag kan ingenting och har ingen lust att ha dom som redan finns, men jag ska sätta mig ner med min syster(http://karinwittur.blogspot.com/) som kan fixa lite små detaljer,så snart ser den nog bättre ut.

mitt liv rullar på som vanligt, just idag har jag vart hemma pågrund av att jag är sjuk. märkte redan igår att jag inte mådde bra och va nära på att svimma ett antal gånger under dagen. idag mår jag lite bättre, har fortfarande mega ont i huvudet och mår lite illa. och såklart, korkad som jag är, åkte jag till stallet idag ändå. ville så gärna träffa min lille söte prins eftersom jag inte gjorde de igår(sis hade för jag hann ej), och sen så fick jag ju bara loooov att skritta ut barbacka med mystäcke på med fannsan också, de va ju så länge sen jag skrattade med henne liksom ! så ja, nu sitter jag här, helt kritvit i ansiktet och jag får ibland lov att stödja mig mot nånting när jag är uppe och går. konstigt det där, vet inte riktigt varför det händer. men men ..

jag börjar redan känna att det närmar sig jul, under höstlovet började den första snön falla ner från himlen och då blev jag glad. jag älskar vintern! den är så mysig, med julafton,lucia,julpynt och allt liksom. thihi. och jag började räkna ner dagarna tills globen horse show för typ en månad sen men nu, nu är det inte långt kvar !!
 
och ännu fler saker att längta till har vi bokat nu, igår tog mamma pappa till datorn och bokade utlandsresan som det inte är så jätte långt kvar. jag har bara flugit en gång innan, och det var 2006 när vi skulle till turkiet. jag kommer nog dö;(
iallafall så blev det underbara gran canaria den 14 januari, vi bokade en tvårumslägenhet den här gången så att jag får ett eget rum, så att jag kan sprida ut mina kläder eheheh. och det roligaste; brevid hotellet (som har SÅHÄÄÄÄR poool) finns ett svinstort vattenland som vi kommer typ leva i, och det bästa av allt - det ingår i priset !! haha. mjorå, längtar rätt rejält:D:D

och sen den andra saken, den 29 januari så kommer jag och min käre syster sitta bänkade i konserthuset här i västerås för att titta & lyssna på urmysiga anna ternheim, jag har växt upp med hennes musik och för några årsen satt jag och min syster o lyssnade på henne hela tiden. vi tillomed började spela hennes musik, jag sjöng och hon spelade gitarr! haha.
åh de kommer bli bäst.mys.och jätte roligt:).
men ... nje, nu tror jag inte att jag har så mycket mer att berätta, för tillfället iallafall. och ha ha oj, märkte nyss att inlägget blev väldigt långt, men hoppas att ni orkar läsa det. såg nyss att ni har fortsatt kolla på min blogg varenda dag även när jag inte har skrivit, så de är ju lite roligt sådäär(:

nu ska jag gå till m&p för att äta julgröt och skinka, vi brukar alltid äta engång
innan jul för att förbreda typ, så nu har de blivit en liten tradition, haha!
 
jag älskar dig!
(foto: camilla)

RSS 2.0